Spotkania forumowe w Warszawie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Warszawie
skoro mego posta trafił szlag to się ponownie zapytuje czy ktoś reflektuje dziś to jakieś święto piwa czy coś w ten deseń. bo to w czwartki było, nie?
Jest to jakiś pomysł...
Pomimo że przez ostatnie 3 dni wracam do domu narąbany, to może jednak bym się wybrał.
Ale potrzeba by nas ciut więcej
Pomimo że przez ostatnie 3 dni wracam do domu narąbany, to może jednak bym się wybrał.
Ale potrzeba by nas ciut więcej
To wyjdziesz wcześniej najwyżej 
Deleted User 804, egzamin nie zając! Pijem dziś i tyle 
o to to, słusznie.
A jak nikt inny nie będzie chciał to można i tak iść
może ktoś dołączy a jak nie to i tak się towarzystwo znajdzie pewnie
A jak nikt inny nie będzie chciał to można i tak iść
może ktoś dołączy a jak nie to i tak się towarzystwo znajdzie pewnie
Dobra. Jutro się widzimy z Marysią w Gnieździe Piratów na koncercie Zespołu Dnia Następnego. Kto chętny uderzać tutaj albo do mnie na buraka (numer do zdobycia u Deleted User 804a chyba)
będę w vekend w wawie ale nie wiem czy będę miałą czas się spotkać bo nie wiem kiedy jadę i kiedy wracam 
jeżeli jadę jutro to wieczorkiem będę na koncercie 4 refów gdzieś
w sobotę mam imprezkę, ale jeżeli zostanę do poniedziałku to może w niedziele może jakaś ustawka? na mszę możemy wspólnie wyskoczyć albo coś w ten deseń 
jeżeli jadę jutro to wieczorkiem będę na koncercie 4 refów gdzieś
wsio zależy od tego czy uda mi się dziś napisać zakończenie magisterki. już mam półtora linijki
jeszcze z 30 i będzie gites
no to ja się zaraz zbieram na pociąg. dziś wieczorem można mnie spotkać w gnieździe piratów bodaj jakby ktoś reflektował koncercik czterech refów.
myślę że zostanę w stolicy przynajmniej do niedzieli do 21... zależy jeszcze czy nie dostanę jakiegoś dołującego maila od promotora (bo na razie mnie olewa i nic nie odpisuje)
siem odezwę jutro czy ktos chętny na niedzielne spotkanko
myślę że zostanę w stolicy przynajmniej do niedzieli do 21... zależy jeszcze czy nie dostanę jakiegoś dołującego maila od promotora (bo na razie mnie olewa i nic nie odpisuje)
siem odezwę jutro czy ktos chętny na niedzielne spotkanko