Winters- Black Clouds In Twin Galaxies
Stoner+The Beatles
Bomba
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Prawda, a Violence Of The Sun to jakaś masakra, gniecie...panzerschreck pisze: Wolfmother- Cosmic Egg
Z miejsca kasują TCV w kategorii "jak nagrać "retro" rockową płytę"

"Alienigma" na ten przykład to dosyć mocno exodusowo-nevermore'owa płyta, tylko wokalista raczej w wyższych rejestrach "śmiga". Zdziwiłbym się mimo wszystko gdyby Ci się spodobało, bo muzyka jest raczej, właśnie z racji wokalu, bliższa heavy niż thrash metalowi. No ale spróbuj, a nóż widelecElevatorman pisze:do czego porównałbyś ten agent steel? kiedyś przeczytałem jakąś recenzję i mi się odechciało za nich w ogóle zabierać... jaką płytę warto przesłuchać?

nie mogę tego zrobić, zostanę przeklęty bo obecnie go nie posiadam xDpanzerschreck pisze:agnę zainicjować nową forumową akcję- na kształt pochodu po mieście Rycerza. Każdy kto ma w sercu Iron Maiden i Heavy Metal, niech włączy ten album, a następnie przeprosi Bozię za niedocenianie go, dopiero wtedy z nieskalanym sumieniem, będzie mógł uczestniczyć w Procesji Ulicami Wrocławia
cały TL jest lekko niedoceniany, a geniusz.cellman pisze:ekko niedoceniana

a co to jest??Artur pisze:ALCHEMIST Tripsis

ale najnowsza plyta (tytul) czy ta od ktorej jest okladka?Elevatorman pisze:nie mogę tego zrobić, zostanę przeklęty bo obecnie go nie posiadam xDpanzerschreck pisze:agnę zainicjować nową forumową akcję- na kształt pochodu po mieście Rycerza. Każdy kto ma w sercu Iron Maiden i Heavy Metal, niech włączy ten album, a następnie przeprosi Bozię za niedocenianie go, dopiero wtedy z nieskalanym sumieniem, będzie mógł uczestniczyć w Procesji Ulicami Wrocławia
Obrazek
Bethlehem- SUiZiD remake(A Sacrificial Offering to the Kingdom of Heaven in a Cracked Dogs Ear) nie wiem czemu tak to sie nazywa... ale średnio mi się podoba narazie
Zajebisty, ciężki metal o kosmicznym posmakuElevatorman pisze:a co to jest??![]()

najnowsza ale nie mogłem znaleźć okładkiBudziol pisze:Elevatorman napisał/a:
panzerschreck napisał/a:
agnę zainicjować nową forumową akcję- na kształt pochodu po mieście Rycerza. Każdy kto ma w sercu Iron Maiden i Heavy Metal, niech włączy ten album, a następnie przeprosi Bozię za niedocenianie go, dopiero wtedy z nieskalanym sumieniem, będzie mógł uczestniczyć w Procesji Ulicami Wrocławia
nie mogę tego zrobić, zostanę przeklęty bo obecnie go nie posiadam xD
Obrazek
Bethlehem- SUiZiD remake(A Sacrificial Offering to the Kingdom of Heaven in a Cracked Dogs Ear) nie wiem czemu tak to sie nazywa... ale średnio mi się podoba narazie
ale najnowsza plyta (tytul) czy ta od ktorej jest okladka?