Behemoth - Polska 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth - Polska 2009
hehe było super a warto zauważyć że równo jak się skończył Lucifer to zaczął lecieć Wicker Man:)
Z tym "Wicker Manem" to dość miłe 
Uff bo już obawiałem się, że umarł, albo wyjechał na Madagaskar. Inicjatywa jak zwykle trafiona w punkt i iście inteligentna. Swoją drogę ciekawe z czego żyje ten Ogólnopolski Komitet i czym się dokładnie zajmuje. Google mi zapewne powie
- purpendicular
- -#Prisoner

Był ktoś w Katowicach? Ja nie mogłem :/ a jestem ciekaw czy koncercicho udane
A owszem ja byłem. Po raz kolejny Behemoth zmiażdżył. Pełen profesjonalizm, mimo ,ze koncert w sumie identyczny jak pewnie na całej trasie. Kilka typowych gadek Nergala, dobry set i do tego nieprawdopodobny ścisk w Mega. Tylu ludzi nie widziałem tam jeszcze na żadnym koncercie...
Dokładnie. Dodam od siebie, ze Black River jest genialne, Behemoth perfekcyjny, a lider Azarath prześmieszny ( "Gdzie jest szatan kurwa?" )
Ostatnio zmieniony śr wrz 30, 2009 4:35 pm przez Kuki91, łącznie zmieniany 1 raz.
i ten tekst karateeeeee przed każdym utworemKuki91 pisze:lider Azarath przezajebiście śmieszny ( "Gdzie jest szatan kurwa?" )
No i jeszcze "Katowice, WOJNA!" albo "MAŁO MOCY KATOWICE!"
Ale tak jak mnie to bawiło, tak samo się podobało. Zwłaszcza podejscie do komórek
Ale tak jak mnie to bawiło, tak samo się podobało. Zwłaszcza podejscie do komórek
Hahhaha - u Was też to było? Doskonałe.Kuki91 pisze:Zwłaszcza podejscie do komórek
a czy gdzieś poza Krakowem wokalista Azarath kazał usunąć bardzo szybko komórki z rąk ludzi którzy robili zdjęcia?
W wawie kazał wypier....
Brzmiało to tak. "Ci co mają komórki w rekach i robią zdjęcia - wypier....Nie po to tutaj przyszliście! Karateee kurw..."
Brzmiało to tak. "Ci co mają komórki w rekach i robią zdjęcia - wypier....Nie po to tutaj przyszliście! Karateee kurw..."
-
szatanista
- -#Long distance runner

powiedzial cos w stylu "Wszystkie kur** krecace filmiki komorkami wypier***ac!!! Nie po to tutaj przyszliscie!"tomtomala pisze:"Ci co mają komórki w rekach i robią zdjęcia - wypier....Nie po to tutaj przyszliście! Karateee kurw..."
no to powiedział to samo, tylko, że z tego co wiem na forum sanktuariumfc.org nie można przeklinać, nawet jeśli się wykropkowuje słowo 
-
Deleted User 804
no to będzie warn dla Nergala jak zrobi koncert na sanktuarium i zacznie bluzgać 
o co z tym karateee chodzi ? 
jutro przekonamy sie naocznie w Lodzi jak sobie radza
Szczegolnie Lucifera ciekaw jestem
jutro przekonamy sie naocznie w Lodzi jak sobie radza
Szczegolnie Lucifera ciekaw jestem
Nie wiem. Ale staraj się na nich zdążyć. Jest niezła zabawa z tym wokalistą.Budziol pisze:o co z tym karateee chodzi ?
Nergal śpiewa w zespole Behemoth.Deleted User 804 pisze:no to będzie warn dla Nergala jak zrobi koncert na sanktuarium i zacznie bluzgać
garsc newsow z Lodzi
wszystko faktycznie jak w szwajcarskim zegarku. Punkt 19 na scenie BLACK RIVER - nie za bardzo moje klimaty, ale ok. Potem AZARATH bez BRUNO (na scene wyszedl Remek Mielczarek [ARTROSIS, SACRIVERSUM] i przeprosil w jego imieniu ale zona wyladowala w szpitalu i musial jechac do Wroclawia). Zastapil go Bart z HERMH. Widzialem HERMH moze rok temu i Bart jest jeszcze wiekszy niz byl
3 utwory polecial z kartki przyklejonej na podlodze, potem 2 utwory instrumentalne i koniec. Fajne gadki typu "nap@#$ pavulony!" 
Hermh dal rade i na koniec profeska BEHEMOTHA.
Ojciec Adama jest Kowalem i widac ze daje tatusiowi zarobic
Statywy do mikrofonow, gwiazdy, kobry, z tylu wielki orzel z zelaza.
Zmieniajace sie plachty z tylu jak na MAIDEN, a do tego naprawde sporo pirotechniki az pod scena goraco sie robilo.
Fajna setlista z genialnym LUCIFEREM na bis oraz nowa maska Adasia
Dody nie bylo, a w przerwach miedzy wystepami caly czas MAIDEN lecial z LAD!
Tylko 20 minutowa przerwe przed gwiazda wieczoru poprzedzal halny wiatr z glosnikow
Zupelnie jakby koncert IMMORTAL to byl
Polecam bardzo tanie CD! KOSTRZEWSKI&VADER 10-15zl, DARKTHRONY digi po 20!!!
acha i oczywsice stringi BEHEMTOHA po 35zl
wszystko faktycznie jak w szwajcarskim zegarku. Punkt 19 na scenie BLACK RIVER - nie za bardzo moje klimaty, ale ok. Potem AZARATH bez BRUNO (na scene wyszedl Remek Mielczarek [ARTROSIS, SACRIVERSUM] i przeprosil w jego imieniu ale zona wyladowala w szpitalu i musial jechac do Wroclawia). Zastapil go Bart z HERMH. Widzialem HERMH moze rok temu i Bart jest jeszcze wiekszy niz byl
Hermh dal rade i na koniec profeska BEHEMOTHA.
Ojciec Adama jest Kowalem i widac ze daje tatusiowi zarobic
Zmieniajace sie plachty z tylu jak na MAIDEN, a do tego naprawde sporo pirotechniki az pod scena goraco sie robilo.
Fajna setlista z genialnym LUCIFEREM na bis oraz nowa maska Adasia
Dody nie bylo, a w przerwach miedzy wystepami caly czas MAIDEN lecial z LAD!
Tylko 20 minutowa przerwe przed gwiazda wieczoru poprzedzal halny wiatr z glosnikow
Zupelnie jakby koncert IMMORTAL to byl
Polecam bardzo tanie CD! KOSTRZEWSKI&VADER 10-15zl, DARKTHRONY digi po 20!!!
acha i oczywsice stringi BEHEMTOHA po 35zl
Toruń zaliczony. BR spoko, azarath i hermh żenada; jeden wielki szum
Nie będę powtarzał co inni już napisali, generalnie zajebiście, świetnie nagłośniony koncert, pirotechnika itd Ponoć biletów sprzedają coraz więcej a w Toruniu sporo do kompletu brakowało (na moje oko było z 600 luda razem z Chainsaw, którzy pojawili się w pełnym chyba składzie) zero ścisku ale nie wiem jak było wcześniej. Miłym widokiem był gość na wózku inwalidzkim. Spotkanie w empiku - obsuwa 40min