27/11/2009 - Rammstein - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/11/2009 - Rammstein - Katowice
Swoją drogą pierwszy raz się z takim czymś spotykam żeby bilety niespodziewanie drożały....
teraz to już jest IMO b.drogo i jeśli nie wyhacze na Allegro biletu w rozsądnej cenie to olewam ten show, przynajmniej kase przeznacze na Porcupine Tree
teraz to już jest IMO b.drogo i jeśli nie wyhacze na Allegro biletu w rozsądnej cenie to olewam ten show, przynajmniej kase przeznacze na Porcupine Tree
można było jednak kupić na początku, teraz można by legalnie konikować na allegro xD
Tak półlegalnie bym powiedział 
bo cena nominalna to cena nominalna, bilet kupiony za 187 powinien być teoretycznie sprzedany za tę samą kwotę
no ale nikt nie zmusza żeby pokazać zdjęcie ;]
bo cena nominalna to cena nominalna, bilet kupiony za 187 powinien być teoretycznie sprzedany za tę samą kwotę
no ale nikt nie zmusza żeby pokazać zdjęcie ;]
Ja też...Trochę to dziwne zmieniać w trakcie meczu zasady gry...W każdym razie cieszy mnie fakt, że się zmobilizowałem na tyle, że bilet mam już w domuArtur pisze:Swoją drogą pierwszy raz się z takim czymś spotykam żeby bilety niespodziewanie drożały....
lol, sold out
to chyba sie po prostu przejde pod Spodek i dorwe jakiegoś jelenia
to chyba sie po prostu przejde pod Spodek i dorwe jakiegoś jelenia
a według mnie cena biletu w ogóle jak na taki zespól to lekkie przegięcie
ależ ja sie zgadzam i nikt mnie nie przekona, że produkcja ich koncertu jest aż tak droga 
jakbym miał kupić bilet na Allegro to tylko za jakieś 130 zł, a biorąc pod uwagę że to wątpliwe to pozostaje pójście pod Spodek
jakbym miał kupić bilet na Allegro to tylko za jakieś 130 zł, a biorąc pod uwagę że to wątpliwe to pozostaje pójście pod Spodek
Wiadomo było, że się wyprzeda, nie spodziewałem się tylko, że tak szybko 
Cóż, też przyjadę pod Spodek.
Cóż, też przyjadę pod Spodek.
Też jestem w szoku
Orientuje się ktoś czy wystąpi jakiś support? Polski lub "przywieziony" przez zespół ?
ja będę miał na 99% akredytacje dziennikarską 
już nie mam tu najwięcej postów

sold out....no bez jaj....
.... nawet nie chce mi sie pisac, ze Szajbka ma 10 min tam etc...
a ja bilet od razu kupiłem bo się spodziewałem sold out
Coraz częściej przekonuję się, że dobry koncert w Polsce wyprzedaje się niemalże na pniu.
Jeżeli pojadę to kupię za max 50 zł ten bilet ; /
jak będę miał tą akredytacje to takTobink pisze:ciekawe czy pójdziesz w ogóle : D
już nie mam tu najwięcej postów

-
El Dorado
Bardzo prawdopodobne, że będzie drugi koncert w Polsce!
No, to jak będzie drugi to pewnie też się wybiorę :p Kwestia tylko taka czy jeśli będzie dzień póxniej, to będzie problem z Winter MoR... Zobaczymy co wybiorę ;P