27/11/2009 - Rammstein - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/11/2009 - Rammstein - Katowice
Koncert kozacki. Nie zawiodłem się, tego oczekiwałem i to dostałem. Doskonałe zakończenie najlepszego koncertowego roku w moim życiu. Z mojego punktu siedzenia ( sektor niebieski K, 14 rzędów nad konsolą) muszę przyznać, że jeden z najlepiej nagłośnionych koncertów na jakich w życiu byłem.
Kto nie był, niech żałuje.
Kto nie był, niech żałuje.
mnie się udało dostać 2 bilety łącznie po 65zł. oba na płytę. herki wlazł za darmo a Tobiasz znalazł SamsungOMNIA HD
koncert mi się nie podobał totalnie. nie wiem - kabaret a nie muzyka. kawałki identyczne, a też ta błazenada z ogniami w pewnym momencie już się mi nudziła. w łodzi będę na pewno, ale ogólnie to 4/10
po koncercie panowie z supportu wzięli stojące przede mną dziołchy na "after party z zespolem" i upewnili się, że mogą sprawdzając im dowody. jedna z nich bardzo uradowana od razu dzwoniła do mamusi
koncert mi się nie podobał totalnie. nie wiem - kabaret a nie muzyka. kawałki identyczne, a też ta błazenada z ogniami w pewnym momencie już się mi nudziła. w łodzi będę na pewno, ale ogólnie to 4/10
po koncercie panowie z supportu wzięli stojące przede mną dziołchy na "after party z zespolem" i upewnili się, że mogą sprawdzając im dowody. jedna z nich bardzo uradowana od razu dzwoniła do mamusi
Ostatnio zmieniony ndz lis 29, 2009 1:12 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
zazdrośnikmiki pisze:po koncercie panowie z supportu wzięli stojące przede mną dziołchy na "after party z zespolem" i upewnili się, że mogą sprawdzając im dowody
Hehe, wiem że to nie moja sprawa i nic mi do tego, ale czy mógłbyś zdradzić czym się kierujesz, wybierając się do Łodzi na koncert, który nie będzie się zapewne wiele różnił od tego w Katowicach, a który Ci się "nie podobał totalnie"?miki pisze:koncert mi się nie podobał totalnie. nie wiem - kabaret a nie muzyka. kawałki identyczne, a też ta błazenada z ogniami w pewnym momencie już się mi nudziła. w łodzi będę na pewno, ale ogólnie to 4/10
Żeby pochwalić się później, że udało Ci się zdobyć bilet za 2,50zł?
sorry, nie odbierz tego jako atak, tak tylko z ciekawości pytam.
Why so serious?
będzie pretekst, żeby spotkać się z dobrymi znajomymi:) a co do tanich biletów, to się nie chwalę, tylko daję znać. zresztą pytał ktoś o to. ogólnie lubię czasem koncert jakiś zaliczyć, nawet jak mi się nie podoba. tak dla draki, atmosfery
spokomiki pisze:będzie pretekst, żeby spotkać się z dobrymi znajomymi:) a co do tanich biletów, to się nie chwalę, tylko daję znać. zresztą pytał ktoś o to. ogólnie lubię czasem koncert jakiś zaliczyć, nawet jak mi się nie podoba. tak dla draki, atmosfery
Why so serious?
herki-masz foteczki i kosteczki?
Szkieletorowi się nie chciało, to wrzucam:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3 ... 0523957712
Oficjalny profil na facebook'u. Jedyne takie podziękowanie za koncert na tej trasie.
źródło:Up the Irons for Katovice... Was a great show for us -Dziękuję bardzo
---------
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3 ... 0523957712
Oficjalny profil na facebook'u. Jedyne takie podziękowanie za koncert na tej trasie.
Nie bo nie rzucali i nie spali w Katowicach, a pod Spodkiem mi się nie chciało.S1MON pisze:herki-masz foteczki i kosteczki?