Zagraniczne Festiwale 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Re: Zagraniczne Festiwale 2010
Tu chyba nie o to chodzi, ze "Polaczkowi zawsze bedzie zle", ale o kwestie gustu przede wszystkim, nieprawdaz ? A o gustach sie nie rozmawia przeciez... EOT
w tym przypadku to chyba nie o gust do końca chodzi.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Ja mowilem to tylko w swoim imieniu...
Maiden, Slayer, Immortal, Motley - szykuję się najlepszy od lat Wacken.
hmmm, czy jest ktoś kto jedzie na 100% i był w poprzednich latach? pytam, bo moze wreszcie bym się tam wybrał, a jakoś nie widzi mi się jechanie tam samemu
Ja jestem tam co roku od 2005. W 2010 też planuję byćAbstract pisze:hmmm, czy jest ktoś kto jedzie na 100% i był w poprzednich latach?
www.MetalSide.pl
Yhm, jeśli uda mi się zdobyć fundusze (co moze być trudne ze względu na to ,że 2010 jest już przepełniony dobrymi eventami:P) to odezwę się w tej sprawie napewno
Nic podobnego, zgadzam się z Tobą. Polaczkowi nie dogodzisz i tyle.Artur pisze:nie wiem czy to ironia z Twojej strony ale ja tak właśnie uważam.
ALICE COOPER na Wacken. Chyba zrobili jakiś deal z sonisphere, bo 4/7 kapel grających zaraz po Wacken w Szwecji jest już w Niemczech.

Bez rewelacji
-
szatanista
- -#Long distance runner

bilety w penis drogie, ale zobaczyc na jednym fescie Maiden, Placebo, Slayer, Anthrax, The Cult i Fear Factory byloby dla mnie spelnieniem marzeń. Ciekawy jestem czy Placebo dolaczy do innych edycji Sonisphere, moze tak Czechy?
Skład jest rewelacyjny, pewnie jeszcze 2-3 lata temu nie zastanawiałbym się długo nad zakupieniem biletu, choć faktycznie są one bardzo drogie.
Ciekawe co dalej - Megadeth, Mastodont, Behemoth 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Weź wróc może do swojego wróżenia z fusów w tematach o IM.RALF pisze:MastodonT
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
+666panzerschreck pisze:Weź wróc może do swojego wróżenia z fusów w tematach o IM.RALF pisze:MastodonT
1. NECROPHAGIST, KYPCK and KYLESA have been confirmed for the 15-year-anniversary edition of the Brutal Assault festival, set to take place August 12-14, 2010 in Josefov, Czech Republic.
2. TIAMAT, EVILE, NIGHTMARE, TYR, DIE KASSIERER, ORPHANED LAND, KATAKLYSM and ATROCITY have been confirmed for next year's edition of the Wacken Open Air festival, set to take place August 5-7, 2010 in Wacken, Germany.
3. Pozmieniały się trochę plakaty z sonisphere, a w Szwajcarii doszedł RISE AGAINST
aktualne składy w pierwszym poście
2. TIAMAT, EVILE, NIGHTMARE, TYR, DIE KASSIERER, ORPHANED LAND, KATAKLYSM and ATROCITY have been confirmed for next year's edition of the Wacken Open Air festival, set to take place August 5-7, 2010 in Wacken, Germany.
3. Pozmieniały się trochę plakaty z sonisphere, a w Szwajcarii doszedł RISE AGAINST
aktualne składy w pierwszym poście
Tiamat zagra specjalny koncert z odegraniem całego albumu "Wildhoney"yankes pisze:2. TIAMAT, EVILE, NIGHTMARE, TYR, DIE KASSIERER, ORPHANED LAND, KATAKLYSM and ATROCITY have been confirmed for next year's edition of the Wacken Open Air festival, set to take place August 5-7, 2010 in Wacken, Germany.
www.MetalSide.pl
Candlemass na Wacken
... a ja to wszystko na własne oczki zobaczę!