Też mam je w dupie, ale może się z Wami wybiorę.herki pisze:Szkoda, że amfiteatr na Bemowie, a nie w Parku Sowińskiego, to bym załatwił jakieś bilety. Ale tak czy owak coś się wymyśli, chociaż faktem jest, że w dupie oba zespoły mam
Sabaton & Stratovarius - Polska 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Sabaton & Stratovarius - Polska 2009
Jak by kogoś Rzeszów interesował to bilety po 30zł. Zagrają jeszcze: Krusher, Ciryam i Monstrum. Więcej tu: http://miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962 ... _Gora.html
wie ktoś o której zaczyna się impreza na bemowie?
Oni występują u nas częściej niż kapele polskie. 
- Elevatorman
- -#Clansman

oo dobre zespoły ale za każdym razem nie jest to nikt z tej dwójki

Nie mogę zrozumieć tego posta?Elevatorman pisze:oo dobre zespoły ale za każdym razem nie jest to nikt z tej dwójki![]()
A zaprawdę powiadam Wam, Sabaton na żywo jest fatalny, a Stratovarius jeszcze bardziej ! Ale amfiteatr był pełen i wszyscy śpiewali 40:1 i pewnie 90% osób po koncercie mówiło sobie "ale była fajna pirotechnika"!
Lol, wygrałem bilet na koncert w Siemcach. Także będę 
Świetny koncert w Siemianowicach
Impreza plenerowa także można było stanąć za barierkami i oglądać koncert bez kupowania biletu. Mnóstwo ludzi przyszło, w sumie to nie spodziewałem się takich tłumów. Nagłośnienie imo baardzo dobre, wszystko było idealnie słychać, szkoda, że nie na każdym koncercie tak jest.. Widać też było dobrze, nie było problemu z dotarciem w okolice barierek a poza tym był telebim. Setlista super, grali 1,5h. W sumie same plusy :] Jedynym minusem było to, że myślałem, że o 20 zaczyna Vena Valley a Sabaton później. Jednak gdy przybyłem na miejsce to okazało się, że Sabaton już gra.. ale na szczęście niewiele straciłem. Przez pierwsze dwie piosenki szukałem Szajby który miał mój bilet, potem stałem gdzieś w 4-5 rzędzie. Po koncercie Sabaton chyba wyszedł do fanów bo ktoś chwalił się, że autografy ma, ale nie szedłem się o nie starać, mam już jakieś z czasów gdy mało kto ich znał ;]
Podsumowując - bardzo udany wypad, warto było przyjeżdżać \m/ w Siemianowicach mogliby częściej koncerty robić bo fajna impreza im wyszła
Jeszcze setlista - wziąłem przykład z Artura i notowałem w telefonie
(nie wiem czy coś przed GD było, ale pewnie nie bo chyba zawsze od tego kawałka zaczynają koncerty).
Ghost Division
The Art of War
Panzer Batallion
Cliffs of Gallipoli
Attero Dominatus
The Price of a Mile
Into The Fire
Purple Heart
Union (Slopes of St. Benedict)
Nuclear Attack
Light In The Black
Primo Victoria
40:1
Metal Machine/Metal Crue
Podsumowując - bardzo udany wypad, warto było przyjeżdżać \m/ w Siemianowicach mogliby częściej koncerty robić bo fajna impreza im wyszła
Jeszcze setlista - wziąłem przykład z Artura i notowałem w telefonie
Ghost Division
The Art of War
Panzer Batallion
Cliffs of Gallipoli
Attero Dominatus
The Price of a Mile
Into The Fire
Purple Heart
Union (Slopes of St. Benedict)
Nuclear Attack
Light In The Black
Primo Victoria
40:1
Metal Machine/Metal Crue
aż sie zaskoczyłem
Organizacja dobra, nagłośnienie b. dobre, fajna oprawa koncertu no i maaasa ludzi. Ze 3 a może i 4 tysiące były. Niska cena biletu pewnie miała na to wpływ, no ale i tak byłem pod wrażeniem.
a sam koncert mi sie podobał, sympatyczny bardzo wokalista. Fanem raczej nie zostane bo już chyba odszedłem na dobre od takiej muzyki, ale muszę im oddać że koncert dali naprawde spoko. Jak ktoś ich lubi to pewnie podobało mu sie bardzo, tak jak Wrathowi ;]
nie mam nic przeciwko, żeby za rok nasz prezio znowu jakąś zagraniczną kapelę sprowadził
w sumie jest fanem takiej muzyki, więc kto wie.
a sam koncert mi sie podobał, sympatyczny bardzo wokalista. Fanem raczej nie zostane bo już chyba odszedłem na dobre od takiej muzyki, ale muszę im oddać że koncert dali naprawde spoko. Jak ktoś ich lubi to pewnie podobało mu sie bardzo, tak jak Wrathowi ;]
nie mam nic przeciwko, żeby za rok nasz prezio znowu jakąś zagraniczną kapelę sprowadził
-
Deleted User 2868
Było świetnie. Ludzi tłum, dobra setlista i cudowna atmosfera. 
- Elevatorman
- -#Clansman

w sensie nikt z dwójki Sabaton lub Stratovarius, chodziło mi o Turbo, Proletaryat...herki pisze:Elevatorman napisał/a:
oo dobre zespoły ale za każdym razem nie jest to nikt z tej dwójki![]()
Nie mogę zrozumieć tego posta?![]()