23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Matrix. Jeszcze Motora odwołają i bedzie tyle. Przynajmniej juz nie żałuję, że nie jadę jutro.
Podobne odczucia mam, poza tym Arch Enemy był jednym z powodów dla których chciałem tam jechać
coś czuję, że bardziej mi się kalkuluje pić alkohol w Warszawie, niż jechać tam na to...
to tak jak u mnie. długo sie zastanawiałem czy tam nie jechac dla arch własnieAbstract pisze:poza tym Arch Enemy był jednym z powodów dla których chciałem tam jechać
kurde szkoda, to widze ze sam jadę. Cóż, zycie..
do zobaczenia na miejscu
do zobaczenia na miejscu
HAHAHAHAHAHAHAHAHA. No umrę ze śmiechu zaraz.

tez mam beke. sorry, moze ktos jechal tam na motor czy MH i to ich ulubione zespoly, ale ja sie smieje. bylem tam w 2006 roku i od tego czasu nie zaufalem juz nigdy organizatorom
coraz wieksze szopki, restrykcje na polu namiotowym etc.
http://www.roadrunnerrecords.pl/page/News?news_id=80471
http://www.roadrunnerrecords.pl/page/News?news_id=80471
-
Szkieletor
- -#Invader

każdy dzień utwierdza mnie, że sprzedaż biletu to była świetna decyzja 
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
nie kupowanie bylo lepsza 
Biedny Davenport... pojechał akurat na Machine Head.
biedny, ze wierzyl
niech juz wraca albo w biegu niech wysiada i wraca, whatever...
Kasę za bilet można odzyskać tylko w wypadku odwołania całego festu? Bo Motora pewnie też odwołają, a nie uśmiecha mi się jechać i dowiedzieć się dopiero na miejscu, że fest definitywnie odwołany i wracać.
no własnie próbuję się do niego dodzwonić, ale buraka ma wyłączonego 
może nim o ziemię trzasnął ze złości
może nim o ziemię trzasnął ze złości
cały tekst:- 2/3 festiwalu się odbędzie. Kontrakty są podpisane, wszystko było realizowane - podkreśla w rozmowie z INTERIA.PL Arek Michalski, menedżer Huntera i organizator imprezy.
Jego zdaniem zamieszanie związane z wycofaniem zagranicznych gwiazd pierwszego dnia to efekt działalności firm organizujących produkcję festiwalu - stąd informacje o wywożeniu toi-toiów czy składaniu sceny.
- W poniedziałek zostałem poinformowany, że mam zapłacić całość za produkcję. Nie byłem w stanie temu finansowo sprostać. Kiedy zespoły dowiedziały się, że produkcja nie postępuje, zdecydowały się, że nie zagrają na festiwalu - mówi Michalski.
Odwołanie występów przez Machine Head, Epikę i Arch Enemy sprawiło, że dziś (23 lipca) na głównej scenie odbędą się koncerty wykonawców, którzy mieli wystąpić na scenie Rockmetalshop, czyli: Jelonek, At The Lake, Kaatakilla, Neuronia, Opaleni, Lido i Man's Fall.
Rozkład dwóch pozostałych dni pozostaje bez zmian - zagrają wówczas m.in. Tiamat, Funeral For A Friend, Vader, Acid Drinkers, Lipali, Flapjack czy gospodarz festiwalu - grupa Hunter.
http://muzyka.interia.pl/metal/news/co- ... 1342718,47
Sam już nie wiem co mam robić w sobotę. Jak jutro wszystkie kapele zagrają to pojadę..Mam tylko nadzieję, że jest to ostatnia edycja...
Potraktowali fanów muzyki jak gówno, takie jednostki należy karać prawnie, aż żal - dziwicie się, że o naszych rodakach świat często milczy, lub z nich kpi. sami malujemy swój własny obrzydliwy portret na mapie Europy, dno 
według cgm.pl http://www.cgm.pl/aktualnosci.php?news_ID=2109 TIAMAT także nie zagra. Jeśli to się potwierdzi, a zapewne tak będzie, to jestem pewien, że MOTORHEAD też się wycofa i Michalskiemu nie pozostanie nic innego jak odwołać HF. I całe szczęście 
w porę się pozbyłem karnetu, było do przewidzenia
Jazz is not dead, it just smells funny.