w przypadku Dody jedno i drugie według niektórych mężczyzn idzie w parze... gdzieś tam i kiedyś tam ponoć miała wysoki wynik w teście na inteligencjęBudziol pisze:jemu chodzilo tylko o wyglad jak sadze, a nie intelekt
Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Newsy muzyczne
-
Deleted User 622
a w przypadku Dody według reszty mężczyzn?eM pisze:w przypadku Dody jedno i drugie według niektórych mężczyzn idzie w parze
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ale to wcale nie był żart- po prostu nie rozumiem lansowania się tym "porzuceniem" TV, która nie przekazuje żadnych wartościowych treści wg Ciebie, a następnie nagle okazuje się, że ploty ze świata szoł biznesu jednak Cię interesują, nawet na komentarz sobie pozwalasz- czym więc to tłumaczyć?eM pisze:
buhehehe, żart masz nieziemski![]()
Wyraziłaś zdanie z którego treści wynikało, że ten związek ma jedynie charakter marketingowy, tak samo skomentowałaś wywiad z Playboya ("czego to dla kasy się nie robi")- to chyba podchodzi pod krytykę, a nie zwyczajne zdziwienie? Więc może Ty czytaj swoje posty ze zrozumieniemeM pisze:wypowiedziałam swoje zdanie, a Ty zarzucasz mi krytykę. Od kiedy zdziwienie=krytyka??? Przeczytaj jeszcze raz moje posty ze zrozumieniem![]()
Ja wiem, że nie pisałaś- teraz to Ty czytaj ze zrozumieniem. Ja po prostu wyrażam zdziwienie, że tak Cię interesują plotki o Nerze i jego krytyka (dotycząca kwestii pozamuzycznych), a nie interesują Cię plotki o Cichopek- stąd moje pytanie czy to zainteresowanie jest np. podyktowane kupowaniem płyt Beheomth (jako odbiorca, fan, dający chleb- możesz krytykować), a skoro nie, to po co lansujesz się z tym brakiem zainteresowania wobec celebrytów, kretyńskiej TV itd.? Bo widzę tu jakąś sprzeczność.eM pisze:Nic nie pisałam o muzyce Nergala, a Ty dopisujesz sobie jakieś niestworzone historie...
No to proszę, kto jest pierwszą blondynką tego kraju? Beata Kempa? Bożenka z Klanu? Poproszę o kontrkandydaturę. Przypominam, że mówię o pozycji "pierwszej blondynki", nie najpiękniejszej, najfajniejszej itd.eM pisze:pozamiatałeś....panzerschreck pisze:pierwszą blondynkę tego krajuOkreśliłabym to inaczej
Skoro uważasz, że wykreowany wizerunek Dody jako sexbomby i fakt że małolaty ślinią się na jej widok i śnią po nocach o jakichkolwiek kontaktach z nią, świadczy o tym że jest pierwszą blondynką w kraju, to odechciewa mi się prowadzenia dalszej dyskusji ....
Prawda jest też taka, że zdecydowana większość facetów bez wahania puknęłaby Dodę, gdyby mieli taką możliwość. To, że Ty oświecona w swoim antyróżu, antyplastiku, wyrafinowanym guście i krytyce masowej papki sądzisz inaczej, to cóż... wnioski nasuwają się same
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
BON JOVI zagra 10 koncertów w czerwcu w londyńskiej O2
Niestety są to jedyne europejskie koncerty w 2010.
http://www.bonjovi.com/o2
Niestety są to jedyne europejskie koncerty w 2010.
http://www.bonjovi.com/o2
Nie jedyne:)
Zagra również w Paryskiej Bercy Arena:)
DOD pisze:Nie jedyne:)
Ciekawa sprawa, bo na stronie O2 jest napisane:
http://www.theo2.co.uk/general/bon-jovi ... he-o2.htmlTHERE GOES THE NEIGHBOURHOOD - BON JOVI IS MOVING IN! The World's Biggest Live Band Take up Residence at The O2 - The Only European Bon Jovi shows in 2010
Z kolei na stronie Bercy jest koncert
http://www.bercy.fr/programme/concert/1127/Bon_Jovi
Dziwne, ale bilety są dostępne do Bercy i ludzie kupują:)
Z innej beczki. Nie wiem, gdzie to wrzucić więc tu dam
Dokument:
The Story of Metal (Part 1-16)
http://www.youtube.com/watch?v=lea-l1q8Nho
Dokument:
The Story of Metal (Part 1-16)
http://www.youtube.com/watch?v=lea-l1q8Nho
Stone Sour wchodzi za iedługo do studia

Bardzo mnie to cieszy, mam nadzieję, że wydadzą cos tak świetnego jak dwa poprzednie albumy (choć wolałbym coś na kształt debiutu, "Come..." jest super choć imo trochę zbyt melodyjne).
Cholernie mocno ściskam kciuki za możliwość ponownego zobaczenia Ozziego na żywo.According to U.K.'s The Sun, Ozzy Osbourne is planning to go on an 18-month music tour in support of his new album, "Soul Sucka". The disc, Ozzy's first since 2007's "Black Rain", is tentatively slated to come out in June and will feature songs such as "Let It Die", "Diggin' Me Down" and the title track. The record will be the first to feature Ozzy's new guitarist, Greek native Gus G., who replaced longtime axeman Zakk Wylde in Ozzy's band last year.
