31 lat na karku a Iron Maiden dalej No 1
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
31 lat na karku a Iron Maiden dalej No 1
Właśnie spożywam Jacka Danielsa i powiem Tak: nic się nie zmieniło w moim Sercu, Miłośc jest jedna, Iron Maiden... i słucham ich teraz ! Mniammm
Re: 31 lat na karku a Iron Maiden dalej No 1
dokladnie tak jest!!!!!!

Janick Gers - ad maximam Poloniae gloriam
UP THE IRONS! "We're [all] Blood Brothers!"

Janick Gers - ad maximam Poloniae gloriam
UP THE IRONS! "We're [all] Blood Brothers!"
Jazz is not dead, it just smells funny.
UP THE 'UCKIN' IRONS, NO WAY.... 
słucham IRON MAIDEN 14 lat wiele się zmieniło przez te lata nawet włosy wypadły ale fascynacja zespołem została 
MAIDEN do końca świata i jeden dzień dłużej !!!
-
szatanista
- -#Long distance runner

Up The Irons, Panowie! Maiden, aż do śmierci!
Jeżeli ktoś ich AUTENTYCZNIE lubił, będzie ich lubił zawsze. 
ich to można tylko autentycznie kochać 
u mnie Maiden juz 19 lat jest nr.1 , w tym czasie 8 razy widzialem ich na zywo w tym raz z Blazem w 1995 roku w Warszawie na Torwarze i dalej malo.....
Widziałem Ich w 1995, 2000, 2005, 2008 (dwukrotnie) i zobaczę w tym roku na Wacken. Dla mnie to Najważniejsza grupa gatunku Heavy Metal, zespół - symbol i koniec!!! Tylko szkoda, że już tyle nie grają koncertów, choć dalej są świetni (...) 
70 milionow sprzedanych plyt,w tym u mnie cala antologia z koncertowkami
to wzbudza szacunek,nad wyjazdem do Wacken sam sie zastanawiam 
Iron Maiden rządzi, bez wątpienia najlepszy zespół metalowy w historii! Heh co ciekawe, ja kumple z klasy (jak większość słuchających tylko techno lub disco polo) dowiedzieli się że lubię słuchać metalu, to zaraz wszyscy: "nie wiem jak można słuchać metalu, co to za muzyka, jaki wstyd," itp. a jak im puściłem parę kawałków Iron Maiden, to się zdziwili, że to jest metal, bo wcześniej myśleli jak większość narodu polskiego że to tylko darcie japy bo taki wizerunek przedstawiają media, jak pokazują metal to od razu black metal i wszyscy sądzą że tylko taki istnieje. Nawet im się muza IRON MAIDEN spodobała i kazali mi przesłać sobie pare kawałków! Heh. A najlepsze to było jak mnie koleś na PO wywołał do odpowiedzi, a ja rzecz jasna w koszulce Iron Maiden, to się zdziwiłem, że wiedział co to za zespół, tylko powiedział, "no wiesz, tylko za to że ty słuchasz IRON MAIDEN to ty piątki nie dostaniesz". Trochę się tu rozpisałem, ale to na potwierdzenie tego, że muzyka naszych kochanych Ironsów trafia do wszystkich i jest powszechnie lubiana i akceptowana nawet przez tych co "nie lubią" metalu.
Co za kmiot ten TWÓJ facet od PO, idiota jakiś...Pablo1919 pisze:Iron Maiden rządzi, bez wątpienia najlepszy zespół metalowy w historii! Heh co ciekawe, ja kumple z klasy (jak większość słuchających tylko techno lub disco polo) dowiedzieli się że lubię słuchać metalu, to zaraz wszyscy: "nie wiem jak można słuchać metalu, co to za muzyka, jaki wstyd," itp. a jak im puściłem parę kawałków Iron Maiden, to się zdziwili, że to jest metal, bo wcześniej myśleli jak większość narodu polskiego że to tylko darcie