07/08/2010 - IM - Szwecja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2010 - IM - Szwecja
Ponoć mniej niż na Kiss w Szwecji.
To festiwal, więc ludzie się nie spiszą a i tanio nie jest.
ja uwazam ze mega tanio, juz wszystko oplacilem wyszlo w sumie 674 - za koncert w Szwecji Maidenów - dla mnie to bliskie religijnemu uniesieniu jak to Rod mówi:P
O ile dobrze pamiętam bilety na Ullevi w 2008 były chyba tańsze... Cóż, 674 PLN piechotą nie chodzi tzn. to wszystko z transportem, czy za sam koncert?
Średnia pieniędzy przypadająca na 1 koncert Maidenów w moim przypadku to niecałe 80 zł (licząc z transportami i biletami), więc nie wiem czy 674 zł to mega tanio : - D Mega tania to jest Żołądkowa De Luxe w Biedronce.remi pisze:ja uwazam ze mega tanio, juz wszystko oplacilem wyszlo w sumie 674 - za koncert w Szwecji Maidenów - dla mnie to bliskie religijnemu uniesieniu jak to Rod mówi:P
Ja tą Szwecję rozważam ale oczywiście bez biletu, na pałę
Tanio nie jest i nie ma co na ten temat dyskutować. Ullevi 2008 wyniosło mnie z lotem i noclegiem mniej więcej tyle, co bilet na Sonisphere. 
674 z biletem i lotami nie jest drogo jak na taka wyprawe
a jak jest z wylotem i powrotem?
ile trzeba dni koczowac w Szwecji?
a jak jest z wylotem i powrotem?
ile trzeba dni koczowac w Szwecji?
ja tam mialem z kumplem jechac na kilka dni pozwiedzac, ale ze nie moze to lece sam w piątek o 11 a wracam w niedziele o 13, bilety w czwartek i wtorek też po 190 zł
a gdzie nocujesz?
hotel?
hotel?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ludzie... Nie wiem czemu tak sie napalacie na jeden ogloszony gig jak wiadomo, ze dojdzie ich jeszcze ze 20. 
W 2005 Dickinson tez mowil, ze zagraja tylko na kilku festiwalach i stadionach, a skonczylo sie na lacznie blisko 50-ciu datach w USA i Europie.
W 2005 Dickinson tez mowil, ze zagraja tylko na kilku festiwalach i stadionach, a skonczylo sie na lacznie blisko 50-ciu datach w USA i Europie.
w hotelu, jeszcze nie szukalem ok.30 euro stoją, a co do ilosci koncertow to raczej 20 w Europie nie będzie

- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Czy ktoś rozglądał się już za jakimś noclegiem? Jak to jest z tymi tanimi liniami, słyszałem, że w momencie wsiadania na pokład można dowiedzieć się, że jednak nie lecimy, prawda to? 
Były i takie przypadki 
To są tak zwane "opowieści z krypty".Mr.Hankey pisze:Czy ktoś rozglądał się już za jakimś noclegiem? Jak to jest z tymi tanimi liniami, słyszałem, że w momencie wsiadania na pokład można dowiedzieć się, że jednak nie lecimy, prawda to?
Weź przykład z Szajby i poproś o usunięcie swojego konta.RALF pisze:Były i takie przypadki
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Czyli można śmiało pisać się na takiego wizzair?Da5id pisze:To są tak zwane "opowieści z krypty".
Kto w ogóle z forum wybiera się do Szwecji? Może zorganizujemy wspólnie jakieś spanie itp.?
Mr.Hankey pisze:Czy ktoś rozglądał się już za jakimś noclegiem? Jak to jest z tymi tanimi liniami, słyszałem, że w momencie wsiadania na pokład można dowiedzieć się, że jednak nie lecimy, prawda to?
to chyba tylko z centralwings takie ekscesy. w marcu 2008 jak już od kilku miesięcy wiedziałam że linia splajtowała i nie lata oni ciągle sprzedawali bilety, robili odprawy a potem mówili że przepraszają ale lot został anulowany.RALF pisze:Były i takie przypadki
co do hosteli to ja spałam bodaj w city lounge stockholm i płaciłam 200 koron za noc + 50 za pościel. śniadanko też coś koło tego. przyjemny hostelik. polecam. tylko że ja byłam jeszcze nie w sezonie chyba i na pewno nie w weekend więc Was pewnie drożej policzą
Jasne, że tak, tylko zwróć uwagę czy potwierdzą Twój przelew (zakładam, że wybierzesz właśnie tą formę płatności) - ostatnio mają straszny burdel w księgowości.Mr.Hankey pisze:Czyli można śmiało pisać się na takiego wizzair?Da5id pisze:To są tak zwane "opowieści z krypty".
Chciałem, ale czekam na inne koncerty w Europie. Tańsze.
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
dokladnie, ciezko cos planowac teraz juz, nie znajac rozpiski calej trasy.
Ja poki co czekam, rowniez liczac na cos tanszego, ale nie ukrywam ze Szwecja kusi dlatego, bacznie obserwuje co planujecie
Ja poki co czekam, rowniez liczac na cos tanszego, ale nie ukrywam ze Szwecja kusi dlatego, bacznie obserwuje co planujecie
mnie skusiło to że do tej pory to najtańsza możliwość ujrzenia Maiden w 2010 roku