Manowar
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Manowar
chyba nie doceniacie potęgi true heavy metalu.
-
Deleted User 357
Kawałek w wielu językach niezły lol - tytułowy z epki nienajgorszy.
"wiem jak mam szyć..."
(gdzieś na youtube jest ten fragment w tym fragmencie na tej stronce go nie ma)
swoją drogą są wspaniali dla polskich fanów - co prawda nigdy nie zagrali w Polsce, ale zrekompensowali to piosenką po polsku
swoją drogą są wspaniali dla polskich fanów - co prawda nigdy nie zagrali w Polsce, ale zrekompensowali to piosenką po polsku
teraz każdy metalowiec będzie wiedział jak jest ojciec w 15 różnych językach:)
MANOWAR KING!
MANOWAR KING!
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Elevatorman
- -#Clansman

ale jak to brzmi w ogóle... 
jak disco poloElevatorman pisze:ale jak to brzmi w ogóle..
- Elevatorman
- -#Clansman

no właśnie, a jeszcze jak on to śpiewa 
o kurka :O brzmi jak native
Orientuje sie ktos czemu na epce zamiast Scotta Columbusa na garach gra Donnie Hamzik ?
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nie uwierzę, że nie ma tutaj gościnnego udziału Janusza Laskowskiego, to na sto procent featuring z jego udziałem i jednocześnie hołd złożony jemu samemu- http://www.youtube.com/watch?v=1mmviE3NerE
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Czemu to nie wiem, ale podobno bedzie gral tez z nimi na letnich festiwalach w tym rokuIronkos pisze:Orientuje sie ktos czemu na epce zamiast Scotta Columbusa na garach gra Donnie Hamzik ?
Podobno ma powstać split OJCIEC/NIE BOJĘ SIĘ GDY CIEMNO JEST
333 kopii czarny 333 kopii czerwony winyl. Wersje DIEHARD z Action Manem. Jakoś w lipcu.
333 kopii czarny 333 kopii czerwony winyl. Wersje DIEHARD z Action Manem. Jakoś w lipcu.
On już ponad 1,5 roku z nimi gra jak tymczasowy zastępca Columbusa. W wywiadach DeMaio mówi tylko o "niewyobrażalnej tragedii rodzinnej jaka spotkała Scotta". I aż Scott nie dojdzie do siebie będzie grał z nimi Donnie.Ironkos pisze:Orientuje sie ktos czemu na epce zamiast Scotta Columbusa na garach gra Donnie Hamzik ?
-
Deleted User 1309
Gremialne odśpiewanie tego kawałka przez fanów na hipotetycznym koncercie w Polsce może na wieki zapisać się w true metalowej historii naszego kraju .
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

http://www.manowar.com/ nie wierzę 
Jaaaa
Skoda
Lubiłem Go bardzo wszyscy pasowali do siebie może tworzyli czasami kiczowato wyglądającą muzykę ale maja w swoim dorobku wiele wspaniałych hymnów. O takich ludziach się nie zapomina !
Mam dosyc dziwny stosunek do tej kapeli. Z jednej strony smieszy mnie ten wylewajacy sie z co 2 kawałka patos i naoliwione klaty
Ale z drugiej strony jest kilka kawałków, które wpadaja w uchu idealnie. No i koncerty podobno dobre grają, jakby była okazja to pewnie bym sie wybrał 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."