16 lipca - Kolekcja Teraz Rocka o Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- dostoevsky
- -#Assassin

16 lipca - Kolekcja Teraz Rocka o Iron Maiden
Specjalne wydanie TR już 16 lipca, dużo ciekawostek, nieznanych zdjęć, o koncercie w Polsce.
Re: 16 lipca - Kolekcja Teraz Rocka o Iron Maiden
Właśnie, fajna sprawa z tym magazynem, już zamówilem, wysłałem przekaz pocztowy!
mam numer teraz rock z 2003, ktory byl wydany rowniez przed koncertem IM w Spodku, chociaz pewnie nie ja jeden, bo o jego zawartosci dowiedziałem sie wlasnie z Sankt:*
W nowym "Przekroju" jest ciekawy artykuł o Dickinsonie - pilocie. Polecam.
Przekrój pokazał tym artykułem, że w tych sprawach nie jest zbyt rzetelną gazetą, bo popełnił tam masę błędów 
-
Deleted User 2259
średnio mi się podobał ten nr,narazie nie kupiłem,ale pewnie kupie bo plakat jest,nic nowego się nie dowiedziałem a przeczytałem całe 50 stron 
Widział to ktoś gdzieś ? Bo ja byłem w dwóch salonikach prasowych i "ani widu ani słychu"
Ile kosztuje?
Ile kosztuje?
- dostoevsky
- -#Assassin

Ładnie wydane. Przeczytam, wypowiem się.
Cena: 9.90 zł.
Cena: 9.90 zł.
a kto napisal?Siwy pisze:Przekrój pokazał tym artykułem, że w tych sprawach nie jest zbyt rzetelną gazetą, bo popełnił tam masę błędów
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ten numer TR o maiden to dla maniaka maiden bulka z maslem, bo wszystko sie wie. To jest raczej dla nowej wiary, co dopiero chce poznac zespol. Wydane tak, jak ostatnio wydawany jest TR czyli graficznie tak samo. Spodziewalem sie naprawde unikalnych zdjec, wywiadow czy ciekawostek, a tak naprawde jest to zlepek wszystkiego, co sie ukazywalo w TR i TylkoR, zdjecia sie wszystkie widzialo, artykuly tez nic nowego, bo ile mozna o tym pisac;) hehe, ale ogolnie w porzadku. Tylko plakat na maxa chu****, wyglada jak z BRAVO hahaha
kupilem, poczytalem, ale tak naprawde z sentymentu i milosci do kapeli;) pzdr.
Jaki plakat tam jest? 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Z ostatniej sesji, no tragedia. Zenada.
już zakupiłem to czasopismo, sporo tu reklam, plakat faktycznie jak z Bravo, nie śmiem czegoś takiego wieszać w pokoju
, ale generalnie sporo ciekawych artykułów, spis albumów i singli, kalendarium itd. generalnie 100 razy lepiej niż ta bieda w ostatnim "Hard Rockerze"
Właśnie nie wiem, bo już nie mam tej gazety.sz pisze:a kto napisal?Siwy pisze:Przekrój pokazał tym artykułem, że w tych sprawach nie jest zbyt rzetelną gazetą, bo popełnił tam masę błędów
A jeżeli chodzi o ten dodatek do TR, to jeszcze parę lat temu bym sikał w gacie na sam widok, ale teraz jakoś tak... I jeszcze za 10 zł... eee. To lepiej już dobre piwo w tej cenie kupić
A według mnie warte swojej ceny
Zgadza sie ze bardziej dla nowej wiary, ale mnie sie na przyklad bardzo podoba artykul o rarytasach kolekcjonerskich
ładnie wydane, jestem zadowolony z tak wydanych 10zl
Kupiłem w łódzkim EMPIKU jeszcze, ale już końcówka była
Zgadza sie ze bardziej dla nowej wiary, ale mnie sie na przyklad bardzo podoba artykul o rarytasach kolekcjonerskich
ładnie wydane, jestem zadowolony z tak wydanych 10zl
Kupiłem w łódzkim EMPIKU jeszcze, ale już końcówka była
zamiast plakacika mogli dac malego singla tyz fajno by bylo
-
El Dorado
Albo moglibydać Live After Death...
Zakupilam, przeczytalam, nic nowego sie nie dowiedzialam
Brak pomyslu na podpis?
Usun konto!