Miałem na myśli raczej to, że wszystkie pieśni w Kościele są takie, że nic tylko płakać nad swoim nędznym losem. A tutaj mamy kawałki metalowe, które do mnie przemawiają po stokroć bardziej niż wszystkie inne tego typu wariacje wokół Świąt. I tyle dygresji, bo nie mam zamiaru dyskutować o światopoglądach moim i Twoim.No ta... ale że kolendy sa wiejskie, a Behemoth miażdży suty, to pewnie jestes zagorzałym szatanowcem? Bez jaj zią
Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Newsy muzyczne
Atlanta progressive metallers MASTODON will embark on a European headlining tour in February. Confirmed dates are as follows:
Feb. 04 - Megazzini Generali - Milan, Italy
Feb. 05 - Fri-son - Fribourg, Switzerland
Feb. 06 - Melkweg - Amersterdam, Netherlands
Feb. 08 - Gruenspan - Hamburg, Germany
Feb. 09 - Columbia Club - Berlin, Germany
Feb. 10 - Batschcapp - Frankfurt, Germany
Feb. 12 - Arena - Vienna, Austria
Feb. 13 - Backstage - Munich, Germany
Feb. 14 - Essigfabrik - Cologne, Germany
Feb. 16 - Wulfrun - Wolverhapmton, UK
Feb. 17 - Academy - Bristol, UK
Feb. 19 - Barrowland - Glasgow, UK
Feb. 20 - Academy - Manchester, UK
Feb. 21 - Academy - Newcastle, UK
Feb. 23 - Rock City - Nottingham, UK
Feb. 24 - Roundhouse - London, UK
-
El Dorado
hi hi hi 
W sumie to nie jest to żadnym newsem, bo to tylko coś co przeczytałem na forum MetalMind Productions, ale podobno w tym tygodniu mają pojawić się jakieś informacje dotyczące przyszłorocznej Metalmanii. Tak przynajmniej twierdzi jakiś gość, który rzekomo do nich dzwonił w tym tygodniu. Oby się to sprawdziło.
W ogóle to ja w tej samej sprawie napisałem maila do MMP, jakbym się czegoś dowiedział to oczywiście nie omieszkam się tą wiedzą podzielić
W każdym razie myślę, że jednak będzie, powoli zaczynałem się martwić. Mam tylko nadzieję, że oczywiście wróci do Katowic, bo Metalmania ma się odbywać tam i tylko tam.
W ogóle to ja w tej samej sprawie napisałem maila do MMP, jakbym się czegoś dowiedział to oczywiście nie omieszkam się tą wiedzą podzielić
W każdym razie myślę, że jednak będzie, powoli zaczynałem się martwić. Mam tylko nadzieję, że oczywiście wróci do Katowic, bo Metalmania ma się odbywać tam i tylko tam.
- Elevatorman
- -#Clansman

Długo czekałem na tego newsa. Pysznie się zapowiada.
- Elevatorman
- -#Clansman

pysznie też brzmiM@ti pisze:Długo czekałem na tego newsa. Pysznie się zapowiada.
- Elevatorman
- -#Clansman

haha dostaniesz warna !!! ja dostałem już 2 za takiego typu słowaslayer pisze:Kuuuurwa jakie to piękne!!!!!
ogólnie jest zajebiście !!! szkoda tylko że nie pod szyldem Celtic Frost, i bez Aina
- Elevatorman
- -#Clansman

mogliby na brutalu zagrać 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Wreszcie 
Już zwątpiłem czy następne 15 lat nie postanowi spędzić w bunkrze
Ale tak na chłodno to póki co nic nadzwyczajnego
Może być wóz albo przewóz- totalne Emperor's Return, albo wtórność wobec Mono i mielenie tamtych patentów. Drugi utwór troszkę brzmi jak odrzut z Mono, trzeci już niekoniecznie ale póki co spustu nie ma
Ale i tak cholernie się cieszę, długo na to czekałem. Gościu z Dark Fortress wreszcie się będzie spelniał, bo ostatnia płyta to wręcz hołd dla CF
I śmiesznie będzie trochę z mroczną mewą na basie pewnie na koncertach, no ale nic to, nareszcie 
Już zwątpiłem czy następne 15 lat nie postanowi spędzić w bunkrze
Ale tak na chłodno to póki co nic nadzwyczajnego
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
o to chyba bardziej chodzi, niż o jakość tych utworów. Ale potencjał mają.panzerschreck pisze:no ale nic to, nareszcie
intro - zapychacz, drugi - zajebisty odrzut z M. trzeci - trochę bańkę już urywa.
piękny początek dnia, piękna końcówka
Jazz is not dead, it just smells funny.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Martwi kompletny brak progresu jeśli chodzi o brzmienie (no z drugiej strony co by musiało być żeby był progres). Jednak sprawdza się stare piłkarskie porzekadło, że Warrior tylko z Ainem jest w stanie tworzyć rzeczy wielkie 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
- Elevatorman
- -#Clansman

ha !!! tak samo mówiłem.... a jeśli chodziu operkusistę to też wolałem sesę ,co do basistki .... to tam jest bas?? Brak Aina słychać bardzo mocno....panzerschreck pisze:ednak sprawdza się stare piłkarskie porzekadło, że Warrior tylko z Ainem jest w stanie tworzyć rzeczy wielkie
W nowym magazynie Metal Hammera angielskiego będzie dołączona płytka z coverami Pantery. Ja już zamówiłem egzemplarz.
Szczegóły tutaj:
http://www.metalhammer.co.uk/news/issue ... -sale-now/
Szczegóły tutaj:
http://www.metalhammer.co.uk/news/issue ... -sale-now/
aj takie covery....jakby na tej płycie pojawiła się Tori Amos, Nadja czy jakiś Nick Cave wtedy można by się zainteresowac:)
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ok ~ proszę mnie nie ganić , nie wiedziałem gdzie to wsadzić to wrzuciłem tutaj......
Cały koncert Them Crooked Vultures zagrany 8 grudnia tegoż roku w Kolonii.
http://www.wdr.de/tv/rockpalast/extra/v ... ltures.jsp
Miłego oglądania
Cały koncert Them Crooked Vultures zagrany 8 grudnia tegoż roku w Kolonii.
http://www.wdr.de/tv/rockpalast/extra/v ... ltures.jsp
Miłego oglądania