O tak, Ptaszek niszczy, chociaż w wersji unplugged ze studia w radiu wyszło jeszcze ciekawiej

Killing Joke- Pandemonium
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

O tak, Ptaszek niszczy, chociaż w wersji unplugged ze studia w radiu wyszło jeszcze ciekawiej

heheNajczęściej słuchający w Last.fm: (...), szyyy, (...)

rotfl;) ale już spoko loko, będą siadały statsy , bo zamówiłem cd.syzygy pisze:Obrazek
no to jedziemy, kawałek z yt niezły, więc zobaczymy co dalej
heheNajczęściej słuchający w Last.fm: (...), szyyy, (...)

Najlepszy KJslayer pisze:mój ulubiony ^
przyjeżdzasz w kwietniu?
Słuszność maszslayer pisze: Ale jednak bardziej mi robi ta trylogia z lat 90. P , Democracy i Extremities, Dirt and Various Repressed Emotions.

mi się ogromnie kojarzy z plażą (flowers)yankes pisze:Obrazek
Szkoda, że dopiero teraz to odkryłem, ale lepiej późno niż wcale. Fantastyczna muza, taka sesyjna

Ale to tyle jeśli chodzi o nowsze DM- ostatnia i Exciter nadają się tylko do spuszczenia w kiblu.syzygy pisze:Depeche Mode- Playing the Angel
Depeche Mode- Ultra
Te nowsze DM są całkiem spoko, Ultrę pierwszy raz przesłuchuję, ale Angela trzepię już od paru dni i podoba mi się.
Suffer Well

Heh, jednak RYM się na coś przydaje- trafiłem bezbłędniepanzerschreck pisze:Ale to tyle jeśli chodzi o nowsze DM- ostatnia i Exciter nadają się tylko do spuszczenia w kiblu.

Ostatnia o wiele lepsza od Angela, spuścić w kiblu to można ich pierwsze płyty.panzerschreck pisze:Ale to tyle jeśli chodzi o nowsze DM- ostatnia i Exciter nadają się tylko do spuszczenia w kiblu.