The Final Frontier World Tour 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2010
No i mówimy tu o cieszących się świetną renomą festiwalach, a nie o Huntefeście...
porzadek przede wszystkimyankes pisze:Pozwoliłem sobie edytować pierwszy post w temacie, żeby wszystkie potwierdzone daty były w jednym miejscu. Pierwszy post będzie uaktualniany.
Piszę się na Szwecję. 
Myślałem nad UK, ale wolę tam na jakieś halówki pojechać później.
Myślałem nad UK, ale wolę tam na jakieś halówki pojechać później.
Poczekajmy, może ogłoszą koncert w Polsce w lipcu - sierpniu, nikt nie mówi że nie będzie...
Mimo wszystko my już z kumplami paczką z Bialegostoku zamawiamy bilety w poniedziałek
kto wie moze to będzie złoty rok dla polskiej sceny czyli Ironi i Metallica w jednym roku w Polsce
Ostatnio zmieniony pt gru 11, 2009 2:22 pm przez remi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie w przyszłym tygodniu dostaniemy kolejne daty, z przecieków wynika że będą na WACKEN OPEN AIR 2010 - nie ma mowy żebym nie był.

w jednym roku to raczej na pewno, bo nie wierze ze jesli MAIDENi nas ominal przy letniej trasie to zeby nie przyjechali na promocje nowej plyty do Polskiremi pisze:Mimo wszystko my już z kumplami paczką z Bialegostoku zamawiamy bilety w poniedziałekkto wie moze to będzie złoty rok dla polskiej sceny czyli Ironi i Metallica w jednym roku w Polsce
a moze i w lato i potem do hali - to bylby dopiero zloty rok
Wiesz, bardzo bym chciał żeby IRON zagrał u nas latem, fajne te letnie koncerty. Tyle czy ktoś będzie ryzykował koncert MAIDEN na otwartym powietrzu, po drenażu kieszeni polskich fanów na Sonisphere w czerwcu?! Bardziej prawdopodobne są koncerty w arenie na jesieni, tyle że nie wiadomo czy takowa trasa będzie. Ciekawe jak też oni widzą tą trasę latem. Może zagrają w Turcji, Rumunii czy Bułgarii na Sonisphere, może będą grali stadionowe sztuki w lipcu. Najlepiej gdyby Maiden zagrali jako gwiazda któregoś z dni Heineken Opener w Gdyni, choć to raczej nie realne. Jeszcze za mało znamy szczegółów. 
jesli mialbym wybierac wole wizyte MAIDEN na jesen promujace nowa plyte z nowa setlista, scenografia itd w hali. Moga byc nawet dwa pod rzad w lodzkiej Arenie 
natomiast na letnia trase chetnie wybralbym sie na przyklad do Pepikow
natomiast na letnia trase chetnie wybralbym sie na przyklad do Pepikow
Czechy są bardziej prawdopodobne niż Polska, więcej fanów, taki EDEN STRADION by wyprzedali przed czasem, kto wie, kto wie 
i to byloby najlepsze rozwiazanie!
swoja droga ciekawe kiedy zaczna podawac daty nie zwiazane z sonisphere
Od 17 stycznia, od godziny 17:00Budziol pisze:
Te z SONISPHERE pewnie w kolejnym tygodniu, mówi się o Turcji, Rumunii, Bułgarii i Hiszpanii - zobaczymy. Pewnie w Czerwcu będzie Meta, na podwójnych datach oni i MAIDEN, w lipcu IRONI - sierpień, znamy... Fajnie to organizatorzy pomyśleli bo META i MAIDEN jako headlinersi to dwie największe kapele ciężkiego grania (jeszcze rockowe AC/DC by się przydało). Mogliby w Polsce zrobić MAIDEN przed METĄ - na co Smallwood by nie przystał. To dopiero byłby koncercik. Jeżeli "Żelaźni" będą w Czechach, pojadę.
Daty koncertów poza festiwalem będą podawane sukcesywnie po ogłoszeniu wszystkich "Sonisferów". Kilka jest do przewidzenia - Graspop, Wacken, podobno (mówię podobno) Fields Of Rock. Może Roskilde - dawno tam nie grali. Kilka tygodni trzeba poczekać. Nie zdziwi mnie jeśli zagrają na Sziget Festival 2010!
Daty koncertów poza festiwalem będą podawane sukcesywnie po ogłoszeniu wszystkich "Sonisferów". Kilka jest do przewidzenia - Graspop, Wacken, podobno (mówię podobno) Fields Of Rock. Może Roskilde - dawno tam nie grali. Kilka tygodni trzeba poczekać. Nie zdziwi mnie jeśli zagrają na Sziget Festival 2010!
przecież od 7 rano podane jest że w pradze Metallica i HH, a co do Ironów przed Metallicą to nie widzę ani jednego powodu by tak było, raczej odwrotnie Ironi = lepsi i przede wszystkim starsi, Lars by się zgodził - gorzej z Jamesem 
uwielbiam takie zdaniaremi pisze:a co do Ironów przed Metallicą to nie widzę ani jednego powodu by tak było, raczej odwrotnie Ironi = lepsi i przede wszystkim starsi, Lars by się zgodził - gorzej z Jamesem
-
Deleted User 357
Rotflremi pisze:a co do Ironów przed Metallicą to nie widzę ani jednego powodu by tak było, raczej odwrotnie Ironi = lepsi i przede wszystkim starsi, Lars by się zgodził - gorzej z Jamesem
Metallica jest wszędzie popularniejsza, szczególnie u nas, nie wiadomo jak zareagowaliby fani Metallicy, koncert MAIDEN to wielka oprawa, chyba że zrobiliby dwie sceny obok siebie jak na WACKEN. Mnie to by ucieszyło.

jak się kupi bilet i dostanie zwrotny email, pobierze pieniadze z konta, drukuje się samemu to co sie pokazuje - i to jest już prawdziwy bilet?
U mnie w mieście własie odwrotnie, mało kto zna i słucha Mety, bardziej Ironi się wszystkim kojarzą...ale co amerykańkie zawsze bardziej znaneRALF pisze:Metallica jest wszędzie popularniejsza, szczególnie u nas,
-
Deleted User 357
remi pisze: U mnie w mieście własie odwrotnie, mało kto zna i słucha Mety, bardziej Ironi się wszystkim kojarzą...