28/07/2009 - Anthrax - Warszawa [ODWOŁANY]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
28/07/2009 - Anthrax - Warszawa [ODWOŁANY]
ANTHRAX
+ support
28.07.2009 wtorek
Warszawa, Stodoła
75zł przedsprzedaż
90zł w dniu koncertu
http://muzyka.onet.pl/0,1989612,newsy.html
+ support
28.07.2009 wtorek
Warszawa, Stodoła
75zł przedsprzedaż
90zł w dniu koncertu
http://muzyka.onet.pl/0,1989612,newsy.html
Ostatnio zmieniony wt lip 21, 2009 10:09 pm przez Kuba, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: 28/07/2009 - Anthrax - Warszawa [ODWOŁANY]
moje urodziny
i Stodoła to na pewno nie. Ostatnio Proxima jak najbardziej wystarczyła, a teraz jest jeszcze nowy wokalista...
i Stodoła to na pewno nie. Ostatnio Proxima jak najbardziej wystarczyła, a teraz jest jeszcze nowy wokalista...
Myślę, że tym razem nie odpuszczę sobie. Mam nadzieję, że bilety będą tak w granicach 80-90 zł
ANTHRAX
28.07.2009 wtorek
Warszawa, Stodoła
75zł przedsprzedaż
90zł w dniu koncertu
Cena spoko, więc raczej będę
28.07.2009 wtorek
Warszawa, Stodoła
75zł przedsprzedaż
90zł w dniu koncertu
Cena spoko, więc raczej będę
Fak, Stodoła : - 0
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Coś czuję, że będą pustki. Środek wakacji i duży klub... Mogli zrobić gig w Progresji, byłaby w sam raz. 
5 lat temu, bez jednego tygodnia, proxima wystarczyla w zupelnosci. wolalbym w Progresji bo piwo w stodole jest beznadziejnie niedobre i be.
Wybiera się ktoś może samochodem z Poznania i ma wolne miejsce?
Ale jaja!
Rzeczywiście przypomina to sytuację Maiden z Blazem.
Mogli poprosić o pomoc Busha!
Robi to bardzo kiepskie wrażenie przed premierą nowej płyty.
No ale może przynajmniej następny koncert będzie w lepszym terminie,
bo ten do bani był.
Rzeczywiście przypomina to sytuację Maiden z Blazem.
Mogli poprosić o pomoc Busha!
Robi to bardzo kiepskie wrażenie przed premierą nowej płyty.
No ale może przynajmniej następny koncert będzie w lepszym terminie,
bo ten do bani był.
Bush zagra z nimi przed Metallica. a tak to znów poszukują wokalisty :O
OFFICIAL STATEMENT FROM ANTHRAX
As announced last week, thrash legends ANTHRAX regretfully cancelled the first three dates on the second leg of their European tour due to new vocalist Dan Nelson's unexpected illness. An additional seven European dates are also cancelled, those scheduled from July 22 to July 30. Anthrax is thrilled to announce that they will play the August 1 Sonisphere festival in Knebworth, England, with their good friend John Bush joining them for a very special one off performance.
The members of Anthrax have confirmed the departure of vocalist Dan Nelson. In light of this development, Anthrax's slot on the U.S. Slipknot dates set for August and September, has also been cancelled. Anthrax is already actively considering lead singer candidates, and look forward to hitting the road before the end of the year.
No jaja jak balony
Nie dalej jak dwie godziny temu miałem napisać że coś z tym śpiewakiem jest nie tak ~ już wie że będzie przez miesiąc chory ?!? I miałem napisać że zaraz pewnie się okaże że położył na zespół la..... a tam wiadomo co
Co do Busha ~ po tych cyrkach z Belladonną miałem nadzieję właśnie że do Busha zadzwonią. Tylko że on w wywiadach podkreślał że nie bardzo by mu się uśmiechało wracać w takiej sytuacji. I chyba dlatego nie zadzwonili.
Teraz mam znowu nadzieję ~ że wspólne koncertowanie w Knebworth im się spodoba i się zejdą właśnie tym składem.
Ciekawe co z płytą
Wszak nagrana już jest, znajdowała się jeszcze niedawno w fazie miksów. Wydadzą czy zarejestrują na nowo partie wokalne jak już będzie wiadomo kto za nie odpowiada ? Czy puszczą w obieg dwie wersję co by $$$ nachapać 
Nie dalej jak dwie godziny temu miałem napisać że coś z tym śpiewakiem jest nie tak ~ już wie że będzie przez miesiąc chory ?!? I miałem napisać że zaraz pewnie się okaże że położył na zespół la..... a tam wiadomo co
Co do Busha ~ po tych cyrkach z Belladonną miałem nadzieję właśnie że do Busha zadzwonią. Tylko że on w wywiadach podkreślał że nie bardzo by mu się uśmiechało wracać w takiej sytuacji. I chyba dlatego nie zadzwonili.
Teraz mam znowu nadzieję ~ że wspólne koncertowanie w Knebworth im się spodoba i się zejdą właśnie tym składem.
Ciekawe co z płytą
Powrót Busha byłby dla mnie czymś ekstra, natomiast co do nowej płyty, zależy jaki był wkład kompozytorski nowego śpiewaka. Jeśli tylko miał zaśpiewać i dostał za to kasę - nie ma sprawy, mogą wykasować i nagrać nowe ścieżki z innym głosem. W przypadku kiedy pan wokalista coś napisał, sprawa się komplikuje, jak zawsze chodzi o pieniążki. Nie ma sensu wydawać nowego CD z głosem wokalisty, który przed premierą odszedł. Sądzę, że dograją nowe wokale, tak jest uczciwiej nawet względem fanów!
Koncertu w Polsce baaardzo szkoda!Może innym razem ....
Koncertu w Polsce baaardzo szkoda!Może innym razem ....
http://muzyka.onet.pl/10175,2013070,newsy.html
Teraz to już za Chiny Ludowe się nie dojdzie tam kto i kogo w du** kopnął
Pewnie cfaniaczki Benante i Ian już coś tam kombinują (Belladona ? Bush ? ) 
Teraz to już za Chiny Ludowe się nie dojdzie tam kto i kogo w du** kopnął
Czytam i własnym oczom nie wierzę: "good friend John Bush"!
Jak widać w muzycznym showbiznesie wszystko jest możliwe, ale trzymam kciuki za powrót Busha,
bo kapela od kilku lat rozmieniała się na drobne i jeśli szybko nie wydadzą nowej płyty (dobrej) i nie ruszą w trasę,
to pozostanie już po niej tylko wspomnień czar i jedynie stara gwardia będzie kojarzyła nazwę ANTHRAX.
Jak widać w muzycznym showbiznesie wszystko jest możliwe, ale trzymam kciuki za powrót Busha,
bo kapela od kilku lat rozmieniała się na drobne i jeśli szybko nie wydadzą nowej płyty (dobrej) i nie ruszą w trasę,
to pozostanie już po niej tylko wspomnień czar i jedynie stara gwardia będzie kojarzyła nazwę ANTHRAX.