27/05/2010 - AC/DC - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- purpendicular
- -#Prisoner

Re: 27/05/2010 - AC/DC - Warszawa
AC/DC są supportowani przez stały zespół na całej trasie, jak to było z The Answer, więc w TSA wątpię...na koncercichu oczywiście będę, cena wspaniała, spodziewałem się 250 najtaniej 
Jest tu ktoś kto mieszka w okolicach Leszna i ma zamiary wybrać się na koncert???
Z ubolewanym smutkiem muszę stwierdzić wszem i wobec, że to jest niestety przysłowiowa żenada na maksa! PODPISZ PETYCJE? W głowie mi się nie mieści, jak oddany i zaangażowany w sprawę fan może pozwolić na wrzucenie do internetu takiego babolamiki pisze:Jest gotowy baner, przygotowany przez wybitnego grafika, ale nie zdradzam naziwska
-
Deleted User 2868
No świetne info, muszę zdobyć pieniądze, no i przekonać rodziców, żeby mnie puścili, hehe. 
Heh no to tak jak ja, już zacząłem starą trućKronos pisze:No świetne info, muszę zdobyć pieniądze, no i przekonać rodziców, żeby mnie puścili, hehe.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Powiem jej jak o niej mówisz i nie pojedziesz za karęPablo1919 pisze:starą
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
wlasnie - osoby z avatarem i podpisem z IM posiadaja tu status `brak akceptacji przez grupe`
D5 - uwielbiam Twoj mozg
miki & herki - oscar za tak profesjonalne pismo
D5 - uwielbiam Twoj mozg
miki & herki - oscar za tak profesjonalne pismo
Dobrze, że Angus nie chodzi po palmach w tropikach, bo by odwołali heheh 
Czyżby była to niedwuznaczna aluzja do zespołu TOCZĄCE SIĘ KAMIENIE (z hiszpańska LOS RODANTE PIEDRAS)widman pisze:Dobrze, że Angus nie chodzi po palmach w tropikach, bo by odwołali heheh
si senior
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Dodaj jeszcze w petycji, ze Angus swego czasu nawet przesluchal kilka kawalkow TSA;)miki pisze:Wysyłaj, gdzie tylko się da! Zrobimy TSA przed Acid!
ja zaraz piszę petycję żeby grał Hunter
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
U mnie największym problemem jest nie brak kasy czy też pozwolenia, a matury...
Muszę napisać podanie do dyrekcji, o przydzielenie mnie do grupy osób piszących przed 27 maja.
Muszę napisać podanie do dyrekcji, o przydzielenie mnie do grupy osób piszących przed 27 maja.
Maturę możesz zdawać co roku a AC/DC raczej nie prędko będziesz miał ponownie u nas.czester52 pisze:U mnie największym problemem jest nie brak kasy czy też pozwolenia, a matury...
tak jak jamatig7 pisze:Maturę możesz zdawać co roku a AC/DC raczej nie prędko będziesz miał ponownie u nas.czester52 pisze:U mnie największym problemem jest nie brak kasy czy też pozwolenia, a matury...
bedziecie starsi to sie bedziecie smiac z tego, jak ktos napisze, ze nie wie czy jedzie, ba matura albo sesja
27/05 to juz chyba tylko oralne matury, wiec nawet rano moglbys zdac
no sesja to akurat dużo mniejszy problem niż matura, bo przecież zawsze jest termin poprawkowy ,natomiast z maturą to nie takie proste, ale tak czy inaczej oczywiście sprawa do przeskoczenia
a co do koncertu,to trochę jednak ceny drogie, biorąc pod uwagę ,że ten bilet za 170 zł to się nie opłaca bo za wiele człowiek nie zobaczy, no nic ,zobaczę jeszcze jakie będą inne koncerty
a co do koncertu,to trochę jednak ceny drogie, biorąc pod uwagę ,że ten bilet za 170 zł to się nie opłaca bo za wiele człowiek nie zobaczy, no nic ,zobaczę jeszcze jakie będą inne koncerty
ja bym dal nawet 200zl za koncert z dachu jakiegos budynku. uwielbiam ten zespol i drugiej takiej okazji w kraju z nimi pewnie juz nie bedzie. problem z matura czy egzaminem jest wtedy, gdy ktos mialby termin np o godz 17 i mieszka setki km od stolicy. raczej mala szansa na taki obrot sprawy,choc mozliwe. jak ktos ma parcie na koncert to nawet i egzam by olal i kombinowal isc kiedy indziej na 1 termin, jakies zwolnienie lekarskie czy dogadanie sie z egzaminatorem etc. jak najbardziej do przeskoczenia. i tak pewnie w/w osoby nie sa jedna na sto, ze beda kuc 24/7 w tydzien koncertu albo mysl o koncercie sprawi,ze nie bedziecie mogli sie uczyc 
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Ludzie, o czym tu pieprzyc, AC/DC przyjezdza i tyle ! A przed nimi... TSA;)
Jakie TSA... nie wiem co za pomysl. Tak jakby nie bylo ich kiedy i gdzie zobaczyc tylko przed AC/DC...