No More Lies singiel :]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: No More Lies singiel :]
Ty już chyba piąty rok próbujesz to sprzedać.

-
El Dorado
mało ambitnie próbuję to sprzedać, ani razu nawet na allegro nie wystawiłem 
pewnie bez frotki
Jak bez frotki daje 15zł.
Kompletne wydanie daje 40
Kompletne wydanie daje 40
400 tak za 10 sztuk.
A jak chcesz 400 za sztukę to powodzenia
A jak chcesz 400 za sztukę to powodzenia
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Pamiętam jak ten singiel się ukazał i był w Media Markt za 14,90. Zakupiłem 3 sztuki dla siebie i znajomych. To był szok. Takie ładne, okolicznościowe wydanie i taka kwota. 4 stówki za niego to troszkę przesada
, ale powyżej stówki, może półtorej, (jeśli z frotką i w idealnym stanie) to można się zastanowić.
-
El Dorado
No ja trochę się męczyłem żeby je dorwać ale teraz zupełnie jest mi niepotrzebne.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Odświeżam temat (błędnie zatytułowany, bo to epka, nie singiel). 
Dopiero dzisiaj pierwszy raz usłyszałem "Age Of Innocence... How Old?", jakoś wcześniej nie zwrócił mojej uwagi ten utwór ani wydawnictwo, na którym jest. Wznoszę kciuki w górę za tak radosne, zabawowe podejście do rzeczy, słucha mi się tego świetnie! Nicko powinien zagrać w jakiejś komedii albo użyczać głosu postaciom w filmach animowanych.
Orkiestrowa wersja "Paschendale" i elektryczna "Journeyman" (tudzież klasyczna "No More Lies") też są zajebiste.
Przy okazji takie kuriozum znalazłem:
http://allegro.pl/iron-maiden-no-more-l ... 55741.html
Jak myślicie, może np. w przyszłym albo kolejnym roku doczekamy się 2. epki z Bronkiem?
Dopiero dzisiaj pierwszy raz usłyszałem "Age Of Innocence... How Old?", jakoś wcześniej nie zwrócił mojej uwagi ten utwór ani wydawnictwo, na którym jest. Wznoszę kciuki w górę za tak radosne, zabawowe podejście do rzeczy, słucha mi się tego świetnie! Nicko powinien zagrać w jakiejś komedii albo użyczać głosu postaciom w filmach animowanych.
Przy okazji takie kuriozum znalazłem:
http://allegro.pl/iron-maiden-no-more-l ... 55741.html
Jak myślicie, może np. w przyszłym albo kolejnym roku doczekamy się 2. epki z Bronkiem?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Minęło 18 lat od wydania tej, jak dotąd ostatniej, EP-ki Maiden. Utwór z Nicko na wokalu wciąż mi się podoba i po kilku latach od poprzedniego wpisu to właściwie tyle, co pozytywnego mogę powiedzieć o tym wydawnictwie. 
Mam, stoi na półce i się kurzyZakkahletz pisze: ↑wt mar 29, 2022 5:44 pm Minęło 18 lat od wydania tej, jak dotąd ostatniej, EP-ki Maiden. Utwór z Nicko na wokalu wciąż mi się podoba i po kilku latach od poprzedniego wpisu to właściwie tyle, co pozytywnego mogę powiedzieć o tym wydawnictwie.![]()
www.MetalSide.pl
ile można cenić dzisiaj to wydanie? komplet z frotką
Tell me why I had to be a Powerslave
I don't wanna die, Im a God, why can't I live on?
Na alle pojawia się od czasu do czasu między 200 a 300 PLN - znika dość szybko.
troche za mało żeby się pozbyć
może jak dojdzie jedno zero to pomyślę 
Tell me why I had to be a Powerslave
I don't wanna die, Im a God, why can't I live on?