13/12/2009 - Satyricon & Shining - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
13/12/2009 - Satyricon & Shining - Kraków
SATYRICON
SHINING
NEGURA BUNGET - ( ODWOŁALI SWÓJ UDZIAŁ )
DARK FORTRESS
13.12.2009 niedziela
Kraków, Studio
cen nie podano
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=125970
SHINING
NEGURA BUNGET - ( ODWOŁALI SWÓJ UDZIAŁ )
DARK FORTRESS
13.12.2009 niedziela
Kraków, Studio
cen nie podano
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=125970
Ostatnio zmieniony pt paź 30, 2009 10:06 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: 13/12/2009 - Satyricon & Shining - Kraków
Noooooooo.................
Satyricon, moim skromnym zdaniem, zagrał jeden z najlepszych koncertów jaki widziałem na Metalmanii 2008. O ile ceny biletów nie będą "z księżyca" to się chętnie wybiorę
Satyricon, moim skromnym zdaniem, zagrał jeden z najlepszych koncertów jaki widziałem na Metalmanii 2008. O ile ceny biletów nie będą "z księżyca" to się chętnie wybiorę
total gej 
ale chętnie bym się wybrał, podobnie jak Kuba miło wspominam hiciarski występ Satyra i fajnej blondi na casio
ale chętnie bym się wybrał, podobnie jak Kuba miło wspominam hiciarski występ Satyra i fajnej blondi na casio
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Elevatorman
- -#Clansman

będę ze względu na Shining dzień przed moimi urodzinami 
Jak Satyr & Frost to na bank będę 
Negura Bunget i chooooy. NA Brutal Assault mnei rozpieprzyli totalnie
Bilecik zakupiony, czyli oznacza to ,ze będę 
Gdzie i jak bilety i za ile
?
A chociażby w ticketpro (czyli MM, Saturn, Empik) i po 80 zł w przedsprzedaży. W dniu koncerty "dyszkę" więcejKuki91 pisze:Gdzie i jak bilety i za ile?
ja sie z zakupem wstrzymam jeszcze, albowiem Czajnik ma super tendencję do odwoływania swoich występów:)
Jazz is not dead, it just smells funny.
"We regret to announce that NEGURA BUNGET is forced to cancel its participation on the SATYRICON tour from December.
"The whole tour plans are poorly fixed for the moment, and the organizer has been doing some strange arrangements concerning NEGURA BUNGET, announcing us then canceling us from gigs without being informed, so we are now forced to cancel our participation.
"We made a lot of sacrifices to make this tour happen for us, so we regret doing this, but at the same time the way things are happening, it would just be a waste of energy for something that doesn't look to happen in good conditions.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=129565
"The whole tour plans are poorly fixed for the moment, and the organizer has been doing some strange arrangements concerning NEGURA BUNGET, announcing us then canceling us from gigs without being informed, so we are now forced to cancel our participation.
"We made a lot of sacrifices to make this tour happen for us, so we regret doing this, but at the same time the way things are happening, it would just be a waste of energy for something that doesn't look to happen in good conditions.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=129565
Mimo najszczerszych chęci nie udało mi się być
Był kto ? Mam czego żałować
Był kto ? Mam czego żałować
Ja byłem
W sumie supportów nie masz co żałować. Wg mnie jedynie Dark Fortress wart uwagi. Satyricon - jak zwykle występ na poziomie, aczkolwiek koncert dośc podobny do tego warszawskiego z grudnia 2008
No szkoda......przez grypę to już dwa koncerty mi wyleciały właśnie w tym Satyr z kolegami. Może następnym razem......Abstract pisze:Ja byłemW sumie supportów nie masz co żałować. Wg mnie jedynie Dark Fortress wart uwagi. Satyricon - jak zwykle występ na poziomie, aczkolwiek koncert dośc podobny do tego warszawskiego z grudnia 2008
Jak Shining wypadł?
Co kto lubi... Fanom się pewnie podobało, mam mieszane uczucia. No i w połowie ich występu padł prąd ,który już totalnie zepsuł wrażenie