no wkońcu warszawaszatanista pisze:wieś tańczy i spiewa, nie ma sie co dziwicTobink pisze:cóż za kolosalne nieporozumienie
Kult - Polska 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kult - Polska 2009
-
El Dorado
Zmieniłem zdanie o Kulcie. Jednak zamelduje się na kilku sztukach, shows! Bileciki dziś zamawiam.
tak jak myślałem zostałem ze swoim pytaniem olany. spróbuję je ponowić
szczerze powiem, że też jestem ciekaw. bez złośliwości pytam, co usprawiedliwia gościa, który za pieniądze wychodzi na scenę, gdzie nie jest w stanie wykonywać tego, za co mu się płaci.
szczerze powiem, że też jestem ciekaw. bez złośliwości pytam, co usprawiedliwia gościa, który za pieniądze wychodzi na scenę, gdzie nie jest w stanie wykonywać tego, za co mu się płaci.
-
szatanista
- -#Long distance runner

nic go nie moze usprawiedliwiac. powinny byc zwroty pieniążków za bilety na każdy taki koncert. tylko nie wiem, czy ten pan by sie na to zgodził...
jednak nei jade do katowic.
brak kasy i wisła gra z legiom
brak kasy i wisła gra z legiom
Który zespol w tym kraju i w ogóle daje 37 utowów na koncercie??? Nawet jak Kazelot jest po 4-5-6 piwach to co z tego? Dba o fanów i daje z siebie wszystko! Nasz najcenniejszy, najmądrzejszy i jedyny w swoi rodzaju muyzk w tym szarym kraju. KULT!
DŻEMDeep pisze:Który zespol w tym kraju i w ogóle daje 37 utowów na koncercie???
Lekki niesmak?Deep pisze:Nawet jak Kazelot jest po 4-5-6 piwach to co z tego?
Taa...Deep pisze:Dba o fanów i daje z siebie wszystko!
To najlepszeDeep pisze:Nasz najcenniejszy, najmądrzejszy i jedyny w swoi rodzaju muzyk w tym szarym kraju. KULT!
Jedyny w swoim rodzaju na pewno.
Najcenniejszy i najmądzrzejszy? Hmm... :p
Ostatnio zmieniony ndz lis 01, 2009 12:29 am przez matig7, łącznie zmieniany 2 razy.
Masakra! Ktoś dotrwa do końca tego? Ile to trwa? 4 godziny?Deep pisze:Który zespol w tym kraju i w ogóle daje 37 utowów na koncercie???
Nie no nic. Standardzik. Zalejem pałę i damy czadu. Panie władzo, to naprawdę nie wygląda tak jak pan tutaj widzi. Ja z Mietkiem tylko 3 piwka wypiłem i jadę o tam by auto odstawić.Deep pisze:Nawet jak Kazelot jest po 4-5-6 piwach to co z tego?
Jak ja nienawidzę tej mentalności Polaków. I przyzwolenia ogólnego na bycie nawalonym.
No i w tym sęk, że wydaje mi się, że nie bardzo. Czy nawalony jak stodoła artysta, który ledwo trzyma się na nogach i nie wie dokładnie gdzie jest dba o fanów. Ale, ale:Deep pisze:Dba o fanów
Deep pisze:Nawet jak Kazelot jest po 4-5-6 piwach to co z tego?
kazik jest na dnie nie od wczoraj, a że idzie za nim ciemna masa, która jeszcze za to płaci? no to świadczy o tej masie:) że jest ciemna (ubrana w kolor ~ czarny)
Łeb ProsiakaDeep pisze:Który zespol w tym kraju i w ogóle daje 37 utowów na koncercie???
Dobra - wygrałeś. Herki jak zwykle niezawodnyherki pisze:Łeb Prosiaka
Ile razy Kazik na koncercie chwiał się na nogach? Ja bylem na okolo 20-stu jego koncertach i jakos nie zauwazylem. Fakt, zdarzylo mu sie jak np w Spodku, ale to nie jest tak ze na kazdym koncercie jest nawalony jak swinia. Poza tym wsrod spooleczenstwa powazanie takowe ma. Nie robice z niego pijaka bo niejeden z nas wiecej pije
Mimo tego wszystkiego co mówicie, na KnŻcie Kazik dał ogien, i nie wyglądał pijany, na Kulcie jak byłem też tego raczej nie bylo widać tak bardzo
... Na pewno po głupim Anselmo widać bardziej na koncertach (żeby tylko picie..
)
na kultach i kazikach i innych byłem też ponad 20 razy. Raz mi się zdarzyło widzieć KAzelota naprutego spodek 2006.
Michcio zostaw, nie warto...
bilecik zakupiony :] KULT!
bilecik zakupiony :] KULT!
już nie mam tu najwięcej postów

dobra, wyjaśnienie ma do mnie dotrzeć, bo sie zdenerwowałem zdaniem tekstem "nie warto". obraziłeś mnie w sposób bezpośredni.
nie warto czego? kim Ty jesteś, żeby kogokolwiek oceniać? posrało Ci się we łbie już widzę solidnie. wmawiaj sobie, że jesteś wykształconym inteligentem pod osłoną super pijaka, ale nie obrażaj mnie, bo nie ma do tego prawa. mam w dupie, co o mnie sądzisz, ale chcę wyjaśnień. a Ty odpowiedz jak chop, co dotąd Ci nie wychodziło. udownodnij wreszcie, że masz fiuta a nie szparę.
po ludzku
nie warto czego? kim Ty jesteś, żeby kogokolwiek oceniać? posrało Ci się we łbie już widzę solidnie. wmawiaj sobie, że jesteś wykształconym inteligentem pod osłoną super pijaka, ale nie obrażaj mnie, bo nie ma do tego prawa. mam w dupie, co o mnie sądzisz, ale chcę wyjaśnień. a Ty odpowiedz jak chop, co dotąd Ci nie wychodziło. udownodnij wreszcie, że masz fiuta a nie szparę.
po ludzku
nie warto na Wasze zaczepki w strone KULTu(i nie tylko odpowiadać) bo i tak do Was nie dotrze.
uuuuuuu. Nie przeginasz przypadkiem Miki?miki pisze:wmawiaj sobie, że jesteś wykształconym inteligentem pod osłoną super pijaka

F I G H T !!! ROUND 1... andreeeewwww GOOOLLLOOOOOOOTAAAA.... AND.... TOMMMMMMASZZZZZ AAADDDDAAMMMMMEKKKKKKK....!!!
jak mnie ktoś traktuje niefair, to ja niefair reaguje. no i jakie "Was"? zwyczajnie zapytałem o Twój tekst coś w stylu "kto zna środowisko ten rozumie". no bo się zaciekawiłem, co takiego w tym środowisku jest. nie była to zdecydowanie zaczepka, więc nie rozumiem, czemu ma coś do mnie niedocierać.Szajba pisze:nie warto na Wasze zaczepki w strone KULTu(i nie tylko odpowiadać) bo i tak do Was nie dotrze.
uuuuuuu. Nie przeginasz przypadkiem Miki?miki pisze:wmawiaj sobie, że jesteś wykształconym inteligentem pod osłoną super pijaka
wolę, żeby mi ktoś wdupiał tanie epitety na temat mojego stanu umysłowego, niż żeby mi mówił, że nie zrozumiem:)
Ostatnio zmieniony pn lis 02, 2009 8:44 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
Ty, razem z Tobinkiem, traktujecie ludzi nie fair. Faktem jest, że do mistrza z aleksandrowa Ci daleko(dzięki bogu) ale traktowaniem nie fair jest właśnie czepianie się wszystkiego co tylko możliwe