23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Nastepna gwiazda na Hunter Fest
Tak jak zapowiadaliśmy wczoraj, że dziś kolejny wspaniały news.
23 lipca wystąpi ARCH ENEMY. Będzie to ich pierwszy występ w Polsce! Styl zespołu określany jest jako melodic death metal:) W skład zespołu oprócz charyzmatycznej wokalistki Angeli Gossow wchodzą muzycy legendarnego Carcass. Oj będzie sie działo:)
ciekawe czy to już koniec zagranicznych kapel. Patrząc na rozkład jazdy, z uwzględnieniem znaków zapytania oraz podanych od tego czasu Arch Enemy, Funeral For a Friend i Epica wychodzi, że to już raczej koniec.
Duża Scena:
23.07
Machine Head
Arch Enemy
Epica
24.07
Funeral For a Friend
Hunter
Lipali
25.07
Motorhead
Vader
Tarja
no chyba, ze FFAF zagrają na tej scenie rockmetalshop'u, ale nie wierze w to
Tak jak zapowiadaliśmy wczoraj, że dziś kolejny wspaniały news.
23 lipca wystąpi ARCH ENEMY. Będzie to ich pierwszy występ w Polsce! Styl zespołu określany jest jako melodic death metal:) W skład zespołu oprócz charyzmatycznej wokalistki Angeli Gossow wchodzą muzycy legendarnego Carcass. Oj będzie sie działo:)
ciekawe czy to już koniec zagranicznych kapel. Patrząc na rozkład jazdy, z uwzględnieniem znaków zapytania oraz podanych od tego czasu Arch Enemy, Funeral For a Friend i Epica wychodzi, że to już raczej koniec.
Duża Scena:
23.07
Machine Head
Arch Enemy
Epica
24.07
Funeral For a Friend
Hunter
Lipali
25.07
Motorhead
Vader
Tarja
no chyba, ze FFAF zagrają na tej scenie rockmetalshop'u, ale nie wierze w to
-
Deleted User 357
Wszystko fajnie, tylko na stronie Tarji dalej widnieje:

Hunter Fest Poland
We have received an advertising suggesting that Tarja will play Hunter Fest in Poland. That is not the case and the promoter of the festival has been advertising this and using Tarja’s name and image without our consent. Tarja would love to visit Poland for a show, but this will need to wait.
podoba mi sie skład 1szego dnia festivalu
Mocno krytykowałem ale chociaż ratują teraz resztki honoru, może coś z tego będzie 
Jeszcze jeden duży zagraniczny będzie. Po Funreal for a Emo jest jeszcze wolny gwiazdorski slot na głównej
. Ciekawe czy to będzie In Flames czy coś innego w koncu 
- Elevatorman
- -#Clansman

słaby bardzo ten skład... tylko Motor i Machine ratują... ale to mnie nie skusi do łącznej 28 godzinnej jazdy pociągiem
a dajesz gwarancję, że oni nie są przewidziani na Dużą Scenę ?Kuki91 pisze:Jeszcze jeden duży zagraniczny będzie. Po Funreal for a Emo jest jeszcze wolny gwiazdorski slot na głównej. Ciekawe czy to będzie In Flames czy coś innego w koncu
![]()
Wg programu imprezy przewidziani sa na scene rockmetalshop
Jak widać, daje gwarancje.
Chyba że pan Arek traktuje program imprezy tak jak cały festiwal
czyli swój plac zabaw
Chyba że pan Arek traktuje program imprezy tak jak cały festiwal
A to spoko, nie zauważyłem tego na ich stronce po prostu 
no to ciekawe czy In Flames
i niech Tarja potwierdzi, żeby znowu jaj nie było
no to ciekawe czy In Flames
i niech Tarja potwierdzi, żeby znowu jaj nie było
nie wytrzymalem nerwowo i sprzedalem karnet 
-
El Dorado
Kończy się już pula biletów i karnetów przeznaczona do sprzedaży na www.rockmetalshop.pl. Jeszcze tylko w ciągu najbliższych 6 dni będzie można kupować karnety i bilety pod warunkiem, że ich nie zabraknie.
Przypominamy, że tylko na www.rockmetalshop.pl można nabyć karnety o 50 zł tańsze. Aby tego dokonać należy zakupić najnowszą CD Hunter HellWood, w której znajduje się specjalny kupon rabatowy.
W tej chwili karnety dostępne są w cenie 240 zł, bilety na 23 i 24 lipca po 120 zł, a na 25 lipca 150 zł. Bilety i karnety dostępne są również za pośrednictwem sieci TicketPro.
Jutro ogłosimy ostatnią gwiazdę festiwalu oraz zespoły wybrane z nadesłanych zgłoszeń.
a na allegro pełno
Przypominamy, że tylko na www.rockmetalshop.pl można nabyć karnety o 50 zł tańsze. Aby tego dokonać należy zakupić najnowszą CD Hunter HellWood, w której znajduje się specjalny kupon rabatowy.
W tej chwili karnety dostępne są w cenie 240 zł, bilety na 23 i 24 lipca po 120 zł, a na 25 lipca 150 zł. Bilety i karnety dostępne są również za pośrednictwem sieci TicketPro.
Jutro ogłosimy ostatnią gwiazdę festiwalu oraz zespoły wybrane z nadesłanych zgłoszeń.
a na allegro pełno
-
El Dorado
TIAMAT to kolejna i ostatnia już gwiazda tegorocznej edycji Hunter Fest. Zespół pochodzi ze Szwecji a powstał w 1988 roku. Początki kapeli to death metal, trash. CD pt. "Clouds" i "Wildhoney" (uważane za najważniejsze w dyskografii zespołu) to melodyjny gothic/doom metal z elementami death metalu. Na kolejnych płytach Tiamat zmienił styl na bardziej rockowy, nie zapominając jednak o swoich muzycznych korzeniach. Tiamat zagra 24 lipca.
Ponadto chcemy jeszcze raz przypomnieć, że na Hunter Fest 2009 nie zabraknie Tarji Turunen www.tarjaturunen.com Wokalistka znana z najbardziej kultowych płyt Nightwish wystąpi 25 lipca czyli tego samego dnia co Motorhead. Na jej koncertowej set liscie nie zabraknie hitu "Nemo".
Ponadto chcemy jeszcze raz przypomnieć, że na Hunter Fest 2009 nie zabraknie Tarji Turunen www.tarjaturunen.com Wokalistka znana z najbardziej kultowych płyt Nightwish wystąpi 25 lipca czyli tego samego dnia co Motorhead. Na jej koncertowej set liscie nie zabraknie hitu "Nemo".
to jak nei sprzeda ktoś za 100 zł biletu ?
Tiamat - w sumie spoko 
siema!
no to jak będzie, kto jedzie wkońcu a kto nie,
ja dzisiaj zakupiłem bilet więc się melduje!
no to jak będzie, kto jedzie wkońcu a kto nie,
ja dzisiaj zakupiłem bilet więc się melduje!
Ja jestem na 100% na dzień z Motorhead 
Ja się na 90% melduję w Szczytnie (konkretnie w Szymanach)
Też mam już bilecik.
jedzie ktoś z krakowa albo spotykamy się na miejscu jakoś? bo w sumie póki co jadę sam 
wogóle to jak się dostać do szycztna hehe
wogóle to jak się dostać do szycztna hehe