Zagraniczne Festiwale 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Re: Zagraniczne Festiwale 2010
Panowie, co kto lubi. Ja preferuje klasyczne granie, wiec wolalbym H&H i Motorhead. Tym bardziej, ze Metallike juz widzialem, reszta jest mi obojetna, wiec stad ten zal... 
- Mike Patton
- -#Trooper

Ja też wolałbym Faith No More... Ale to kur.. nie koncert zyczeń... Zresztą każdy mówi zawsze "że jak dołożą jakiś tam jego zespół to jadę na bank" Nawet jak dokładają to potem taki osobnik siedzi w domu... Ile razy słyszałem od kogoś deklaracje "jadę na bank" a potem zawsze coś komuś wyskakuje, dlatego śmieszą mnie tacy ludzie co robią tyle szumu i zamieszania przed koncertem a potem nigdzie nie jadą...Maidenholik pisze:Panowie, co kto lubi. Ja preferuje klasyczne granie, wiec wolalbym H&H i Motorhead. Tym bardziej, ze Metallike juz widzialem, reszta jest mi obojetna, wiec stad ten zal...
-
Deleted User 622
za dużo postów Szajby się naczytałeśMike Patton pisze:Ile razy słyszałem od kogoś deklaracje "jadę na bank" a potem zawsze coś komuś wyskakuje, dlatego śmieszą mnie tacy ludzie co robią tyle szumu i zamieszania przed koncertem a potem nigdzie nie jadą...
Mike, ja narzekam, tylko i tak jade bo jestem psychofanem Metalliki co mnie martwi
. Wiec o mnie sie nie bój, że "jade na bank" bo mam już bilet do Warszawy na GC i w styczniu do Pragi kupuje
Ale narzekać będe bo skład w Szwajcarii >>>> skład w Polsce
A FnM i tak nie gra na Sonisphere, wiec nie ma co porównywać.... za to H&H gra na każdym innym poza Polską na razie
Ale narzekać będe bo skład w Szwajcarii >>>> skład w Polsce
A FnM i tak nie gra na Sonisphere, wiec nie ma co porównywać.... za to H&H gra na każdym innym poza Polską na razie
Heaven & Hell będzie też na sonisphere w Barcelonie
Motley Crue potwierdzone na Wacken (aktualny skład w pierwszym poście)
Motley Crue potwierdzone na Wacken (aktualny skład w pierwszym poście)
- Mike Patton
- -#Trooper

Dziwię się, że dodają Heaven & Hell skoro Dio ma raka i odwołali całą trasę po USA teraz...
heh...
Dio już wyszedł ze szpitala i wydał oświadczenie że wraca do koncertowania
Dio już wyszedł ze szpitala i wydał oświadczenie że wraca do koncertowania
- Mike Patton
- -#Trooper

No to super wiadomość:)
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Pokaz mi, w ktorym poscie zrobilem "tyle szumu" i nie pojechalem..., a jak juz znajdziesz, to... przeprosmetal pisze:za dużo postów Szajby się naczytałeśMike Patton pisze:Ile razy słyszałem od kogoś deklaracje "jadę na bank" a potem zawsze coś komuś wyskakuje, dlatego śmieszą mnie tacy ludzie co robią tyle szumu i zamieszania przed koncertem a potem nigdzie nie jadą...
Ciekawe,kto tam będzie headlinerem, bo chyba nie H & H, czyżby znów Meta.yankes pisze:Heaven & Hell będzie też na sonisphere w Barcelonie
Maidenholik pisze:
Pokaz mi, w ktorym poscie zrobilem "tyle szumu" i nie pojechalem..., a jak juz znajdziesz, to... przepros
Maidenholik - odpuść sobie, "Mike Patton" nie należy do grona osób, którym warto poświęcać czas i zaczynać dyskusję. (patrz temat o trasie Pearl Jam)
Maiden, skoro w UK nie dali THE BIG 4, żeby nie powtarzać headlinera, to w Barcelonie też tego nie zrobią.RALF pisze: Ciekawe,kto tam będzie headlinerem, bo chyba nie H & H, czyżby znów Meta.
Dzięki, bardzo się cieszę że DIO wraca do zdrowia, publiczność winna go nagrodzić gromkimi brawami na tych festach... 
-
Deleted User 357
A skąd to info? Bo na oficjalnej stronie dalej jest info tylko o pierwszej chemii.Kuki91 pisze: Dio już wyszedł ze szpitala i wydał oświadczenie że wraca do koncertowania
Na MetClbuie to czytałem, nawet wypowiedź samego Ronniego 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba nie do konca to zajarzyles.Kuki91 pisze:Na MetClbuie to czytałem, nawet wypowiedź samego Ronniego
http://www.ronniejamesdio.com/
Ronnie dopiero mial pierwsza chemioterapie i jest w szpitalu w Houston, jednym z najlepszych w USA jesli chodzi o onkologie. Odwiedzili go tam tez m.in. Geezer Butler z zona. Ale do konca terapii jeszcze dluga droga... Chociaz fakt, ze Ronnie jest pelen optymizmu i zrobi wszystko, zeby wystapic latem dla fanow.
- Mike Patton
- -#Trooper

Maidenholik pisze:Pokaz mi, w ktorym poscie zrobilem "tyle szumu" i nie pojechalem..., a jak juz znajdziesz, to... przeprosmetal pisze:za dużo postów Szajby się naczytałeśMike Patton pisze:Ile razy słyszałem od kogoś deklaracje "jadę na bank" a potem zawsze coś komuś wyskakuje, dlatego śmieszą mnie tacy ludzie co robią tyle szumu i zamieszania przed koncertem a potem nigdzie nie jadą...
Przecież to nie tyczyło się ciebie! Napisałem tak ogólnie ...
Jednak pisanie ogólnie się nie sprawdza, bo ani ja ani Maidenoholik nie "robimy szumu a potem nie jedziemy" co zostało tutaj zarzucone
- Mike Patton
- -#Trooper

Ja nikomu nic nie zarzuciłem ! Napisałem tak ogólnie , że "ktoś" czyli pan X , wiec nikogo nie wymieniłem, bo przecież nikogo tak naprawdę nie znam z tego forum... Poprostu zle zinterpretowaliście mojego posta...
Polaczkowi zawsze będzie źle.Artur pisze:Bez przesady, cieszyć się trzeba bo jest z czego. Ale cóż, polska mentalność przeszkadza w tym, nie wątpię
nie wiem czy to ironia z Twojej strony ale ja tak właśnie uważam. Rozumiem jeszcze żeby narzekać kiedy faktycznie jest na co, ale np. ja raczej mało takich rzeczy na swojej drodze znajduje, więc albo jestem jakimś szczęściarzem, w co wątpię, albo raczej nie przystaję do typowej polskiej mentalności 
no ale jasne, w Szwajcarii lepiej, a u nas do dupy.
i o to mi właśnie chodzi.
ciekawe ilu teraz ludzi marzy, żeby zobaczyć taki skład jaki my mamy u siebie...Kuki91 pisze:Ale narzekać będe bo skład w Szwajcarii >>>> skład w Polsce
no ale jasne, w Szwajcarii lepiej, a u nas do dupy.
i o to mi właśnie chodzi.