16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: 16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
no ja się już wczoraj mocno wystraszyłem, no ale bez Slayera to ten festival jest słabiutki 
Jak mam być szczery, bez SLAYER to dla mnie sensu nie ma. 
RALF pisze:bez SLAYER to dla mnie sensu nie ma
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Elevatorman
- -#Clansman

no ale to proste i logiczneslayer pisze:RALF napisał/a:
bez SLAYER to dla mnie sensu nie ma
Mety by mogło nie być albo Dodomotha. Jak Tom wróci do formy to jadę jeszcze ich obejrzeć do Czech.Elevatorman pisze:ale bez Slayera to ten festival jest słabiutki
Nie gdybajmy. Jeszcze nie odwołali, może jest szansa, że Tom da radę.tomtomala pisze:Mety by mogło nie być albo Dodomotha. Jak Tom wróci do formy to jadę jeszcze ich obejrzeć do Czech.Elevatorman pisze:ale bez Slayera to ten festival jest słabiutki
czy bez Slayera jest słabiutki to nie wiem, ale wiem, że bez Metalliki to festiwal odbyłby sie w hali 
ale np. scenariusz taki, że Slayer teraz nie dojedzie, a przyjedzie osobno na klubowy koncert na jesieni byłby wypasem
Jazz is not dead, it just smells funny.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ja tam na Metallicę jadę, więc póki co jest luz 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Albo jeśli miałby już wypaść Slayer (czego bym nie chciał) to w zastępstwie mógłby dołączyć H&H. ;]
-
szatanista
- -#Long distance runner

Placebo ;]M@ti pisze:Albo jeśli miałby już wypaść Slayer (czego bym nie chciał) to w zastępstwie mógłby dołączyć H&H. ;]
- Elevatorman
- -#Clansman

tylko Iron Maiden ratowało by sytuacjęM@ti pisze:Albo jeśli miałby już wypaść Slayer (czego bym nie chciał) to w zastępstwie mógłby dołączyć H&H. ;]
i TYLKO to ma sens!Elevatorman pisze:tylko Iron Maiden ratowało by sytuacjęM@ti pisze:Albo jeśli miałby już wypaść Slayer (czego bym nie chciał) to w zastępstwie mógłby dołączyć H&H. ;]
ale spokojnie jeszcze nic nie odwolali!
- Elevatorman
- -#Clansman

no i o by nie odwołali .....
Panowie, dajcie juz spokój. Dwie strony o tym, co będzie jak Slayer odwoła.. Jak odwoła (oby nie ), to będziecie lamentować i pisać, że życie sens straciło i festiwal jest do bani. Póki co, nie ma to sensu.
Co do składu Sonisphere, myślicie, że jest jeszcze realna szansa, że dorzucą jakieś zespoły czy to już raczej lista zamknięta?
Poniekąd mają coś jeszcze dorzucić. Gdzieś było info w stylu MORE TO BE ANNOUNCED... A czy to dotyczyło naszego Sonisphere czy ogólnie to już inna sprawa
Jedyna przesłanka o tym, że dojdą jeszcze jakieś zespoły to poniższy cytat:Wuja pisze:Co do składu Sonisphere, myślicie, że jest jeszcze realna szansa, że dorzucą jakieś zespoły czy to już raczej lista zamknięta?
Tekst jest na stronie edycji w UK:As a massive Sonisphere Xmas present, the first several thousand weekend tickets (paid for in full) will come with a FREE TICKET to Sonisphere Poland, an unmissable event in its own right that boasts headliners Metallica as well as Slayer, Anthrax, Mastodon, Behemoth and many more to be confirmed.
http://uk.sonispherefestivals.com/2009/ ... re-poland/
"Many more" sugeruje minimum dwa zespoły. Od tego czasu ogłosili Megadeth, więc można liczyć na choć jeden zespół. Oczywiście pod warunkiem, że ten tekst jest wiążący.
Patrząc na to, co gra w Szwajcarii ( H&H, Motorhead, Alice in Chains) to bardzo bym chciał, żeby coś doszło. Jak do Sonisphere w Czechach dojdzie Motor i Alice to jadę na 100%. Zresztą z racji tego, ze Slayer w Berlinie odpadł i będzie dodatkowa kasa, to jestem niemal pewny tego, że zrobię Czechy.
Na szczęście ogłoszenie dodatkowych zespołów nie jest dla mnie pozytywną przesłanką dla kupna biletu, bo te zarówno do Polski jak i Czech już mam.
Ale oczywiście byłoby miło zobaczyć więcej zespołów niż dotychczas zostały ogłoszone.
Ale oczywiście byłoby miło zobaczyć więcej zespołów niż dotychczas zostały ogłoszone.
sorry, jakos nie czytam tematu non stop. motorhead mial byc w Czechach a na plakatach go nie ma, co jest