Artur pisze:jeszcze tak sobie myślę, że byłbym wniebowzięty gdyby Mastodon dostał tak z godzinkę
no niestety wydaję mi się, że występ Mastodona przy takich partnerach to będzie tylko przedsmak... Ale oczywiście, ogromnie na nich czekam. W końcu to oni, a nie ktoś inny z tej czwórki nagrali album roku 2009
Wizjonerzy vs pionierzy*
no ja nie ukrywam, że może nawet najbardziej cieszę się na nich właśnie. Ale racja, będzie to przedsmak, tym bardziej że to w pełnym słońcu będzie (miejmy nadzieje, bo to lepsza opcja niż w deszczu ).
swoją drogą aż zaskakujące, że tak wysoko ustawiłeś Mastodon, biorąc pod uwagę ilość nowych płyt jaką (rokrocznie zresztą) przesłuchujesz ;]
A mnie zastanawia Megadeth w ticketalarmie eventimu.pl Z Metallicą, Slayerem Mastodonem i Anthrax się już wyjaśniło. Rudy wynegocjował osobny announcement?
Artur pisze:swoją drogą aż zaskakujące, że tak wysoko ustawiłeś Mastodon, biorąc pod uwagę ilość nowych płyt jaką (rokrocznie zresztą) przesłuchujesz ;]
no trochę w tym racji jest, ale :
1) Rudy na metalmanii bez podniety
2) Anthrax ma w sobie więcej energii, w taki gorący dzień może podziałać jak red bull;)
3) ostatni występ w PL cieszył się ogromnie pozytywnymi komentarzami.
4) Caught In A Mosh
slayer pisze:2) Anthrax ma w sobie więcej energii, w taki gorący dzień może podziałać jak red bull;)
tak przypuszczałem że o to chodzi i w sumie racja
slayer pisze:1) Rudy na metalmanii bez podniety
ja akurat byłem bardzo usatysfakcjonowany. Może dlatego że żadnych cudów nie oczekiwałem i dlatego był to dla mnie po prostu bardzo dobry koncert.
a Ty Sz tak wstępnie 198 czy 400 ? bo w tym za 400 podoba mi sie to że będę sobie tam mógł wchodzić i wychodzić nie martwiąc się że jest możliwość że nic nie będę widział.
Artur pisze:
ja akurat byłem bardzo usatysfakcjonowany. Może dlatego że żadnych cudów nie oczekiwałem i dlatego był to dla mnie po prostu bardzo dobry koncert.
Na metalmanii u pepików Rudy mnie mocno wynudził porównując do Overkill, czy nawet do Mortal Sin czy Evile, bladziutko
Artur pisze:Ty Sz tak wstępnie 198 czy 400 ? bo w tym za 400 podoba mi sie to że będę sobie tam mógł wchodzić i wychodzić nie martwiąc się że jest możliwość że nic nie będę widział.
no tak obmyślam, że chyba pomęczymy się tam razem, a także wypłata 400zł nas pomęczy;))
Żelazny pisze:Na metalmanii Rudy mnie mocno wynudził porównując do Overkill
Żelazny pisze:Na metalmanii u pepików Rudy mnie mocno wynudził porównując do Overkill, czy nawet do Mortal Sin czy Evile, bladziutko
mnie nie, Overkill oczywiście bardzo mi się podobał (choć w tym roku w Czechach jeszcze bardziej bo dłużej) i jasne że jeśli chodzi o energię, polot to byli w tym lepsi od Megadeth. Sęk w tym, że wyżej cenię dokonania Megadeth i wg mnie najlepsze płyty Rudego przebijają "Horrorscope" czy "The Years Of Decay", w związku z czym jeśli chodzi o grane na koncercie kawałki to zapewne pod tym względem zawsze będę wolał Megadeth