Coma - Polska 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Coma - Polska 2009
Po sukcesie albumu „Hipertrofia” oraz wielu występach na letnich festiwalach COMA wraca do ulubionych koncertów klubowych. Fani w całej Polsce będą mogli usłyszeć grupę na trasie podsumowującej dotychczasową działalność. Repertuar obejmujący utwory z trzech albumów, będzie wzbogacony o kilka niespodzianek. Zespół wystąpi w miejscach, które podczas poprzednich tras dały się zapamiętać jako miejsca z niezwykłą atmosferą.
Nowością w tej trasie będzie koncert w Warszawskiej hali Arena Ursynów.
Całość będzie jak zwykle starannie oprawiona pod względem światła i dźwięku.
Podczas tegorocznej trasy zostanie zrealizowane pierwsze w historii grupy koncertowe DVD, które ukaże się nakładem firmy Mystic Production. Materiał będzie rejestrowany w warszawskiej Arenie Ursynów i będzie to zdecydowanie największa produkcja jaką do tej pory zrealizowała firma Mystic.
Materiał przygotowany z myślą o tym wydawnictwie to z jednej strony podsumowanie dotychczasowej kariery, a z drugiej krok w stronę nowych wyzwań i planów zespołu.
Plan trasy COMA JESIEŃ 2009:
17.10 Zabrze – Wiatrak
21.10 Gdańsk - Parlament
22.10 Bydgoszcz - Estrada
23.10 Poznań - Eskulap
06.11 Zielona Góra - Kawon
07.11 Wrocław - Wytwórnia
08.11 Katowice - Mega Club
13.11 Gdynia - Ucho
14.11 Toruń - Od nowa
15.11 Szczecin - Słowianin
20.11 Rzeszów - Pod Palmą
21.11 Kraków – Klub STUDIO
28.11 Damasławek- Dom Kultury
29.11 Koszalin - Kreślarnia
04.12 Łódź – Dekompresja
09.12 Warszawa – Hala Arena
11.12 Radom - Klub Strefa G2
12.12 Lublin - Grafitti
13.12 Białystok - Klub Gwint
Nowością w tej trasie będzie koncert w Warszawskiej hali Arena Ursynów.
Całość będzie jak zwykle starannie oprawiona pod względem światła i dźwięku.
Podczas tegorocznej trasy zostanie zrealizowane pierwsze w historii grupy koncertowe DVD, które ukaże się nakładem firmy Mystic Production. Materiał będzie rejestrowany w warszawskiej Arenie Ursynów i będzie to zdecydowanie największa produkcja jaką do tej pory zrealizowała firma Mystic.
Materiał przygotowany z myślą o tym wydawnictwie to z jednej strony podsumowanie dotychczasowej kariery, a z drugiej krok w stronę nowych wyzwań i planów zespołu.
Plan trasy COMA JESIEŃ 2009:
17.10 Zabrze – Wiatrak
21.10 Gdańsk - Parlament
22.10 Bydgoszcz - Estrada
23.10 Poznań - Eskulap
06.11 Zielona Góra - Kawon
07.11 Wrocław - Wytwórnia
08.11 Katowice - Mega Club
13.11 Gdynia - Ucho
14.11 Toruń - Od nowa
15.11 Szczecin - Słowianin
20.11 Rzeszów - Pod Palmą
21.11 Kraków – Klub STUDIO
28.11 Damasławek- Dom Kultury
29.11 Koszalin - Kreślarnia
04.12 Łódź – Dekompresja
09.12 Warszawa – Hala Arena
11.12 Radom - Klub Strefa G2
12.12 Lublin - Grafitti
13.12 Białystok - Klub Gwint
Re: Coma - Polska 2009
trzeba było jeszcze o cenach napisać. 40/45 zl. pojekurdebało.
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
To ceny niezłe 
będę w MEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!! COMA JEST super!!!
już nie mam tu najwięcej postów

Arena Ursynów. Z balkonu ją widzę
Będę na 100%
tak bym nawet z ciekawości zobaczył jak wypadają na koncertach, bo 2 razy widziałem. Kiedyś lubiłem, dzisiaj pewnie też bez kłopotu bym "dwójkę" wysłuchał, ale z drugiej strony ciśnienia żadnego a jak mam dać 40 zł za polską kapelę to wolę dać tyle za Riverside albo choćby Acid Drinkers.
A ja będę. Z ceną przegięli, ale będę.
- Mike Patton
- -#Trooper

Ja będę w tą niedzielę w Jaworkach w Muzycznej Owczarni, bo Coma tam daje koncert dla 100osob i tam cena jest jeszcze wyższa, bo 50 zł a biletów juz od dawna niema... W zeszłym tygodniu koncert tam trwał ponad 3h Wokalista zespolu rzucal pluszowym miskiem w publike i kto złapał ten wybierał utwór:)
Fajny patent.Mike Patton pisze:Wokalista zespolu rzucal pluszowym miskiem w publike i kto złapał ten wybierał utwór:)
Bilet mi dotarł na koncert w Warszawie. Cena za ten zespół robi się powoli kosmiczna. Gdyby nie to, że mam 100 kroków do Areny Ursynów to bym się zastanowił. Zapłaciłem za bilet 60 zł.
Lol, mi już za Comę szkoda dać 30 zł
więc nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze pójdę na ich koncert, tym bardziej że nie słucham od dawna w sumie.
Warto dodać, że te 60zł to na miejsce siedzące. Najtańszy bilet kosztował 40zł, tak jak w każdym innym mieście w Polsce. A czy 40zł za Come to dużo czy mało to już indywidualna ocena.
Pisząc:yankes pisze:A czy 40zł za Come to dużo czy mało to już indywidualna ocena.
takowej właśnie dokonałem.Lol, mi już za Comę szkoda dać 30 zł
Jakiekolwiek pieniądze wydane na Comę to za dużo 
+1juras pisze:Jakiekolwiek pieniądze wydane na Comę to za dużo
a w temacie to sorki, ale tak czy siak, 60zł za Come to definitywnie za dużo
już nie mam tu najwięcej postów

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ja zastanawiam się czy iść, ale dziś byłem 10 godzin w pracy i jak sobie pomyślę, że większą część dniówki miałbym na to wydać, to chyba jednak podziękowawszy 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
a Ty lubisz Come ?
bo jak zobaczyłem Twój post w tym temacie to spodziewałem sie czegoś na kształt wypowiedzi Jurasa 
chociaż cos mi świta, że o pierwszej płycie ciepłe słowa pisałeś, było tak ?
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Wiem, że to śmiesznie zabrzmi, ale Comę znam jeszcze z demówekArtur pisze:a Ty lubisz Come ?bo jak zobaczyłem Twój post w tym temacie to spodziewałem sie czegoś na kształt wypowiedzi Jurasa
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
To samo. Pamiętam czasy jak wpadał kumpel w Łodzi i mówił - dziś Coma daje koncert w Dekompresji. Wsiadało sie w tramwaj i jechało. Pierwszą płytę wydali jak byłem na stypendium Irlandii. I kumpel do mnie pisze - Łodź oszalała na punkcie niejakiej Comy - w radio Łodź grają non stop Leszka Żukowskiego. A zespół zapełniał klub na 600 osób bez żadnej promocji. Stąd mam do nich ogromny sentyment. Dlatego też stać mnie by dać za ich koncert 60 zeta.panzerschreck pisze:ale Comę znam jeszcze z demówek![]()
Nie ten temat, ale akurat 3 album uważam za najlepszy jaki wydali.panzerschreck pisze:trójka natomiast skończyła się na 3 przesłuchaniach i postanowieniu- nigdy więcej