23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: 23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
ha! wiedziałem że tak będzie... ciekawe co zrobią osoby które juz wczoraj wyjechały i np pojechały głównie na Machinów xD
HUNTER NIE ZAGRA!
Według Davenporta który właśnie dzwonił z Hunterfestu, Drak nie spał całą noc i pisze oświadczenie na stronę, pozostała część zespołu albo się pakuje albo już wróciła do warszawy a Arek Michalski ma zostać wylany ze swojej posady ;]
Tak czy siak wychodzi że Hunter nie zagra na Hunterfest
Według Davenporta który właśnie dzwonił z Hunterfestu, Drak nie spał całą noc i pisze oświadczenie na stronę, pozostała część zespołu albo się pakuje albo już wróciła do warszawy a Arek Michalski ma zostać wylany ze swojej posady ;]
Tak czy siak wychodzi że Hunter nie zagra na Hunterfest
Najlepiej żeby już odwołali cały fest. Odechciało mi się jechać.
Hunter nie zagra na Hunterfescie. Nie no ja chyba żyję w jakimś innym świecie, czy czegoś nie kumam?
+1.M@ti pisze:Najlepiej żeby już odwołali cały fest. Odechciało mi się jechać.
Na pewno jest to ostatnia edycja i to, biorąc pod uwagę całe to zamieszanie, największy plus. Ja cały czas zastanawiam się czy jechać. Wieczorem pewnie dopiero podejmę decyzję. Niby cała sobota jest opłacona i wszystkie zespoły mają zagrać, ale pojawiają się głosy że i Vader i Acid Drinkers się wahają. Nie wspominając już o Hunterze...Jestem mocno zdziwiony, że jeszcze nie było zadymy w Szymanach..Jak odwołają w sobotę
Motorhead to KDT to będzie pikuś...
nie da się ukryćyankes pisze:Jak odwołają w sobotę
Motorhead to KDT to będzie pikuś...
ej, można narzekać na organizację MetalManii w Spodku, że za dużo zespołów, że za krótko, ale to co się dzieje na Hunterfescie to na prawde przechodzi ludzkie pojęcie
już nie mam tu najwięcej postów

to jest jakas kpina kuwa 
Jeśli w nocy odwołają Motorhead to najwyżej pojadę do Torunia na Rootwater 
Właśnie Tobi do mnie zadzwonił, że Hunter nie zagra ponieważ gitarzysta i perkusista stwierdzili że to w ciulu mają. W ramach rekompensaty Drakk i Simon zagrają akustyczny koncert na polu namiotowym.
HAHAHAHAHAHAHHAAH
Tobi dowiedział się również, że dopiero jutro rano menago Motorhead dotrze na miejsce i dopiero JUTRO RANO BĘDZIE WIADOMO CZY MOTORHEAD W OGÓLE ZAGRA. Ja się zajebię : - 0 Ale i tak jadę...
HAHAHAHAHAHAHHAAH
Tobi dowiedział się również, że dopiero jutro rano menago Motorhead dotrze na miejsce i dopiero JUTRO RANO BĘDZIE WIADOMO CZY MOTORHEAD W OGÓLE ZAGRA. Ja się zajebię : - 0 Ale i tak jadę...
To dawajcie znać co i jak, bo nie wiem czy jechać w ogóle. :/
jaka komedia, ja nie moge. M@ti, pamiętaj, tym razem nic nie mówiłem, więc jak nie zobaczysz Motora to nie bedzie moja winaherki pisze:opiero JUTRO RANO BĘDZIE WIADOMO CZY MOTORHEAD W OGÓLE ZAGRA

Zawsze jest Twoja wina. Będzie wp...dol.Szajba pisze:M@ti, pamiętaj, tym razem nic nie mówiłem, więc jak nie zobaczysz Motora to nie bedzie moja wina
http://ww6.tvp.pl/7244,20090724921248.strona
nic ciekawego w sumie, ale jest morda Michalskiego.....
Herki, coś nowego od Tobinka? Jedziesz? Ja mam pociąg jutro o 10.20..
nic ciekawego w sumie, ale jest morda Michalskiego.....
Herki, coś nowego od Tobinka? Jedziesz? Ja mam pociąg jutro o 10.20..
oj tam... napijmy się lepiejM@ti pisze:Zawsze jest Twoja wina. Będzie wp...dol.Szajba pisze:M@ti, pamiętaj, tym razem nic nie mówiłem, więc jak nie zobaczysz Motora to nie bedzie moja wina

Menago Motorhead ma być na miejscu o 10.
-
Szkieletor
- -#Invader

jest oświadczenie huntera
http://cgm.pl/aktualnosci.php?news_ID=2143
http://cgm.pl/aktualnosci.php?news_ID=2143
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...