Iron Maiden po Polsku domowe przeróbki piosenek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Iron Maiden po Polsku domowe przeróbki piosenek
Zapraszam http://www.youtube.com/watch?v=pzUlDztoUaM pojawi się więcej moich przeróbek Ironków Pozdrawiam ElStulejaczi [cool]
Re: Iron Maiden po Polsku domowe przeróbki piosenek
Ok w tym momencie jest dostępnych 7 coverów Iron Maiden wystarczy po wejściu na ten link http://www.youtube.com/watch?v=L7qfzWp9Uic z prawej strony wystarczy kliknąć " wiecej od ElStulejaczi" i wyświetli się lista takich utworów jak: The Pilgrim , Wasting Love,Run to the Hills,The trooper,Man on the Edge i parę innych 
-
El Dorado
Brak mi słów na opisanie tego.
-
Deleted User 2868
Ręce opadają, co to do cholery jest?! 
podpisuję się oboma rencami pod tym stwierdzeniem. Nie wiem co napisać/powiedzieć....Tobink pisze:Brak mi słów na opisanie tego.
z wrażenia zaniemówiłam...nie dotrwałam nawet do końca pierwszej zwrotki, a co dopiero do refrenu....
Mocny materiał, warto przesłuchać do końca.
-
Deleted User 4432
nie macie poczucia humoru. dla mnie świetne . serio 
No nareszcie ktoś podszedł do tego z humorem :-) a myślałem że nikt tego humoru nie skuma
-
El Dorado
Na tym forum nie można żartować z Iron Maiden. Ordnung muss sein.
Jeżeli ktoś kompletnie nie kuma o co chodzi to polecam stronkę --->http://f23.wikia.com
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja tylko mam pytanie co brałeś.
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Lepiej nie wiedzieć. Jeszcze przyjdzie Ci do głowy żeby wziąć i zaczniesz "tworzyć".WICKER MAN pisze:Ja tylko mam pytanie co brałeś.
Swoją drogą ja bym chłopaka nie linczował, a nawet zaprosił takiego dziwolonga na zlot, żeby zaprezentował się na żywo. Ale byłaby heca.
Mimo wszystko, ja się uśmiechnąłem, i mam nadzieję że poecie o to chodziło.
Zgadzam się.Takiej wersji ironów jeszcze nie słyszalem:-)."Prawie" jak Bruce...heh. A tak przy okazji to nie róbcie tego w domu :-). Dawać go na zlot !!!IRONSPARTAN pisze:Lepiej nie wiedzieć. Jeszcze przyjdzie Ci do głowy żeby wziąć i zaczniesz "tworzyć".WICKER MAN pisze:Ja tylko mam pytanie co brałeś.![]()
Swoją drogą ja bym chłopaka nie linczował, a nawet zaprosił takiego dziwolonga na zlot, żeby zaprezentował się na żywo. Ale byłaby heca.
Mimo wszystko, ja się uśmiechnąłem, i mam nadzieję że poecie o to chodziło.
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Zaparłem się i wysłuchałem prawie wszystkiego. Oj, masz Ty chłopie zryty beret...
...no i problem ze stuleją chyba także.
Ale zaproszenie na zlot jak najbardziej aktualne. Nawet rzekłbym, że jeszcze bardziej aktualne.
Jak się nie boisz, przyjeżdzaj.
...no i problem ze stuleją chyba także.
Ale zaproszenie na zlot jak najbardziej aktualne. Nawet rzekłbym, że jeszcze bardziej aktualne.
Jak się nie boisz, przyjeżdzaj.
IRONSPARTAN hm.. czy ja przypadkiem Tobie nie sprzedawałem jakiś już czas temu sporoą ilość kaset na allegro,biografie itd..? albo ktoś miał ten sam Nick:).. aha i nie Dziwoląg tylko ok ?
za poważnie do tego podchodzicie "maidenowcy"
No wlaśnie.I w tym momencie dle wszystkich polecam sławne motto Mc'Braina czyli "Nie wtrącaj się do rzeczy których nie rozumiesz".....hehcaru666 pisze:IRONSPARTAN hm.. czy ja przypadkiem Tobie nie sprzedawałem jakiś już czas temu sporoą ilość kaset na allegro,biografie itd..? albo ktoś miał ten sam Nick:).. aha i nie Dziwoląg tylko ok ?za poważnie do tego podchodzicie "maidenowcy"
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Nick ten sam i pewnie zgadza się z tymi kasetami.
Chociaż biografii nie kojarzę.
Nie wytrzymałem i nie przesłuchałem do końca... To jest poważne forum powinieneś za to dostać warna;]