Elevatorman pisze:i jak ogólnie wrażenia? Jak dla mnie spodziewałem się lepszej płyty, no ale tak jak gadaliśmy wczoraj ze slejem, chyba rzeczywiście ta płyta wyszła zbyt szybko i myślę po tych 3 przesłuchaniach że jest nie do końca przemyślana i dopracowana ale ogólnie nie jest zła. Najbardziej podoba mi się ten kawałek po intro- Belus Doed. Jednakże nie mam jeszcze skrystalizowanej ostatecznej opinii.
fajnie ze wrocily gitary
dobrze ze po dwoch plumkajacych plytach znow sa.
na razie po czterech przesluchaniach zle nie jest
moj ulubiony utwor: 04 - Kaimadalthas' Nedstigning
extra wokale i fajna melodia gitarowa
To polecam teraz "Oceanic", potem "Wavering Radiant" i na końcu "In The Absence Of Truth", no i gdzieśtam też "Celestial" w każdym razie to co znam poniżej poziomu bardzo dobrego nie schodzi.
Artur pisze:
EDIT: sprawdziłem na metal-archives. Tam średnia z 7 recek to 91% a Teraz Rocku pamiętam też że gość dał 4,5 / 5
Czasem oceny na metal- archives to przypadki wręcz kliniczne, kilka kwiatków wciąż pozostało, ale przynajmniej Phobos po długim oscylowaniu wokół 40% już podskoczył trochę
NP:
Confessor- Condemned
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
panzerschreck pisze:Czasem oceny na metal- archives to przypadki wręcz kliniczne, kilka kwiatków wciąż pozostało, ale przynajmniej Phobos po długim oscylowaniu wokół 40% już podskoczył trochę
jasna sprawa, to moje "powołanie się" na metal-archives to tak z przymrużeniem oka pamiętam, że rozwalało mnie , że "The Atrocity Exhibition" Exodus też oscylowało wokół 40%
panzerschreck pisze:Czasem oceny na metal- archives to przypadki wręcz kliniczne, kilka kwiatków wciąż pozostało, ale przynajmniej Phobos po długim oscylowaniu wokół 40% już podskoczył trochę
jasna sprawa, to moje "powołanie się" na metal-archives to tak z przymrużeniem oka pamiętam, że rozwalało mnie , że "The Atrocity Exhibition" Exodus też oscylowało wokół 40%
Monotheist kiedyś miał 60%, Rebel Extravaganza dalej ma 49%, Grand Declaration of War ma 69%, a Draconian Times ma dla przeciwwagi aż 88% masakra
NP:
Thorns- Thorns
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
panzerschreck pisze:Monotheist kiedyś miał 60%, Rebel Extravaganza dalej ma 49%, Grand Declaration of War ma 69%, a Draconian Times ma dla przeciwwagi aż 88% masakra