16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: 16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
Ile tam wejdzie ludu i za ilemogą wykupić bilety,pytam bo mogę kupić bilet ten za 200 zł a nie wiem czy się spieszyć,tym bardziej,że mam jescze do zapłacania mandacik.
pieprzę bilet za 400 zł taką kwotę a nawet więcej dam tylko na 2 zeposły:Dream Theater i Maiden.
pieprzę bilet za 400 zł taką kwotę a nawet więcej dam tylko na 2 zeposły:Dream Theater i Maiden.
te za 200zł to nie zejdą do końca pewnie nigdy, więc tu luz
pewnie szybko pojda. te bilety sa sektor pod scena to troche nowosc u nas, nie jak u Czechow,gdzie czesciej sa stani u podia
a do tego sektora nie wpuszcza pewnie 10 000 ludzi, 5 to max a moze i mniej, nie wiem no, takie liczby zazwyczaj wpuszczaja np na slaski z opaskami pod scene.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Po plakacie myslałem, że to kolejna edycja Metal Militia Fest
Pojedziem raczej, jeszcze zobaczym która opcja, bo 400 troszkę ból sprawia. 400 to mozna dać jakby IM całe The Crypt odgrywało.
Pojedziem raczej, jeszcze zobaczym która opcja, bo 400 troszkę ból sprawia. 400 to mozna dać jakby IM całe The Crypt odgrywało.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
-
Deleted User 622
A ja bojkotuje ten fest. Bemowo to zły obiekt 400zł za bilet nie dam, a za 200 gówno bede widział
Metke i Slayera chetniej zobaczylbym w Chorzowie, a Anthrax w Stodole. O!
jakbym mial teraz 400 stowy ot tak to bym kupil ten bilet. przyjechalbym sobie na luzie, wchodzil i wychodzil z tego sektora kiedy chce etc a i tak miejsce zapewnione blisko sceny. niestety nie mam teraz takiej gotowki,zeby na koncert przeznaczyc. 200 w sumie moge dac, bo sklad dobry a i czlowiek sie postara wbic do przodu na maxa.
-
Deleted User 2259
a ile kosztuje bilet do Czech??
Jeszcze chyba nie wiadomo ale to też jest niezła opcja
Madonna była dużo większym koncertem i na kilka dni przed nią, bez problemu można było nabyć bilety GC za 300-350zł
Slayera juz widzialem,Mastodon tez takze za Mete i Anthrax 2 setki dam bo 4 to lekka przesada tym bardziej ze i tak bede tam z kobita,dwa bilety i tak szarpna po kieszeni
-
Deleted User 804
400 to przesada zwłaszcza że nie zdziwię się jak sektor pod sceną zrobią tak wielki na ile osób bilety do niego sprzedadzą
Zdecydowanie wolałbym żeby meta grała sama i na stadionie
ja wykupię wszystkie bo behemoth gra
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
no to nie idziemy na koncet, panowie 
... 400 zł jak na taki zestaw kapel wcale nie jest wysoką ceną ale po kiego grzyba pchać się pod scenę za taką kwotę jak i tak piątki z Kingiem nie przybijecie a Jamesowi laski także nie uda wam się zrobić, rozumiem jak ktoś jest pierdołą mizernego wzrostu i ma słaby wzrok że na telebimach nic nie widzi to nie ma wyjścia i ten bilet za 4 stówki kupi
no pozostają jeszcze całe rzesze wielbicieli którzy pewnie zorganizują akcję z sercami na których będzie namalowane logo Metallica lub Slayer ... a tak na poważnie jasne jest że każdy kupuje taki bilet na jaki ma ochotę i nie wiem ile ludzi się zmieści w oddzielonym sektorze ale chyba ci co kupią bilety bo 198zł nie będą narzekać że coś jest nie tak bo tego typu mega imprezy masowe mają miejsce na całym świecie i raczej wszyscy są zadowoleni, osobiście kupuje właśnie taki bilet i jestem przekonany że wszystko będę dobrze widział i słyszał
... w sumie znając polską rzeczywistość i chamskie bydło rozhisteryzowanych idiotów jakie jest zazwyczaj pod sceną nie ma co się tam pchać - jadę na koncert aby posłuchać dobrej muzy i całkiem dobrze się bawić w komfortowych warunkach nie walcząc o przetrwanie 

... ja to wolałbym taki sam zestaw jak jest ale np: na 2 koncertach na stadionie śląskimDeleted User 804 pisze: Zdecydowanie wolałbym żeby meta grała sama i na stadionie
miazga, nie moge tego przegapić
biore bilety po 200 bo na GC mnie nie stać 
A jak z widocznością na trybunach?
... z widocznością całkiem dobrze z brzmieniem może być gorzej 
200 za Metallice to trochę sporo. Ale pewnie się przejdę, w końcu dojazd za darmo. Anthrax i Mastodon też dają radę. Swoją drogą bo już się pogubiłem. Kto śpiewa obecnie w Anthrax?
J. Bush
ten co był kiedyś prezydentem jakbyś nie wiedział
ten co był kiedyś prezydentem jakbyś nie wiedział