The Final Frontier World Tour 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2010
W zasadzie to nie wiemy co zagrają za rok (no prawie za rok) 
-
Deleted User 357
6-7 kawałków z nowej płyty + 666, Run, Trooper, Hallowed, Fear, IM.
true, trueŻelazny pisze:6-7 kawałków z nowej płyty + 666, Run, Trooper, Hallowed, Fear, IM.
już nie mam tu najwięcej postów

miales racjeDa5id pisze:Ogłoszą, że zagrają na Sonisphere w UK (świetna lokalizacja, kilkadziesiąt kilometrów od lotniska Stansted - obawiam się tylko o wysokie ceny biletów), może potwierdzą czerwcowe Graspop... i tyle. Szczerze wątpię, żeby na tym etapie podali więcej dat, a już na pewno nie zostaniemy poinformowani o pełnej rozpisce trasy... niestety. Podejrzewam, że na razie stopniowo ogłaszane będą festiwale - na solowe koncerty (które mnie najbardziej interesują) będzie trzeba jeszcze poczekać.
tylko UK
atals arena podczas letniej trasy...
Maiden zagrają na Sonisphere w Szwecji i Finlandii
http://fi.sonispherefestivals.com/
http://se.sonispherefestivals.com/
http://fi.sonispherefestivals.com/
http://se.sonispherefestivals.com/
Mam nieprzepartą ochotę na Szwecję, skład mi leży na 1000% - może między Knebworth a Szwecją zagrają na Wacken... To już bym wiedział co wybrać! 
Ceny biletow to jakas masakra, miesiac zycia....... Da sie kupic jakis taki na jeden band ??
Bo co by tam innego nie gralo to mi zwisa i powiewa:)
przeciez w szwecjii 346 zl - 880 koron to nic w porownaniu z anglia
Pamiętajmy, że tam jest inna stopa życiowa, skład festu - miodzio 
Ja generalnie festyny olewam, ale Szwecję faktycznie warto byłoby zrobić - urodziny Bruce'a to dobra okazja do wychylenia kilku piw z zespołem.Szymon pisze:Ceny biletow to jakas masakra, miesiac zycia....... Da sie kupic jakis taki na jeden band ??Bo co by tam innego nie gralo to mi zwisa i powiewa:)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mhm, tez raczej jestem chetny na Szwecje... Sklad jest zdecydowanie najlepszy ze wszystkich dotychczasowych Sonisphere.
Ciekawe, co też z tym Graspopem będzie - może Rammsteini i Maiden też zagrają 
Na jakiejś holenderskiej stronie z informacjami kulturalnymi podawali, że będzie Maiden. O Rammsteinie na razie nic nie słyszałem.RALF pisze:Ciekawe, co też z tym Graspopem będzie - może Rammsteini i Maiden też zagrają
Mówi się o headliningu Maiden w Turcji, Bułgarii i Rumunii, ciekawe co z te
go będzie!?
to i tak dobrze ze podali kolejne dwie daty a nie czekali do przyszlego tygodnia 
pewnie musza bo sonisphere podaje, wiec i oficjalna MAIDEN nie moze wstrzymywac
pewnie musza bo sonisphere podaje, wiec i oficjalna MAIDEN nie moze wstrzymywac
nie wiecie czy można jakos wycofac bilet z live nation?
faktycznie w skandynawii sklad festu pierwsza klasa,zdecydowanie lepszy niz u nas,troche tylko sie obawaim wystepu H&H bo jak wiadomo Dio ma problemy zdrowotne i to dosc powazne
Gdyby nie był w stanie grać, to pewnie by się nawet nie zapowiadali.faktycznie w skandynawii sklad festu pierwsza klasa,zdecydowanie lepszy niz u nas,troche tylko sie obawaim wystepu H&H bo jak wiadomo Dio ma problemy zdrowotne i to dosc powazne
Pozwoliłem sobie edytować pierwszy post w temacie, żeby wszystkie potwierdzone daty były w jednym miejscu. Pierwszy post będzie uaktualniany.
Poza tym managmentem H&H zajmuje się m.in. Wendy DIO, małżonka Ronniego. Zapewne stadium choroby u Ronniego rzeczywiście musi być bardzo wczesne i widocznie rokowania są bardzo dobre skoro bookują koncerty na przyszły rok.Godzio pisze:Gdyby nie był w stanie grać, to pewnie by się nawet nie zapowiadali.faktycznie w skandynawii sklad festu pierwsza klasa,zdecydowanie lepszy niz u nas,troche tylko sie obawaim wystepu H&H bo jak wiadomo Dio ma problemy zdrowotne i to dosc powazne
Wypada się tylko cieszyć