M@ti pisze:Tobink pisze:Wtopisz pieniążki
23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Albo się rozmyśle i tam pojadę 
-
El Dorado
w warszawce ktoś sprzedaje karnety za 75 zł. Mam pytac o kontakt? 
Nie, już i tak chyba za późno trochę. Poszukamy z ojcem na miejscu, może coś taniego znajdziemy, bo to dla niego bilet. ;]
Dzięki, ceny fajne. Będę szukał na allegro, może się uda, bo z tych aukcji co podałeś jedna jest zakończona a druga z biletem na pierwszy dzień. 
-
Szkieletor
- -#Invader

I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
-
El Dorado
EPICA :
Epica + some other bands are pulling out of the festival, due to non payment of the deposit. We feel sorry for the Polish fans who were looking forward to the show and hope to get another opportunity to come over to Poland as soon as possible!
edyt
dzwoniłem do koleżanki która juz tam jest i mowi, ze nic niepokojącego sie nie dzieje. W prawdzie pole jest zamknięte ale generalnie jest luz.
Epica + some other bands are pulling out of the festival, due to non payment of the deposit. We feel sorry for the Polish fans who were looking forward to the show and hope to get another opportunity to come over to Poland as soon as possible!
edyt
dzwoniłem do koleżanki która juz tam jest i mowi, ze nic niepokojącego sie nie dzieje. W prawdzie pole jest zamknięte ale generalnie jest luz.
hohoho ciekawie się robi. Zobaczymy co z resztą 
Ciekawe ,bo Epica twierdzi ,ze porpsotu nie zagrają... Festiwal pełen niespodzianek 
Kpina, to przekracza wszelkie granice!!!
-
El Dorado
Coś mi sie wydaje, że to będzie ostatnia edycja Hunterfestu. Jedyne co w moich oczach może uratować ten fest to piwo po 3 zł...
- dostoevsky
- -#Assassin

Nie wiem dlaczego wśród zespołów grających na HF wymieniany jest Funeral For a Friend, skoro koncertu nie ma w rozpisce na myspace i stronie zespołu.
ja pierdykam! ale jaja z ludzi robią.... i nie wiem czy teraz mam kupować bilet na pociąg czy jak. miazga dupy!
Wiesz, prawda taka ,ze moim zdaniem jakieś kapele odpadną. Wg strony np EPici nie otrzymali kasy za wystep... i pare innych zespołów również. Chyba spore ryzyko jednak jest...
HA HA HA HA
Nie no, już myślałem, że będę żałował, ale naprawdę, cieszę się, że sprzedałem ten karnet
Szkoda, bo fakt, ale takie jajca z ludzi na dwa dni przed festem to jest kpina 
Arch Enemy definitywnie nie zagra.
No Arch Enemy @ 'Hunter Fest' Poland!
Arch Enemy and many other bands on the 'Hunter Fest' (Poland) bill have pulled out due to the promoter not paying the bands their deposit.
Michael Amott comments: 'This is a real shame as this was to be Arch Enemy's first ever concert in Poland. Unfortunately for the fans, this so called 'festival' is a scam. We will be looking into how we can play Poland with a serious promoter in the future'
Arch Enemy's performances this weekend at the Zwarte Cross festival (Holland) and the Lorca Rock Festival (Spain) will of course go ahead as originally planned!