06 i 07/11/2009 - Tankard - Warszawa/Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 06 i 07/11/2009 - Tankard - Warszawa/Kraków
Kto nie pójdzie jutro, albo nie był jutro ten zjebał akcję. Koncert tak pozytywny, że przez większość czasu napiermandalałem pod sceną, przez co jestem bardzo zmęczony teraz. Grali aż 1h 40 min.
Re: 06 i 07/11/2009 - Tankard - Warszawa/Kraków
Godnie było - dobry łomot przez ponad 90 minut. Faktycznie trochę mi nasi Acid Drinkers ich przypominają - to podobna energia, radość grania, sympatyczna atmosfera na koncercie. Nie wątpię, że panom z Tankard się podobało. Mnie na pewno i dosyć przyzwoitej (200, może 300) grupie ludzi też.
Grali na pewno "Beauty And The Beast", "Stay Thirsty", "Octane Warriors", "Space Beer", "Die With a Beer In Your Hand", "Rectifier", "Slipping From Reality", "We Still Drink The Old Ways", "Zombie Attack", "Alcohol", "Nation Over Nation" i "Tankard". Do tego kilka innych.
Głośno bardzo, uszy mi nadupcają. Ciekawe jak sobie poradzą biorąc pod uwagę że to dopiero pierwszy z 4 koncertów jakie dzień po dniu 'zalicze'
Grali na pewno "Beauty And The Beast", "Stay Thirsty", "Octane Warriors", "Space Beer", "Die With a Beer In Your Hand", "Rectifier", "Slipping From Reality", "We Still Drink The Old Ways", "Zombie Attack", "Alcohol", "Nation Over Nation" i "Tankard". Do tego kilka innych.
Głośno bardzo, uszy mi nadupcają. Ciekawe jak sobie poradzą biorąc pod uwagę że to dopiero pierwszy z 4 koncertów jakie dzień po dniu 'zalicze'