Anita Lane- Sex O'Clock
Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Re: Teraz słucham...
No i jak się podoba?Kronos pisze: Godflesh - Songs of Love and Hate
NP:

Blur- Blur
Cholera, przypadkowo strąciłem z półki oryginał "13" Blur i pudełko mi się w kilku miejscach połamało, a nie bardzo w sumie można je zastąpić pierwszym lepszym z jakiegoś CD-R. Jestem idiotą
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
a to czemu ?panzerschreck pisze:a nie bardzo w sumie można je zastąpić pierwszym lepszym z jakiegoś CD-R.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Połamało mi się w dwóch miejscach- w części frontowej, z okładką, odłamał się zawias- tam jest naklejka "Blur coś tam coś tam" której nie da się odkleić i przykleić na inną, bo się zepsujeArtur pisze:a to czemu ?panzerschreck pisze:a nie bardzo w sumie można je zastąpić pierwszym lepszym z jakiegoś CD-R.
-
Deleted User 2868
Kurde, dobre topanzerschreck pisze:No i jak się podoba?
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

To pięknie, potem bierz "Streetcleaner" ale poszukaj koniecznie w wersji rozszerzonej- z 4 dodatkowymi utworami które miały wejść na dodatkową EP-kę jednak ta ostatecznie nigdy się nie ukazała i jej potencjalna zawartość została dołączona do reedycjiKronos pisze:Kurde, dobre topanzerschreck pisze:No i jak się podoba?
NP:
Rubicon- Room 101
Mistrzostwo, nieustępujące debiutowi
takie naklejki tylko mnie drażnią.... "new Slipknot album featuring single hits....", who carespanzerschreck pisze:Połamało mi się w dwóch miejscach- w części frontowej, z okładką, odłamał się zawias- tam jest naklejka "Blur coś tam coś tam" której nie da się odkleić i przykleić na inną, bo się zepsuje
No takie coś też mi raczej latałoby koło pauki, ale to prędzej rozumiem bo jednak jak wymieniam pudełko to staram sie mieć taką samą "tackę". Ale i tak całkiem pokaźna część mojej kolekcji miała wymieniane pudełka. Spieprzyć Digipack - to jest dopiero kłopot ! ;]panzerschreck pisze:No i w środku wyłamały mi się ząbki z "tacki"- tacka jest cała biała i nieprzezroczysta, a nie spotkałem się z CD-R który właśnie taką by miał- dlatego mam do wyboru- połamane ale oryginalne pudełko nietrzymające płyty, albo całe i nieoryginalne które jest z dupy![]()
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Niby tak, ale ja lubię takie rzeczyArtur pisze: takie naklejki tylko mnie drażnią.... "new Slipknot album featuring single hits....", who cares![]()
No w przypadku normalnego pudełka też by mi latało, ale tutaj nie- oryginał to ma być oryginałArtur pisze: No takie coś też mi raczej latałoby koło pauki, ale to prędzej rozumiem bo jednak jak wymieniam pudełko to staram sie mieć taką samą "tackę". Ale i tak całkiem pokaźna część mojej kolekcji miała wymieniane pudełka. Spieprzyć Digipack - to jest dopiero kłopot ! ;]
NP:

Geniusz, geniusz, geniusz- nuklearna apokalipsa ze szczyptą humoru i Peterem Steele'm na wokalach.
ale przecież to są normalne pudełka, takie jak sklepowepanzerschreck pisze:No w przypadku normalnego pudełka też by mi latało, ale tutaj nie- oryginał to ma być oryginał
oryginał to płyta, książeczka i to co pod "tacką"
MINSK With Echoes In The Movement Of Stone
szkoda trochę.... po opublikowaniu "Three Moons" na MySpace liczyłem na coś świetnego. Nawet jakby nie było poziomu "Ritual Fires..." ale byłoby świetnie (bo na poprzedniej było IMO Megazajebiście) to byłbym kontent. A póki co (choć nie słuchałem jej zbyt wiele razy) to jednak lekko przynudza mnie
- Elevatorman
- -#Clansman

Den Saakaldte- All Hail Pessimism
świetne!!
- dostoevsky
- -#Assassin

Bardzo fajne!
EDIT:
No to jazda!
a coz oni graja?
-
Deleted User 4432
Dismember - Like An Everflowing Stream
jedno słowo najtrafniej opisze ten album - wścieklizna
jedno słowo najtrafniej opisze ten album - wścieklizna
- Elevatorman
- -#Clansman

Budziol pisze:Elevatorman napisał/a:
Obrazek
Den Saakaldte- All Hail Pessimism
świetne!!
a coz oni graja?
hm ciężko określic ale to coś w stylu shining ( Kvarforth na wokalu) to taki all star skład blackowy z tego co wyczytałem. ogólnie Black z różnymi ciekawymi wstawkami np saksofon się pojawia itd. mówi się na to deppresive black metal