Do koncertu coraz bliżej, trzeba trochę posłuchać DT :] choć chyba niestety nic z tej płyty nie zagrają w Bydgoszczy..a może choć jeden kawałek..
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
jeszcze nie słuchałem, ale Wrath ma racjęWrath pisze:Przecież to oczywiste, że Endgame >>> Death Magnetic

Na pewno posłuchamslayer pisze: btw. panzer Stabat Mater i ostatni utwór, moim zdaniem pogrom!
bardzo udany materiał i wcale nie zastanawiam się kto tam gra lalalala

Biorąc pod uwagę że "The System Has Failed" jest lepsze od "Youthanasii" to coś nielogicznego kryje się w tym zdaniuWrath pisze:No a Endgame to jak dla mnie coś wspaniałego, zero nudy, na razie płyta roku, najlepszy krążek od czasu "Youthanasii".

Lepsza na pewno od Systematic Chaos. Nie jest to żaden przełomowy album, ale miło się go słuchaArtur pisze: BTW, powie mi ktoś, podkreślam - obyty w temacie, warto tej nowej słuchać ? pomijając oczywiście to że set raczej w większości z nowych kawałków sie składa
tak. Lżejsza od SC, więcej melodyjek, takie hm... coś jak FiI nagrane w XXI wiekuBTW, powie mi ktoś, podkreślam - obyty w temacie , warto tej nowej słuchać ?
Jak dla mnie wszystko jest logiczne, wszak "Youthanasia" jest zdecydowanie lepsza od "The System Has Failed"Artur pisze:Biorąc pod uwagę że "The System Has Failed" jest lepsze od "Youthanasii" to coś nielogicznego kryje się w tym zdaniu![]()
![]()
No bez przesady :]Szajba pisze:takie hm... coś jak FiI nagrane w XXI wieku
ja Was pogodzę i powiem, że te albumy są na mniej więcej tym samym poziomieWrath pisze:Jak dla mnie wszystko jest logiczne, wszak "Youthanasia" jest zdecydowanie lepsza od "The System Has Failed"Artur pisze:Biorąc pod uwagę że "The System Has Failed" jest lepsze od "Youthanasii" to coś nielogicznego kryje się w tym zdaniu![]()
![]()
![]()
to se tam dopisz jeszcze "zachowując wszelkie proporcje"Wrath pisze:No bez przesady :]

Wstyd, nie wstyd.....co za różnicaArtur pisze:
a nirvanowego anplakt nigdy w życiu nie słyszałem, rotfl, wstyd troche chyba, co nie ?

Posłuchaj Mechanical Animals i najnowszej, jeśli nie słuchałeś. Widziałem, że EMDM leciało u Ciebie, ale to gówno.Kronos pisze:Absolutny mistrz!
MA znam dobrze i jest u mnie zaraz po Holy Wood, a najnowszą dopiero co kilka razy przesłuchałem, więc jeszcze się nie wypowiem.syzygy pisze:Posłuchaj Mechanical Animals i najnowszej, jeśli nie słuchałeś.