23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Nie wierzyłem w te maile od Pana Neila Warnocka, więc sam napisałem do niego. Przed chwilą dostalem odpowiedź którą cytuję poniżej:
Co do oświadczenia na stronie festiwalu, to jest to śmieszne i żałosne i jednoznaczne z przyznaniem się do nieprofesjonalnego podejścia. Jakoś nie wierze, że w poniedziałek ogłoszą, że wyjaśnili sytuację i Motorhead zagra...
To koniec tego festiwalu...SZKODA ( bo zniknie open air z mapy Polski ) i DOBRZE ( bo może ktoś z jajami i znajacy się na rzeczy się tym zajmnie)
Co to Ciebie widman, to faktycznie miałeś rację. Ja probowałem hamować nastroje i mysleć logicznie, ale to okazało się złym podejściem do organizatorów..
....Dear Marcin,
This is being done on the MOTORHEAD web site.
Please tell anyone in the press/media that MOTORHEAD will NOT be on this
festival.
Kind regards,
NEIL WARNOCK
Samantha Henfrey
The Agency Group Ltd.
361 - 373 City Road
Islington
London, EC1V 1PQ
Tel: 44-20-7278-3331
Fax: 44-20-7837-4672
www.theagencygroup.com
Co do oświadczenia na stronie festiwalu, to jest to śmieszne i żałosne i jednoznaczne z przyznaniem się do nieprofesjonalnego podejścia. Jakoś nie wierze, że w poniedziałek ogłoszą, że wyjaśnili sytuację i Motorhead zagra...
To koniec tego festiwalu...SZKODA ( bo zniknie open air z mapy Polski ) i DOBRZE ( bo może ktoś z jajami i znajacy się na rzeczy się tym zajmnie)
Co to Ciebie widman, to faktycznie miałeś rację. Ja probowałem hamować nastroje i mysleć logicznie, ale to okazało się złym podejściem do organizatorów..
-
El Dorado
Dobra, ja zwracam honor widmanowi, bo głupio wierzyłem, że festiwal się zmieni w końcu. Ja swój bilet sprzedam jakimś fanom In Flames, o ile oczywiscie ogłoszą ich ;]
Chce ktos bilet za ta slynna cene promocyjna 100zl za karnet czy jak to sie tam zwie?
Ja jestem jednak za tym, żeby zażądać od tych "pseudoorganizatorów" zwrotu kasy. Przynajmniej miałbym 100zł na koncert MOTORHEAD w BERLINIE na który zapewne się wybiorę 
ale według organizatora:yankes pisze:Nie wierzyłem w te maile od Pana Neila Warnocka, więc sam napisałem do niego. Przed chwilą dostalem odpowiedź którą cytuję poniżej:
Teraz niestety mamy długi weekend i nie jesteśmy w stanie wyjaśnić zaistniałej sytuacji.
może zapomniał, że Boże Ciało jest świętowane prawie tylko w Polsce
Ja w takim razie chyba sprzedam bilet.... Jaja sobie z ludzi robią
Ja myślę, że ten weekend to gra na czas, a Pan Michalski teraz albo się pakuję i ucieka z kraju albo chodzi po Warszawie i zamalowuje "Motorhead" na billboardach, żeby w poniedziałek ogłosić, że przecież nic nie było powiedziane o ich występie...
Nie wiem czy się śmiać czy płakać...
Nie wiem czy się śmiać czy płakać...
może będzie jak z Metalmania na której miał grać Testament. nie dogadali coś się, ale, jako że plakaty już były, to żeby oszczędzić sobie roboty przy zmienianiu ich, znaleźli inną gwiazdę na T i był to Therion.
Teraz też tak może zrobią i zamiast Motorhead będzie Metallica
Kurde, ale w sumie z tym Hunterfestem to od dawna tak jest, od kilku lat się zdaża, że odpadają 'gwiazdy', co najgorsze dzień przed ich występem. Trochę do przewidzenia to było. Zapewne lepiej dowiedzieć się o braku jakiegoś zespołu na miesiąc przed niż na dzień przed, lub w samym dniu występu. Solidaryzuję się z wami w bólu 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba Maryla Rodowicz.archaon pisze:może będzie jak z Metalmania na której miał grać Testament. nie dogadali coś się, ale, jako że plakaty już były, to żeby oszczędzić sobie roboty przy zmienianiu ich, znaleźli inną gwiazdę na T i był to Therion.
A co powiecie na Trivium? 
myślisz, że dzięki nadziei metalu, będzie jeszcze nadzieja dla tego festiwalu? 
Tak uważam.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To prawda
, ale wtedy akurat będą w Stanach. 
trzeba znalezc go na naszej klasie 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Towarzysze! Bojkotujmy ten festiwal! Źródło zła, źrodlo grzechu i nieodpowiedzialnosci!!! Rodacy!!! Nie dajmy się manipulować! Każdy ma swoje sumienie! Rodacy!!! Pokazmy, że mamy uczucia!!! Nie dajmy się maltretowac!!! Żądajmy sprawiedliwości!!!
hjeh hjeh