japy bo taki wizerunek przedstawiają media, jak pokazują metal to od razu black metal i wszyscy sądzą że tylko taki istnieje. Nawet im się muza IRON MAIDEN spodobała i kazali mi przesłać sobie pare kawałków! Heh. A najlepsze to było jak mnie koleś na PO wywołał do odpowiedzi, a ja rzecz jasna w koszulce Iron Maiden, to się zdziwiłem, że wiedział co to za zespół, tylko powiedział, "no wiesz, tylko za to że ty słuchasz IRON MAIDEN to ty piątki nie dostaniesz". Trochę się tu rozpisałem, ale to na potwierdzenie tego, że muzyka naszych kochanych Ironsów trafia do wszystkich i jest powszechnie lubiana i akceptowana nawet przez tych co "nie lubią" metalu.
-
Deleted User 357
Nie chciał dać piątki za sam fakt słuchania IRON MAIDEN, no debil po prostu!RALF pisze: Co za kmiot ten TWÓJ facet od PO, idiota jakiś...
Zgadnę, że prawicowo zmotywowany burek, jakich w Polaczkowie wielu! On i jemu podobni kiedyś staną się nawozem pod koper i buraczki, zaś Ironi za życia przeszli do historii muzyki rozrywkowej, że o rocku i metalu nie wspomnę - tylko idiota temu zaprzeczy, no chyba że analfabeta! Kto będzie pamiętał kmiota (!??) - jemu podobna ciemnota i tyle!
Pozdrawiam PABLA
Pozdrawiam PABLA
RALF pisze:On i jemu podobni kiedyś staną się nawozem pod koper i buraczki, zaś Ironi za życia przeszli do historii muzyki rozrywkowej, że o rocku i metalu nie wspomnę - tylko idiota temu zaprzeczy, no chyba że analfabeta! Kto będzie pamiętał kmiota (!??) - jemu podobna ciemnota i tyle!
-
Deleted User 357
O dokładnie. Ja to gdybym został nauczycielem, to bym patrzył którzy mają koszulki IRON MAIDEN i tym bym stawiał piątki. Za inne metalowe zespoły to powiedzmy 4-4+. A jak ktoś ubrany jak skejt to jedynka bez odpytywaniaZgadnę, że prawicowo zmotywowany burek, jakich w Polaczkowie wielu! On i jemu podobni kiedyś staną się nawozem pod koper i buraczki, zaś Ironi za życia przeszli do historii muzyki rozrywkowej, że o rocku i metalu nie wspomnę - tylko idiota temu zaprzeczy, no chyba że analfabeta! Kto będzie pamiętał kmiota (!??) - jemu podobna ciemnota i tyle!
Nie, wiesz oceny stawia się za wiedzę, pewne wartości nie zaś za koszulki. Ktoś mówi, że "do siebie to wziąłem", - możliwe, bo jako dzieciak doświadczyłem piętna pewnych uprzedzeń. Nie od nauczycieli, ale od głupich debili o mentalności muła, którą rządził stereotyp a nie fakty i wiedza o nich... To przykre, ale tak jest... 
Koleś za odpowiedź wtedy dał mi 4, choć dosyć dobrze odpowiedziałem i sam sobie dałbym co najmniej 5- heh, ale nie rozgrzebujmy starych ran bo sensu nie ma. A jeszcze zapomniałem dodać, że powiedział " z przodu napis IRON MAIDEN, a z tyłu pewnie Mandaryna", ogólnie gościu jest dosyć "dziwny" i z każdego o byle co lubi przekpiwać więc się z nim nie kłóciłem.
-
szatanista
- -#Long distance runner

dlatego Platforma Obywatelska nie powinna rządzić tym krajem. Gdzie szacunek i tolerancja? Gdzie zamiłowanie do wysokiej kultury i sztuki?!
nie daj się młody człowieku i noś koszulki ulubionego zespołu z dumą i HONOREM!
nie daj się młody człowieku i noś koszulki ulubionego zespołu z dumą i HONOREM!