19 i 22/11/2009 - UFO - Warszawa/Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
19 i 22/11/2009 - UFO - Warszawa/Wrocław
19.11.2009- Warszawa, Progresja
Początek koncertu: godz. 20.00
Otwarcie bram: godz. 19:00
22.11.2009- Wroclaw, WZ
Początek koncertu: godz. 19.30
Otwarcie bram: godz. 18.30
http://metalmind.com.pl/index.php?dzial=newsy&more=1888
Jestem na obu obowiązkowo, do tej pory nie mogłem sobie wybaczyć niepójścia na koncert w Stodole 2 lata temu! YEAH!!!!!!!
Początek koncertu: godz. 20.00
22.11.2009- Wroclaw, WZ
Początek koncertu: godz. 19.30
http://metalmind.com.pl/index.php?dzial=newsy&more=1888
Jestem na obu obowiązkowo, do tej pory nie mogłem sobie wybaczyć niepójścia na koncert w Stodole 2 lata temu! YEAH!!!!!!!
Ostatnio zmieniony wt wrz 08, 2009 1:47 am przez herki, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: 19 i 22/11/2009 - UFO - Warszawa/Wrocław
Pewnie Wrocław, choć to za dalekie plany, by cokolwiek powiedzieć.
W ogóle ta trasa będzie bez Pete'a Way'a.... 
A czemu w ogóle?
Głupio, ostatnio też nie przyjechali w normalnym składzie, bo zamiast Parkera był Simon Wright.
Głupio, ostatnio też nie przyjechali w normalnym składzie, bo zamiast Parkera był Simon Wright.
coś tam z wątrobą ma... kijowo
Już w listopadzie na dwóch koncertach w Polsce - 19 listopada w warszawskiej Progresji oraz 22 listopada we Wroclawiu (WZ) pojawi się legenda hard rocka - UFO. Zespołowi będzie towarzyszyć niemiecka grupa The Bulletmonks, która wystąpi na obu show w roli supportu.
Na początku 2009 roku zespół The Bulletmonks zadebiutował albumem, „Weapons Of Mass Destruction”. Muzyka The Bulletmonks to odwołujący się do klasycznych klimatów i twórczości takich zespołów jak Led Zeppelin, ZZ Top, Aerosmith czy Guns'n'Roses, nowoczesny hard rock. Teraz zespół wyrusza wraz z UFO na europejską trasę! Jesienny termin okazał się najlepszym z możliwych, ponieważ zespół rejestruje właśnie materiał na swój album, którego premiera została zapowiedziana na początek 2010 roku.
Zachodnia prasa pisze o The Bulletmonks: "Niezwykle energetyczna, dająca kopa w tyłek, wybitnie koncertowa formacja".
Zapraszamy na koncerty! Bilety jeszcze w sprzedaży!
UFO +
The Bulletmonks
19.11.2009- Warszawa, Progresja, godz. 20.00
22.11.2009- Wroclaw, WZ, godz. 19.30
Na początku 2009 roku zespół The Bulletmonks zadebiutował albumem, „Weapons Of Mass Destruction”. Muzyka The Bulletmonks to odwołujący się do klasycznych klimatów i twórczości takich zespołów jak Led Zeppelin, ZZ Top, Aerosmith czy Guns'n'Roses, nowoczesny hard rock. Teraz zespół wyrusza wraz z UFO na europejską trasę! Jesienny termin okazał się najlepszym z możliwych, ponieważ zespół rejestruje właśnie materiał na swój album, którego premiera została zapowiedziana na początek 2010 roku.
Zachodnia prasa pisze o The Bulletmonks: "Niezwykle energetyczna, dająca kopa w tyłek, wybitnie koncertowa formacja".
Zapraszamy na koncerty! Bilety jeszcze w sprzedaży!
UFO +
The Bulletmonks
19.11.2009- Warszawa, Progresja, godz. 20.00
22.11.2009- Wroclaw, WZ, godz. 19.30
UFO w progresji :O
O, dobra data, zrobię sobie prezent na imieniny chyba (tak wiem Caleb - "wieśniackie warszawskie święto")
O, dobra data, zrobię sobie prezent na imieniny chyba (tak wiem Caleb - "wieśniackie warszawskie święto")
Wybiera sie ktos z wroclawia do W-Z? Taki maly szczegol klub twierdzi ze 22 listopad to sroda a wedlug moich skromnych obliczen wynika ze mimo wszystko jest to niedziela tak wiec badzcie czujni 
HELL YEAH!
Wygrałem bilety na oba koncerty, więc będę na obu koncertach
Wygrałem bilety na oba koncerty, więc będę na obu koncertach
Będzie ktoś?
Dzisiaj we Wroclawiu ja sie melduje
ja oczywiście też \m/
Jakies before party gdyby nas wiecej bylo ?
:P Ktos sie orientuje jakie maja ceny koszulek z trasy itp itd?
Ja byłem tylko na before party, na koncert niestety nie chciało mi się iść. 
Było godziwie. Z tego co wiem to setlista inna niż w Warszawie, ale też super. Z klasyków nie było tylko 'Doctor Doctor'. Phil był trochę nawalony ale i tak po mistrzowsku śpiewał. Warto było jechać
Pozdro dla herkiego, z którym zapewne gadałem.
-
Deleted User 622
w wawie musielismy sie o to bardzo dopraszaccellman pisze:Z klasyków nie było tylko 'Doctor Doctor'
I zagrali... We Wrocku pewnie ludzie myśleli, że i tak będzie, to się nie prosili
w tym ja oczywiście, czyli facepalm podwójny 
Warszawa:
Może nie było megadoskonale, ale było genialnie! Trochę za dużo kawałków z nowej płyty, której jeszcze nie słuchałem, ale na szczęście tylko na początku je grali. Potem już poleciały same megastarocie - Love To Love, Rock Bottom, Lights Out, Only you can rock me, Mother Mary, Shoot Shoot, Too Hot to handle, i chyba Let it roll, a na koniec oczywiście Doctor Doctor! Ludzi masa, pod sceną zabawa sponio, nagłośnienie rewelacja, a Phil Mogg nawet nie aż tak naćpany jakby mógł być. Ogólnie genialnie!
Wrocław:
Koncert równie genialny zdecydowanie! Zamiast Doctor Doctor na końcu było w środku "I am loser" i zamiast czegoś z nowej płyty "Daylight goes to Town". Tak czy owak wychodzi że na obu koncertach nie zagrali tylko 3 kawałków z koncertówki Strangers In The Night! Tak, to z pewnością były jedne z najlepszych koncertów jakie kiedykolwiek widziałem
Może nie było megadoskonale, ale było genialnie! Trochę za dużo kawałków z nowej płyty, której jeszcze nie słuchałem, ale na szczęście tylko na początku je grali. Potem już poleciały same megastarocie - Love To Love, Rock Bottom, Lights Out, Only you can rock me, Mother Mary, Shoot Shoot, Too Hot to handle, i chyba Let it roll, a na koniec oczywiście Doctor Doctor! Ludzi masa, pod sceną zabawa sponio, nagłośnienie rewelacja, a Phil Mogg nawet nie aż tak naćpany jakby mógł być. Ogólnie genialnie!
Wrocław:
Koncert równie genialny zdecydowanie! Zamiast Doctor Doctor na końcu było w środku "I am loser" i zamiast czegoś z nowej płyty "Daylight goes to Town". Tak czy owak wychodzi że na obu koncertach nie zagrali tylko 3 kawałków z koncertówki Strangers In The Night! Tak, to z pewnością były jedne z najlepszych koncertów jakie kiedykolwiek widziałem