Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
jest jeszcze czas, musze sie z Alienem spotkaćSzajbaaaaaaaa:> to jak z tym namiotem :>

W ogóle na woodstock nie ma sensu.jest w ogóle sens jechać czy to niezbyt rozsądne?
ja chyba tylko na guano pojadę. ale to od ekipy zależy też4 lata temu nocowalem dzien po zakonczeniu festu gdzies w centrum niedaleko dworca, ceny znosne, pokoj, jak na koloniach niedrogichale lazienka 1 klasa byla. nie pytajcie o wiecej, bo nie powiem nawet. skoro tam pojada tysiace to chyba na sam fest juz na miescie sie nic nie znajdzie...pieszo jakos z centrum do sceny bedzie z 45, jesli dobrze pamietam. kurde to guano babes mi nie daje spokoju...
Twój musk nie ma sensuW ogóle na woodstock nie ma sensu.jest w ogóle sens jechać czy to niezbyt rozsądne?

pewnie sie da ale musiałbyś wcześniej zarezerwować coś...jest tam szansa nocować gdzieś poza tym całym przystankowym pastwiskiem tak żeby dalo rade pieszo dojść?
wszystko ok my mielismy w swojej "wiosce" 2 samochody kumple też mieli niedaleko i nie było żadnych problemów, za to po przyjeździe do wrocka wybili im szybe i przebili opony ...i jak ludzie się tam z samochodami obchodzą
jechać !!jest w ogóle sens jechać czy to niezbyt rozsądne?
ja się pytałem czy jest sens jechać autem a nie czy jechać w ogólepewnie sie da ale musiałbyś wcześniej zarezerwować coś...jest tam szansa nocować gdzieś poza tym całym przystankowym pastwiskiem tak żeby dalo rade pieszo dojść?wszystko ok my mielismy w swojej "wiosce" 2 samochody kumple też mieli niedaleko i nie było żadnych problemów, za to po przyjeździe do wrocka wybili im szybe i przebili opony ...i jak ludzie się tam z samochodami obchodząjechać !!jest w ogóle sens jechać czy to niezbyt rozsądne?
widać łatwo poznać, który samochód był na brudstocku...za to po przyjeździe do wrocka wybili im szybe i przebili opony ...

a to zależy... jak nie chcesz jechać żeby popić to wartoja się pytałem czy jest sens jechać autem a nie czy jechać w ogóle
ahh no jasne ...Elevatorman napisał/a:
za to po przyjeździe do wrocka wybili im szybe i przebili opony ...
widać łatwo poznać, który samochód był na brudstocku...
w tym samym miejscu, do miasta jest jakieś 3km, auta większych uszkodzeń nie odnotowujązeszłoroczny przystanek też był w tym samym miejscu? jak tak to mam pytaniedo tych co byli. jest tam szansa nocować gdzieś poza tym całym przystankowym pastwiskiem tak żeby dalo rade pieszo dojść? i jak ludzie się tam z samochodami obchodzą, jest w ogóle sens jechać czy to niezbyt rozsądne?
jak ja się za tym stęskniłemTwój musk nie ma sensu
weź to olejahh no jasne ...

znaczy ja też tak chce ale nie wiem co z tego wyjdzie, także wiesz... znając życie będę w piątek ranoszajba a ty kiedy wyjeżdżasz ja znowu będę w czwartek z rana najprawodpodobniej tzn nad ranem xD

ja zapewne tez bede, ale nie wiem kiedydrogąznaczy ja też tak chce ale nie wiem co z tego wyjdzie, także wiesz... znając życie będę w piątek ranoszajba a ty kiedy wyjeżdżasz ja znowu będę w czwartek z rana najprawodpodobniej tzn nad ranem xD
To dobra nowina, bo nie jadę a występy Volbeat, Caliban, Guano Apes, Juliette Lewis, Subways z chęcią zobaczęTransmisję na żywo z koncertów odbywających się na dużej scenie będzie można zobaczyć w Onet.tv.

Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości