The Final Frontier World Tour 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2010
No to n ie mogli cymbały zrobić i w Polsce dwóch dni, no nie mogli...

A po co? Bułgaria, Turcja czy Rumunia dostanie Metallice, Rammstein i Maiden za jednym razem, bo tamtejszy rynek nie jest na tyle duży, żeby każda z kapel zagrała swój gig. U nas pewnie będzie osobny koncert Maiden, pytanie kiedy?RALF pisze:No to n ie mogli cymbały zrobić i w Polsce dwóch dni, no nie mogli...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No chyba nie latem, w tym wypadku... Można było zrobić po dwa dni koncertów , wszędzie. A może Maiden będą tylko w UK, może wcale nie zagrają na żadnym z Sonispherów... Ciekawi mnie czy Meta zagra jako headliner wszystkich 11 odsłon, drugi raz w UK
Do 19:00 trzeba będzie mieć cierpliwość boską, ja jej nie mam
Do 19:00 trzeba będzie mieć cierpliwość boską, ja jej nie mam
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Daj spokoj... Maiden na Bemowie?? Nie ma szans. Nie dziwie sie, ze wybrali Metallice. A robiac dwa dni z karnetami po 400-500 zl pewnie sukcesu by nie osiagneli.
Nie wiem czym sie emocjonujesz. Wiadomo juz od dawna, ze announcement o 19 bedzie dotyczyl Sonisphere w UK (tylko) i Maiden jest juz na 100% potwierdzone. Kolejnym headlinerem bedzie prawdopodobnie Rammstein... Co do Metallicy to jeszcze nie wiadomo - mysle, ze moga zagrac jedynie na wszystkich czerwcowych odslonach.
Nie wiem czym sie emocjonujesz. Wiadomo juz od dawna, ze announcement o 19 bedzie dotyczyl Sonisphere w UK (tylko) i Maiden jest juz na 100% potwierdzone. Kolejnym headlinerem bedzie prawdopodobnie Rammstein... Co do Metallicy to jeszcze nie wiadomo - mysle, ze moga zagrac jedynie na wszystkich czerwcowych odslonach.
Ostatnio zmieniony śr gru 09, 2009 1:05 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
na Sonisphere w polsce zagra Meta,Slayer,Anthrax i ?Mastodon - bede na bank:)
Nie ma się co dziwić, że wybrali na Bemowie Mete zamiast Maiden. Meta gwarantuje większy sukces! Krótkie powrónanie z 2008. Meta 60tyś i wyprzedany gig na wiele dni przed występem. Maiden niecałe 30tyś, bilety dostępne w dniu koncertu, a ludzie na ulicy szukający klientów na kupno biletu za chociażby 50zł.
-
Deleted User 804
33tyś przy 30tyś oficjalnej pojemności stadionu. Więcej upchnąć się nie dało, no i przed każdym koncertem są ludzie sprzedający taniej biletyDOD pisze:Maiden niecałe 30tyś, bilety dostępne w dniu koncertu, a ludzie na ulicy szukający klientów na kupno biletu za chociażby 50zł.
No właśnie, ale co tam... już za chwileczkę, już za momencik - trasa MAIDEN zacznie się "kręcić". Jeeny liczę, że nie tylko o koncerty tu chodzi, może tak nowe DVD! 
hehe juz sie ciezko wbic na oficjalna 
... wbić sie+ łatwo ale nic tam nie ma nowego 
... fuck różnica czasowa - zapomniałem 
W dniu koncertu na stronie ticketpro było 29tyś ileś tam sprzedanych. Nie ma się co kłócić fakty są takie, że koncert nie był wyprzedany. Na Mecie jakoś ludzie nie chodzili i nie prosili się by kupić bilet za 50zł... Na Allegro na Mete chodziły nawet po 500-600zł. Na Maiden tylko taniej niż nominalna.Deleted User 804 pisze:33tyś przy 30tyś oficjalnej pojemności stadionu. Więcej upchnąć się nie dało, no i przed każdym koncertem są ludzie sprzedający taniej bilety
Dlatego jakby Maiden miało zagrać na Bemowie to by była klapa. Chyba, że bilety pod scenę by były za 200, a reszta za 100.
Ogólnie chodzi mi o to, że w naszym kraju Maiden nie nadaje się na organizacje koncertu na Bemowie. Stąd oczywista decyzja organizatorów Sonisphere, by Meta grała jako główna gwiazda.
bo Metallica jest amerykańska i bardziej popularna
osobiście bardzo ją lubię, ale dodam że ktoś kto średnio lubił Maiden i został zaciągnięty na koncert wraca przemaidenowany 
sporo internautow chyba odwiedza strone oficjalna bo mi kompletnie nie chce wejsc 
hehe Ironi i Rammstein w ANGLII
A to niespodzianka 
132 funty za weekend
tyle dat podali ze normalnie nie wiem na jaki koncert sie wybrac hehehe
no to kiedy bedzie wiadomo o pozostałych miastach?