No dobra płyta, do posłuchania na kilka razy, ale czym tu się zachwycać?Szajba pisze: kocham bezgranicznie
Techno Animal- The Brotherhood Of The Bomb
Bit za bitem, za bitem bit... tłusto, czarno, ulicznie i apokaliptycznie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

No dobra płyta, do posłuchania na kilka razy, ale czym tu się zachwycać?Szajba pisze: kocham bezgranicznie

bo ma ch...ą okładkę?Dlaczego ? dlaczego jestem takim gupim debilem, że ten album zalegał na dysku niesłuchany przez ponad rok ?
Nie wiedzieć czemu, przecież Antoni to bardzo światły człek, obeznany zwłaszcza w dziedzinie rzutów rożnychArtur pisze:Antoś, wnosząc po lekturze wiadomej książki, ulubieńcem Kowala chyba nie jest
zajebiście, genialnie, super miodnie i królewsko?Żelazny pisze:Nowy Szlejer - na razie jest dokładnie tak jak się spodziewałem
okładka jest świetna przecieżmetal pisze:bo ma ch...ą okładkę?![]()
Bez szału ? Jak to sie do "Christ Illusion" ma ? Bo raczej nie wierze, żeby to dorównało "God Hates Us All", jeśli jesteśmy przy ostatnich płytachŻelazny pisze:Nowy Szlejer - na razie jest dokładnie tak jak się spodziewałem
Totalne przeciętniactwo, którym zapewne będą się podniecać Szajby, Tobinki, Szymony z Puław i inni fanboje Szlejera czyli zespołu który naprawdę bdb płyty nie nagrał od kilkunastu lat.Szajba pisze:zajebiście, genialnie, super miodnie i królewsko?
Jak się komuś "Christ Illusion" spodobało to "WPB" też raczej się spodoba, dla mnie to mniej więcej ten sam poziom - nudno, przewidywalnie, płyta mogła by przelecieć w tle i nawet bym tego nie zauważył. Ale powtarzam - fanbojom spodoba się na 100%, przykładowo już teraz wiem że dla Szajby będzie to płyta rokuArtur pisze:Jak to sie do "Christ Illusion" ma ?
już moge powiedzieć, że bardziej mi się podoba od CI. Lepsze brzmienie imo, takie bardziej klasyczneŻelazny pisze:Artur napisał/a:
Jak to sie do "Christ Illusion" ma ?
Jak się komuś "Christ Illusion" spodobało to "WPB" też raczej się spodoba, dla mnie to mniej więcej ten sam poziom - nudno, przewidywalnie, płyta mogła by przelecieć w tle i nawet bym tego nie zauważył.
nie będzieŻelazny pisze:przykładowo już teraz wiem że dla Szajby będzie to płyta roku
Wiesz, brzmienie to najlepiej z oryginału ocenić, ale wątpię żeby na oryginale nie było tych bzyczących gitarek i zbyt mocno wysuniętej perkusji. Oczywiście nie jest to najgorzej brzmiąca płyta jaką słyszałem ( w kwestii gitar nic nie ma szans przebić CC - Inflikted i Annihilator - Waking the Fury) ale było to dość irytująceSzajba pisze:Lepsze brzmienie imo, takie bardziej klasyczne