Gdzie Ty wczoraj byłeś parobku? :/slayer pisze:świetny zlot był wczoraj!!! kto ma fotki!!!! Aria \m/
Spotkania forumowe w Warszawie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Warszawie
dziwką na telefon, a raczej przez telefon bylem 
Jazz is not dead, it just smells funny.
byl byl! Ty juz herki poszedles;)
a foty jakies beda ...;p
Aria
co do drugiego dnia to generalnie jakos mizernie. na polach mokotowskich tlumy straszne, zespoly przynudzale, ogolnie srednio;p
lepsza byla wycieczka na starowke z Deleted User 804em jako przerodnikiem, co wszystko dobrze wie gdzie jest

a foty jakies beda ...;p
Aria
co do drugiego dnia to generalnie jakos mizernie. na polach mokotowskich tlumy straszne, zespoly przynudzale, ogolnie srednio;p
lepsza byla wycieczka na starowke z Deleted User 804em jako przerodnikiem, co wszystko dobrze wie gdzie jest
-
Deleted User 804
oryginalny ze mnie przewodnikOpra pisze:lepsza byla wycieczka na starowke z Deleted User 804em jako przerodnikiem, co wszystko dobrze wie gdzie jest![]()
![]()
Juwenalia faktycznie nie były zachwycające (delikatnie to ujmując)
Jak to jest, nie ma Szajby, a i tak są glupie fotki z piffkiem 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ascot ma gorszy zarost ode mnie

ale biba musiała być fajna
ale biba musiała być fajna
już nie mam tu najwięcej postów

Bo nie dorwałem trymera jeszcze a nie chce mi się co kilka dni na zero golićSzajba pisze:Ascot ma gorszy zarost ode mnie![]()
-
Deleted User 622
Znaczy że jak nie widać w nim dzikiej zwierzyny, to gorszy?Szajba pisze:Ascot ma gorszy zarost ode mnie![]()
a kiedyś Ty ostatnio mój zarost widział ?metal pisze:Znaczy że jak nie widać w nim dzikiej zwierzyny, to gorszy?
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 622
przed chwilą na 'naszej klasie'Szajba pisze:a kiedyś Ty ostatnio mój zarost widział ?metal pisze:Znaczy że jak nie widać w nim dzikiej zwierzyny, to gorszy?![]()

aloha
wybieram się jutro do stolycy. zostaję do niedzieli co najmniej. jakieś spotkanko w tymże czasie?
wybieram się jutro do stolycy. zostaję do niedzieli co najmniej. jakieś spotkanko w tymże czasie?
-
Deleted User 804
jakiś mały zlocik można znów zrobić. Może znów ludzie będą dawali mi kasę
Ja od środy mogę 
o, to słusznie. a nie przywiózłbyś mi Kazi trochę? słyszałem że tam nowa jakaś jest dostępna 
Tobink pisze:ja we wtorek od 11 będę w wawie chlał.
to co z tym mini zlocikiem. ja we wtorek to chora byłam więc średnio mi się uśmiechało picie od 11.
jutro (znaczy w piątek) to się do czarnej perły wybieram chyba, ale kiedy indziej to mogę chyba coś chlupnąć
w końcu nie wiem do kiedy tu zostaję więc jak się znajdzie jakaś ekipa i ustali miejsce i czas to dajta znać
jutro (znaczy w piątek) to się do czarnej perły wybieram chyba, ale kiedy indziej to mogę chyba coś chlupnąć
-
Deleted User 804
może jutro koło 18? Ascotowi chyba pasuje jak się czymś nie wymiga 
uhu, trochę za rzadko na neta wchodzę jak jestem w stolycy. na dziś to się umówiłam już.
wtorek mam wolny za to. może we wtorek?
zaraz Ci pośle Deleted User 804 na priva mojego numera bo dogadywanie się przez forum jak widać ma swe spore minusy.
jakby się jakaś ekipa zebrała na wtorek to dawajcie znać.
wtorek mam wolny za to. może we wtorek?
zaraz Ci pośle Deleted User 804 na priva mojego numera bo dogadywanie się przez forum jak widać ma swe spore minusy.
jakby się jakaś ekipa zebrała na wtorek to dawajcie znać.
-
Deleted User 804
ja we worek odpadam Jak wam się uda coś zrobić to miłej zabawy życzę