Ozzy, who works out every day, doesn't drink or smoke, tells The Sun, "Someone recently asked me what I hoped to be doing in ten years — I just hope I'm still alive, you know? I'm 61 now and you get to the age where your friends start dying.
"I don't know where time goes. Sharon [Ozzy's wife/manager] and I have been married nearly 30 years. We hardly row any more because we're too knackered.
"The thing is, I don't know how 61 is meant to feel. Physically I can't do as much as I did but my mind doesn't feel my age.
"The good thing about being in entertainment is you don't have to retire just because you reach a certain age. Life doesn't end when you get to 65. I'm just going to keep fucking going, you know?"
STONE SOUR HEAD INTO STUDIO TO RECORD THIRD ALBUM
Band working with Nick Raskulinecz
New York, NY – Grammy nominated rock powerhouse Stone Sour announced today the commencement of work on a new album for Roadrunner Records, their first in four years. The band will record their third album in Nashville at Blackbird Studio with Grammy Award winning producer Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Velvet Revolver, Rush, Alice In Chains), who also produced 2006’s gold certified Come What(ever) May. The new album is due out this summer.
Frontman Corey Taylor commented, “I cannot wait to make this Stone Sour album. Everything already feels a million times stronger than anything we’ve done in the past. Plus getting back together with Nick is going to mean monstrous things. This is the year for Stone Sour.”
Licze na jakąś traskę w Europie
(za co niby to ostrzezenie
?)
Band working with Nick Raskulinecz
New York, NY – Grammy nominated rock powerhouse Stone Sour announced today the commencement of work on a new album for Roadrunner Records, their first in four years. The band will record their third album in Nashville at Blackbird Studio with Grammy Award winning producer Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Velvet Revolver, Rush, Alice In Chains), who also produced 2006’s gold certified Come What(ever) May. The new album is due out this summer.
Frontman Corey Taylor commented, “I cannot wait to make this Stone Sour album. Everything already feels a million times stronger than anything we’ve done in the past. Plus getting back together with Nick is going to mean monstrous things. This is the year for Stone Sour.”
Licze na jakąś traskę w Europie
(za co niby to ostrzezenie
Nie wiem czy to tutaj, ale nie mogłem się oprzeć
LOL
Więcej informacji tutaj - http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/no ... m-klimacie#Nowe pismo dla dziewcząt w mrocznym klimacie
Wydawnictwo Egmont Polska wprowadza na rynek dwumiesięcznik "Back to Black. Czarne jest czarne", który adresowany będzie do dziewcząt powyżej 13. roku życia. Magazyn prezentować będzie tematy mroczne, ale w sposób bezpieczny dla czytelniczek.
LOL
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Powinni zrobic w pierwszym numerze wywiad z Doda i Nergalem.
I tytul zmienic na Back in Black.
Dzięki za info, kupię to dziewczynie na trzynaste urodziny (będzie miała w przyszłym roku).
Hmmm, ten pogardliwy ton sugeruje, że masz Dodę za osobę głupią, albo co najmniej mało inteligentną - skąd taka opinia?eM pisze:w przypadku Dody jedno i drugie według niektórych mężczyzn idzie w parze... gdzieś tam i kiedyś tam ponoć miała wysoki wynik w teście na inteligencję
-
Deleted User 622
Jason Bonham, Glenn Hughes, Derek Sherinian i Joe Bonamassa uformowali nową supergrupę o nazwie Black Country. Nazwa zaczerpnięta została z przemysłowej części Anglii, w której urodził się zarówno Hughes, jak i Bonham. Grupa obecnie pracuje w studio pod okiem producenta Kevina Shirleya (Black Crowes, Aerosmith, Led Zeppelin). Album ma się pojawić pod koniec 2010 lub na początku 2011 roku. Muzycy skończyli obecnie pracę nad sześcioma utworami. Kolejna sesja odbędzie się w marcu i ma się zakończyć w kwietniu.
Podekscytowany Shirley tak komentuje te niecodzienną kooperację: "Jason Bonham jest totalnie wyjątkowym perkusistą i w swoich najlepszych momentach daje niesamowitego czadu. Hammondy Dereka Sheriniana dodają niesamowitych kolorów do tej palety. Glenn Hughes gra na basie i śpiewa osiągając skale, o których wielu, wielu może tylko śnić, a Joe Bonamassa, być może najlepszy blues rockowy gitarzysta na świecie, gra mega ostre riffy i śpiewa często razem z Glennem. Musicie poczekać - planujemy wydać ten materiał pod koniec lata. Będzie fenomentalny!"
Czekam z niecierpliwością
Podekscytowany Shirley tak komentuje te niecodzienną kooperację: "Jason Bonham jest totalnie wyjątkowym perkusistą i w swoich najlepszych momentach daje niesamowitego czadu. Hammondy Dereka Sheriniana dodają niesamowitych kolorów do tej palety. Glenn Hughes gra na basie i śpiewa osiągając skale, o których wielu, wielu może tylko śnić, a Joe Bonamassa, być może najlepszy blues rockowy gitarzysta na świecie, gra mega ostre riffy i śpiewa często razem z Glennem. Musicie poczekać - planujemy wydać ten materiał pod koniec lata. Będzie fenomentalny!"
Czekam z niecierpliwością
jest już w sieci nowe Massive Attack?
No i jak? Na rateyourmusic dostaje po dupie równo, średnia 2,95/5
Jest aż tak źle?
No i jak? Na rateyourmusic dostaje po dupie równo, średnia 2,95/5