Ministry - Psalm 69
Alice in Chains - Black Gives Way to Blue
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Daj spokój, szkoda czasu.Elevatorman pisze:Shining- VI

I jak?Kronos pisze:Alice in Chains - Black Gives Way to Blue
Dobra płyta przecież.panzerschreck pisze:Daj spokój, szkoda czasu.
A wiesz co, jeszcze nie słuchałem bo w końcu wrzuciłem coś innegoM@ti pisze:I jak?
panzerschreck pisze:Daj spokój, szkoda czasu.Elevatorman pisze:Shining- VI
NP:
Obrazek
Paradise Lost- Faith Divides Us, Death Unites Us
Spodziewałem się totalnej kupy, którą z czystym sumieniem będę mógł równo objechać, a dostałem conajmniej solidną płytę. Da się z tego wykroić 5 utworów, reszta niestety idzie do kosza, ale to i tak zdecydowanie lepiej niż na 2 ostatnich krążkach. Czuć jakąś świeżość, no przyznam, że mieszania Morbid Angel z Corrosion of Conformity (tak, nie oszalałem) to się nie spodziewałem. Niestety miejscami przekombinowali i poupychali trochę wsi, ale co do kolejnej płyty to jestem optymistąBo ta to dobry wstęp do czegoś naprawdę dobrego. Można posłuchać

Tragiczna...M@ti pisze:Dobra płyta przecież.panzerschreck pisze:Daj spokój, szkoda czasu.
Nie, nie- wypadkowa to przesadaBudziol pisze:
czy to wypadkowa Morbid z Corrosion?
Smiala teza, dla mnie wrocili blizej czasow DRACONIAN TIMES z wlasnej tworczosci i to wszystko
jak dla mnie bomba!

mi się każde shining podobapanzerschreck pisze:Elevatorman napisał/a:
Shining- VI
Daj spokój, szkoda czasu.

pitupitupitupitu strata kultupanzerschreck pisze:Tragiczna...M@ti pisze:Dobra płyta przecież.panzerschreck pisze:Daj spokój, szkoda czasu.

posłucham ze 2 razy i wtedy Ci powiem czy aż tak bardzo sie nie znaszpanzerschreck pisze:
Baroness- Blue Record
Nie wiem, może się nie znam, ale mam wrażenie, że to jest szokująco słabe...
Moim zdaniem prawda to!panzerschreck pisze:ale warto posłuchać, prawda to?