Blaze Bayley
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: Blaze Bayley
zdjęcia z nagrywania nowej płyty http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... Id=1268230
Dotarła do mnie w końcu książka Blaze. Już myślałem, że się gdzieś zagubiła. Fotki wstawię później. Zabieram się od poniedziałku na spokojnie za czytanie - co ciekawsze informacje postaram się wrzucić tutaj. Zobaczę jak z czasem będę stał bo na razie mam w pracy obłęd. No chyba, że sobie ktoś nie życzy bym spoilerował, bo sam chce przeczytać.
wedlug mnie mozesz smialo wkleić co ciekawsze fragmenty, bo malo kto nabyl ksiazke w Polsce
-
Deleted User 804
jeśli już coś ma być wklejane, wolałbym by nie były to żadne większe fragmenty książki. Mamy za dobre stosunki z menadżerką Blaza żeby to psuć kopiując tu książkę. 
moze wlasne interpretacja ciekawszych rzeczy ? 
-
Deleted User 804
interpretacja może być
Chodzi o to by nie było na żywo tekstu przepisanego z książki 
sie rozumie 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

To menadżerka Blaze'a wchodzi na forum?Deleted User 804 pisze: Mamy za dobre stosunki z menadżerką Blaza żeby to psuć kopiując tu książkę.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
-
Deleted User 804
nie, ale zawsze ktoś życzliwy może donieść że wklejamy tu fragmenty książki 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

No już nie popadajmy w jakąś paranoję, jak napiszę, że 2 ostatnie płyty Blaze'a ssą pałkę to dostanę bana?Deleted User 804 pisze:nie, ale zawsze ktoś życzliwy może donieść że wklejamy tu fragmenty książki
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
-
Deleted User 804
nie bana... ale od razu Twoje konto skasuje
Chodzi mi po prostu o to żeby na forum nie pojawiły się skany całych stron książki, czy też przepisane jakieś duże fragmenty 
Płyta ma wyjść 1 lutego 2010. Poniżej filmik z nagrywania:
http://www.youtube.com/watch?v=bZvQOupf1Ak
... dla zainteresowanych ostatnie DVD spaślaka Błażeja:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=806741052
... choć cena z dupy wyjęta jak na taki shit

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=806741052
... choć cena z dupy wyjęta jak na taki shit
200zl za uzywane DVD
czy ten Sprzedajacy dobrze sie czuje
czy ten Sprzedajacy dobrze sie czuje
-
Deleted User 804
to chyba ta limitowana edycja, której nie można już kupić, ale pomimo tego cena jest śmieszna 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jakby nie patrzeć w naszym pięknym kraju to wydawnictwo jest niedokupienia więc jestem nawet w stanie zrozumieć taką cenę. Inna sprawa, że trzeba być idiotą żeby tyle za to zapłacić 
Ja kupiłem w oficjalnym sklepie Blaze i tam cena jest 15 funtów.
... no może nie idiotą co zdeterminowanym maniakiem, sam przyznaje się że swego czasu za niektóre single Ironów dałem kupę kasy no ale za to DVD takiej gotówki bym nie wyłożył , w ogóle z ostatnią płytą Błażeja u mnie jest strasznie kiepsko tzn. w sumie po zakupie przesłuchałem w całości [trochę się zmuszając aby nie wyłączyć przed końcem], później wiele razy odpalałem album i nigdy nie dotrwałem do końca np: dzisiaj zwątpiłem już w trakcie "Blackmailer" - strasznie nudna i wtórna w moim odczuciu ta płyta i jak dwie pierwsze płyty Blaze'a oraz wcześniejszą koncertówkę bardzo lubię tak tutaj jego śpiew w połączeniu z muzyką jest strasznie wkurw@#$%&y ... mimo wszystko z ciekawością sięgnę po najnowszy album BłażejaMr.Hankey pisze:Jakby nie patrzeć w naszym pięknym kraju to wydawnictwo jest niedokupienia więc jestem nawet w stanie zrozumieć taką cenę. Inna sprawa, że trzeba być idiotą żeby tyle za to zapłacić