Jak zaczeła się wasza przygoda z IM?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Jak zaczeła się wasza przygoda z IM?
Re: Jak zaczeła się wasza przygoda z IM?
Było
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Deleted User 804
to daj link. Był kiedyś taki temat jak szukałem go nie znalazłem. Możliwe że przeoczyłem lub ktoś go wywalił 
Ostatnio zmieniony czw paź 08, 2009 5:06 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chce mi się szukać
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Deleted User 804
akurat tamten był w oddzielnym temacie: moje życie z IM czy coś takiego, ale niestety trzeba było wgrać backup i temat nie ocalałTobink pisze:tam chyba był post MieczaB....
szkoda że komentować Ci się chciało. Był Taki temat na pewno, ale chyba już go już nie ma, więc założenie nowego było słuszną decyzjąvyrus pisze:Nie chce mi się szukać
Nie pyskuj. Po co mnie prosisz o coś co sam możesz zrobić takim samym wysiłkiem, tym bardziej, że to Ty tego szukasz 
-
Deleted User 804
Chyba żeś się w łeb dowaliłvyrus pisze:Nie pyskuj.
Po pierwsze pisałem już że przeszukałem forum i nie ma go, a po drugie o nic Cie nie proszę. No może tylko byś przestał pajacować. Co z tego że temat był jak go już nie ma, więc jeśli następnym razem będziesz uważał że coś było to zrób jedną z dwóch rzeczy do wyboru:vyrus pisze:Po co mnie prosisz o coś co sam możesz zrobić takim samym wysiłkiem, tym bardziej, że to Ty tego szukasz
(instrukcja specjalnie dla Ciebie)
a) znajdź go, podaj link i dopiero wtedy powiedz że było
lub
b) zachowaj swoją uwagę dla siebie
wedlug mnie faktycznie byl taki temat, ale nie ma, wiec przepadl chyba faktycznie
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.