QUEENSRYCHE Opration: Mindcrime

QUEENSRYCHE Empire
<3
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Wczoraj słuchałem - rewelacja.Artur pisze: FATES WARNING Parallels
powiem Ci, że nawet tego dotychczas nie rozważałemŻelazny pisze:Ty jedziesz na MoR na Q?
też oczywiście bardzo lubię, ale wolę "Perfect Symmtry", "No Exit", "Pleasant Shade Of Gray", "Disconneted" i "FWX"Żelazny pisze:Wczoraj słuchałem - rewelacja.
No na Metalfeście w Pilznie, czyli na końcu świata - ja nie jadę tam jednak, jest kilka zespołów które bym chciał zobaczyć, ale je będzie jeszcze okazja, a wtedy jest KISS w OstrawieArtur pisze:Zdaje się, że w maju gdzieś w Czechach , też na jakimś feście, Nevermore zagra a w tej chwili z tych 2-óch kapel z Seattle jednak priorytetem byłoby NM
Przeciętniak jak dla mnie - ale na festiwalach teraz ma być best-of set.Artur pisze:A jak ta nowa płyta, bo nawet nie chciało mi się jej słuchać ?
No ja w FW dopiero się wkręcam, ale "Pleasant" bardzo lubięArtur pisze: też oczywiście bardzo lubię, ale wolę "Perfect Symmtry", "No Exit", "Pleasant Shade Of Gray", "Disconneted" i "FWX"
no to polecam w/w. Co do płyt z Archem to ciężko mi powiedzić coś więcej ponadto, że to w gruncie rzeczy heavy metal. Ale "Awaken The Guardian" bardzo mi się podobało chyba - na dniach to zweryfikujeŻelazny pisze:No ja w FW dopiero się wkręcam, ale "Pleasant" bardzo lubię
To chętnie obczaje sety jakie się będą pojawiały, jeśli byłaby szansa usłyszeć sporo z "Empire" to czemu nie. Jeszcze chętniej bym usłyszał dużo z "Promised Land", ale tam raczej mało festiwalowe kawałki bym powiedział, one lepiej by się nadawały do jakiegoś klubu, gdzie byłaby bardziej "intymna" atmosfera, że się tak wyrażę więc wątpię by na festiwalach coś z tego grali.Żelazny pisze:Przeciętniak jak dla mnie - ale na festiwalach teraz ma być best-of set.
No trasa American Soldier to kawałki z Empire, Rage for Order (nie wiem co mi się wcześniej pomyliło że z PL) i właśnie Soldier. Np:Artur pisze: To chętnie obczaje sety jakie się będą pojawiały, jeśli byłaby szansa usłyszeć sporo z "Empire" to czemu nie. Jeszcze chętniej bym usłyszał dużo z "Promised Land", ale tam raczej mało festiwalowe kawałki bym powiedział, one lepiej by się nadawały do jakiegoś klubu, gdzie byłaby bardziej "intymna" atmosfera, że się tak wyrażę więc wątpię by na festiwalach coś z tego grali.
"Mindcrime" pomijam, bo raz że już miałem szczęście słyszeć całe, a dwa - wiadomo że sporo z tego będzie ;]
Nigdy Cie nie zrozumiemmetal pisze:moja ulubiona płyta Fatesów![]()
Dziwny set, powiem szczerze. Fajnie że sporo z "Rage For Order", bo to też świetna płyta, choć nie wiem czy nie najsłabsza z pierwszych 5. Takie "Killing Words" to bym z chęcią usłyszałŻelazny pisze:01. Neue Regal
02. Surgical Strike
03. Gonna Get Close to You
04. Killing Words
05. Walk in the Shadows
06. London
07. Sliver
08. Unafraid
09. Middle of Hell
10. Man Down!
11. Dead Man's Words
12. 30,000ft
13. Remember Me
14. Home Again
15. Best I Can
16. Thin Line
17. Resistance
18. Another Rainy Night
19. Della Brown
Encore
20. Empire
21. Take Hold of the Flame

ZNAKOMITY album!Erton pisze:ASTRA - The Weirding. Sorry, zapomniałem napisać, a faktycznie na okładce nie bardzo widać nazwę

Zajebiaszcza jest ta płyta. Mi z początku wydawała się taka nijaka, ale z czasem jest coraz lepiej.Taka klimatyczna dość.syzygy pisze:w kiblu bym nie spuścił, ale do zachwytów mi daleko