The Final Frontier World Tour 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2010
może mają jakiś powód by nie wydawać albumu w 2010 i ta trasa jest by ludzie nie narzekali że nic się nie dzieje 
Wydarzenie zniknęło z Last.fm, ludziom nadzieja odejszła? 
ja dzis pytalem w strefie biletow i mowia ze najwczesniej potwierdza termin lodzkiego konceru za miesiac, rownoczesnie podkreslajac "jesli nic sie nie zmieni", czyli to poki co nadal tylko plotka.
Trzeba czekac...
Trzeba czekac...
Nie mogą ogłosić w jednym tygodniu wszystkich koncertów w 2010, jakie się odbędą w Polsce. Ogłosili Sonisphere, trzeba było odczekać kilka tygodni zanim emocje opadną, bilety wejdą do sprzedaży. Teraz podali AC/DC, bo liczą na 60-80tys ludzi, wiec też trzeba w miarę dużo czasu dać na zakup biletów no i wrzawa też musi opaść. Maiden, jeśli będą w Polsce w 2010, to raczej w hali, więc i tak z racji ilości miejsc, ją wyprzedadzą. Nie potrzebują pół roku na sprzedaż biletów. Nie zdziwię się, jak podadzą to za miesiąc/dwa.
dokladnie te same slowa uslyszalem w strefieyankes pisze:Nie mogą ogłosić w jednym tygodniu wszystkich koncertów w 2010, jakie się odbędą w Polsce. Ogłosili Sonisphere, trzeba było odczekać kilka tygodni zanim emocje opadną, bilety wejdą do sprzedaży. Teraz podali AC/DC, bo liczą na 60-80tys ludzi, wiec też trzeba w miarę dużo czasu dać na zakup biletów no i wrzawa też musi opaść. Maiden, jeśli będą w Polsce w 2010, to raczej w hali, więc i tak z racji ilości miejsc, ją wyprzedadzą. Nie potrzebują pół roku na sprzedaż biletów. Nie zdziwię się, jak podadzą to za miesiąc/dwa.
Info podadza najwczesniej za miesiac bo wpierw musza troche posprzedawac AC/DC, a MAIDEN w hali zawsze zdaza wysprzedac.
Ale no oficjalnej zespolu powinni chyba oglaszac dalsze daty tour, niekoniecznie polskie
wracajac do kwestii ewentualnych utworów granych na trasie. Licze na coś z X Factor - wkońcu 15 lecie tego genialnego albumu! Choćby Lord Of The Flies lub Blood On The Worlds Hands ahhh 
No dokładnie, z tego albumu to były super piosenki, ja od siebie dorzuciłbym jeszcze Sign of the Cross 
W zakładce "TOUR" ma my pierwsze daty na 2010 z dopiskiem "more coming soon" _ właśnie "Soon" 
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Dla mnie mogliby zagrac caly album...<marzenie>Michcio pisze:wracajac do kwestii ewentualnych utworów granych na trasie. Licze na coś z X Factor - wkońcu 15 lecie tego genialnego albumu! Choćby Lord Of The Flies lub Blood On The Worlds Hands ahhh
"More dates to follow!" - dokladniej rzecz bioracRALF pisze:W zakładce "TOUR" ma my pierwsze daty na 2010 z dopiskiem "more coming soon" _ właśnie "Soon"
Moim osobistym marzeniem jest usłyszeć seventh son of a seventh son.
niestety chyba nierealnym, ale moim na pewno tez
widze ze temat sie w liste zyczen zamienil
widze ze temat sie w liste zyczen zamienil
ja myślę, że skoro będzie to set bez kawałków z nowej płyty (ew. jednym ) to jest szansa na masę ciekawych rzeczy, bo przecież ograne klasyki to pół setu, liczyłbym na Clansmana, 22 Acacia Avenue, The Prisoner, Stranger in the Strange Land ,Ghost of Navigator ,Afraid too Shoot Strangers czy coś dawno nie granego z Seventh Sona
albo SBiT tour part number 6,66 
na oficjalnej posucha, nawet na www.maidenfansunited.com ,żadnych spekulacji, nic nie wiadomo, oby nie okazało się,że to co teraz jest w Europie to wszystko, mam nadzieję ,że nie....tak poza tym,to jeśli okazałoby się,że album był gotowy na wrzesień/październik to na tych sierpniowych koncertach może by grali już kawałki z płyty nowej i te koncerty by zostały potraktowane jako takie koncerty wstępne ,nie wiem...ale tak mi się wydaję ,no chyba ,że nowa płyta w 2011 r. ,to nie
nie cierpię takiej posuchy,nic nie wiadomo
nie cierpię takiej posuchy,nic nie wiadomo
Niestety, nie podejrzewam żeby załatwili wszystko paroma koncertami - w sumie trochę czasu jeszcze mają 
oczywiscie ze bedzie dalsza czesc trasy, nawet w zakladce tour to napisane
tym bardziej jesli koncerty promujace nowa plyte zaczna w Europie dopiero w 2011
tym bardziej jesli koncerty promujace nowa plyte zaczna w Europie dopiero w 2011
Jednak na Polskę to sobie pewnie "pięknie poczekamy do 2011 roku" 
nie ma co zawczasu siać paniki 
Rock in Rio w Poznaniu ?RALF pisze:Jednak na Polskę to sobie pewnie "pięknie poczekamy do 2011 roku"