Kult - Polska 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kult - Polska 2009
jeżeli zapytanie się o coś, skrytykowanie to zachowanie niefair, to jak ocenisz swoje ignorowanie ludzi? bo w moim rankingu to zdecydowanie najbardziej niefair zachowanie
Nie ma co sie kłocic. KULT jest wielki, a KAAZIK jeszcze wiekszy.
Słowacki wielkim poetą był. Koń, jaki jest każdy widzi. Ja tam sporo Kultu lubie, widzialem ich moze z 6,7,8 razy z czego na dwoch koncertach faktycznie mozna bylo wnioskowac(bo przeciez nikt go publicznie alkomatem nie zbada),ze mial we krwi troche. Natomiast te2x nie burza mi jakos calej ich dzialalnosci i tworczosci, te pare udanych koncertow po 30zl przezylem fajnie i moglbym walic smety, jakby sie Araya czy Halford zwalili na bani ze sceny a bilety z 5x drozsze. Tak jakos gadka mi sie wlaczyla. Jasne, 2 browce przed koncertem moga nawet rozluznic ludzi,ale wiecej to juz nie powinno miec miejsca. Szajba, daj sobie luz, bo tu musze Mikiemu przyznac racje, zreszta, jak przy tym smianiu sie z covera soul collector czy jak to sie tam nazywalo. Miki grzecznie pyta co to za srodowisko okolokultowe czy jakos tak. Tez nie wiem i chcialbym sie dowiedziec. Pewnie wystarczy powiedziec, ze ludzie sporo pijacy alku. Ok, nie musze sie wdawac w glupie szczegoly, juz bym cos wiedzial, ze to srodowisko pije, wiec i Kazik tez. A sie obracasz, jakby ludzie z Ciebie beke robili. Robi sie, jak nie chcesz nikomu wytlumaczyc, bo po prostu nie wiemy czegos i pytamy z ciekawosci. A polew z tego coveru to tez...nie grasz w kapeli, nie jestes jej menago, nie jestes ich ojcem, bratem kuzwa nie wiem, co jeszcze a sie napinasz, jakby ktorys napisal, ze Twoja girl jest kłodą w lozku. Sorry, ale w koncu musialem sobie popisac
no offence, jak zawsze, do wszystkich 
Mój kolega ^*($*^*$$^(W@
Niestety przez rozwalone kolano zostałem zmuszony odsprzedać mu bilet ;/...
Niestety przez rozwalone kolano zostałem zmuszony odsprzedać mu bilet ;/...
ja nie

- purpendicular
- -#Prisoner

jo byda w Spodku :]
Miodek koncert :] Kazik jak zwykle nie zawiódł :]
Ostatnio zmieniony sob lis 07, 2009 11:43 am przez Szajba, łącznie zmieniany 2 razy.
już nie mam tu najwięcej postów

Był pijany? 
nie był :]M@ti pisze:Był pijany?
taki set był u nas:
1. Wspaniała Nowina
2. Maria ma syna
3. Brooklińska Rada Żydów
4. Lewe Lewe Loff (2 razy zaczynane - za pierwszym razem za wolno)
5. Gdy nie ma dzieci
6. Pasażer
7. Marysia
8. Dyplomata
9. Wódka
10. Jeśli zechcesz odejść - odejdź
11. Arahia
12. Chodźcie chłopaki
13. Oni chcą Ciebie ("piosenka dowolna")
14. Czekając na królestwo J.H.W.H.
15. Baranek
16. 'ręce do' Notoryczna Narzeczona
17. 4 jeźdźcy
18. Amnezja
19. Chodź z nami
20. Dom wschodzącego słońca
21. Łączmy się w pary, kochajmy się
22. Kiedy ucichną działa już
23. Medellin
24. Hej czy nie wiecie
25. Idiota stąd
26. Na Zachód!
27. Goopia Peezda
28. Śmierć Poety
29. Karinga
30. Komu bije dzwon
<Bis>
31. Bankrobber
32. Polska
33. Konsument
34. Po co wolność
35. Krew Boga
36. Sowieci
Szczególnie Sowieci mnie cieszą
już nie mam tu najwięcej postów

Ja wczoraj byłem na koncercie w Poznaniu i jestem bardzo zadowolony! Naprawdę zajebiście zagrali
Poszedłem bardziej z sentymentu, bo Kultu ze sto lat nie słuchałem i w sumie już skreśliłem trochę ten zespół. No ale wczoraj naprawdę wróciła mi w nich wiara i złego słowa nie powiem. Świetny występ, piosenki trochę inne niż ta wklejona lista ale prezentowały się równie dobrze. Pełna Arena, bardzo duża ilość muzyki, no naprawdę rewelacja!
Kazik też był w bardzo dobrej formie i chociaż bilety były ciut drogie, to i tak nie żałuję wydanych pieniędzy. Kto wie, może nawet nowej płyty posłucham
A totalnie ucieszyła mnie informacja na plakatch reklamowych w Arenie, że 21 lutego w Poznaniu zagra New Model Army
Kazik też był w bardzo dobrej formie i chociaż bilety były ciut drogie, to i tak nie żałuję wydanych pieniędzy. Kto wie, może nawet nowej płyty posłucham
A totalnie ucieszyła mnie informacja na plakatch reklamowych w Arenie, że 21 lutego w Poznaniu zagra New Model Army
A wyzywał od kurew chociaż?Szajba pisze:nie był :]M@ti pisze:Był pijany?
tylko Poznań?juras pisze:A totalnie ucieszyła mnie informacja na plakatch reklamowych w Arenie, że 21 lutego w Poznaniu zagra New Model Army
Jazz is not dead, it just smells funny.
Gdzie dokładnie ( Arena, Eskulap ) i w jakiej cenie bilety, to się założy temat od razu?slayer pisze:tylko Poznań?juras pisze:A totalnie ucieszyła mnie informacja na plakatch reklamowych w Arenie, że 21 lutego w Poznaniu zagra New Model Army
Ma być 21.02 w Eskulapie. Nie wiem czy jeszcze w innych miastach, ani za ile. Za to bardzo się cieszę
Na stronie zespołu, ani na stronie klubu jeszcze nic nie ma, ale chyba nie drukowaliby plakatu gdyby nie było nic na rzeczy
Na stronie zespołu, ani na stronie klubu jeszcze nic nie ma, ale chyba nie drukowaliby plakatu gdyby nie było nic na rzeczy