Będzie Rycerz? czyli chyba znowu go nie poznamSzajba pisze:dodam także, że z zespołem Clairvoyant przyjedzie silna ekipa z Wrocławiai interpretujcie to jak chcecie
Mnie choroba rozłożyła i jakoś wątpię żebym się ruszył jutro z domu..
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Będzie Rycerz? czyli chyba znowu go nie poznamSzajba pisze:dodam także, że z zespołem Clairvoyant przyjedzie silna ekipa z Wrocławiai interpretujcie to jak chcecie
Najlepsza opcja:) Ale pewnie literki z 5 w środku będą się bały;]Kro pisze:Ja pieprze wezcie sie ustawcie na solowe, jeden z drugim po pare strzalow i bedzie po problemie, a nie zachowujcie sie jak baby.
kłamieszWrath pisze:Mnie choroba rozłożyła i jakoś wątpię żebym się ruszył jutro z domu..

Bo to raz?S1MON pisze:jeden z drugim pil wodke a teraz takie odzywki macie
Z Szajbą to jeszcze spoko, ale Ciebie to się boję...DOD pisze:DNajlepsza opcja:) Ale pewnie literki z 5 w środku będą się bały;]Kro pisze:Ja pieprze wezcie sie ustawcie na solowe, jeden z drugim po pare strzalow i bedzie po problemie, a nie zachowujcie sie jak baby.
Jak literki będą chciały to ja mogę z nimi <boks> ;]

w domu mikiego!S1MON pisze:o razie chyba tylko pamietam po rhcp

aktualny. też mam TwójKro pisze:Ja bede kolo 17:20/17:30. Mam nr od Aliena jak cos i chyba nawet od Marysi o ile aktualny