16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: 16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
Co nie zmienia faktu, że Piotrek osiągnął więcej niż Behemoth.
Jadę tam dla Slayer i Anthrax, Metę widziałem już 5 razy, nie korci mnie! 
i jakże prawdziweBudziol pisze:dobre
już nie mam tu najwięcej postów

nie, bo fanów Slayera w sektorach nie będzie, więc nie jest do końca prawdziwe
a już na VIPach na pewno 
- Elevatorman
- -#Clansman

no, bo tam będą fani Nothing Else Matters xDArtur pisze:nie, bo fanów Slayera w sektorach nie będzie, więc nie jest do końca prawdziwea już na VIPach na pewno
... i Doda ma się rozumiećElevatorman pisze:no, bo tam będą fani Nothing Else Matters xDArtur pisze:nie, bo fanów Slayera w sektorach nie będzie, więc nie jest do końca prawdziwea już na VIPach na pewno
-
Deleted User 357
http://metallica.com/index.asp?item=602847Metallica, Slayer, Megadeth, and Anthrax . . . the rumors are true!
You've been posting and chatting about it for months and we're here now to confirm it . . . Metallica, Slayer, Megadeth, and Anthrax will all share the same stage for the first time EVER! Look for the four of us at the Sonisphere shows in Warsaw, Poland and Prague, Czech Republic on June 16 and 19, 2010 with a few more of the festival dates still in the works, you can be sure these shows won't be the only ones.
In the words of Lars: "Who would have thought that more than 25 years after its inception, thrash metal's big 4 would not only still be around and more popular than ever, but will now play together for the first time...what a mindfuck! Bring it on!"
What more can we say??
chyba się zeszczam ze szczęścia *mdleje*

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja sie nie zeszczam... Wolalbym Heaven & Hell niz rudego. Ciekawe, ze zgodzil sie share'owac stage z Behemoth'em. 
będą grali po Slayerze 
Ja już się obsrałem z radości
Wiocha... : /
wali mnie to. SLAYER i MEGADETH! do tego MetallicA i Anthrax! o kuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....de!archaon pisze:będą grali po Slayerze

bez jaj. :/archaon pisze:będą grali po Slayerze
też wole H&H 
Nie no mocarnie jest
Heh, a Pepiki dalej z jedną kapelą więcej i to nie byle jaką...może zebrałaby się jakaś ekipa do Czech? zastanawiam się w sumie nad tym, cena podobna a termin dużo lepszy.
choć znajac życie pewnie przy Wawie zostanę :]
Heh, a Pepiki dalej z jedną kapelą więcej i to nie byle jaką...może zebrałaby się jakaś ekipa do Czech? zastanawiam się w sumie nad tym, cena podobna a termin dużo lepszy.
choć znajac życie pewnie przy Wawie zostanę :]
Ostatnio zmieniony pn gru 14, 2009 11:45 pm przez Wrath, łącznie zmieniany 1 raz.