The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Re: The Final Frontier
Ten temat to w ogóle ostatnio mocny punkt forum 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
proponuję zmianę nazwy tematu, na "Żartobliwe opowieści dziwnej treści o The Final Frontier"
wtedy posty będą adekwatne do nazwy tego tematu 
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Ale czy ktoś sobie tutaj jaja jakieś robi?eM pisze:proponuję zmianę nazwy tematu, na "Żartobliwe opowieści dziwnej treści o The Final Frontier"wtedy posty będą adekwatne do nazwy tego tematu
Ale czy ktoś sobie tutaj jaja jakieś robi?
spamerzy się dorwali do kolejnego tematu...
ja bym chciał tutaj zdobyć rzetelne informację o nowym albumie mojego ulubionego zespołu, a wy sobie jakieś żarty z tego robicie i zamieniacie temat w śmietnik... ja to już nie wiem
ja bym chciał tutaj zdobyć rzetelne informację o nowym albumie mojego ulubionego zespołu, a wy sobie jakieś żarty z tego robicie i zamieniacie temat w śmietnik... ja to już nie wiem
no niestety póki co w rzetelnych newsach posucha, wiec trzeba brnąć w te bajdurzenia co niektórych forumowiczów 
Dla mnie tytuł "The Final Frontier" jest oczywistym nawiązaniem do Granicy Kosmosu, po przekroczeniu której wszystko zmienia się w ... (kto widział, ten wie) - patrz załączony obrazek (prawdopodobnie element grafiki z okładki płyty).
M.
M.
A skąd niby go wynalazłeś? 
-
Deleted User 4432
beaviso pisze:patrz załączony obrazek (prawdopodobnie element grafiki z okładki płyty).
nie wiem czemu podsycasz takie fałszywe plotki , tak sie składa ,że znam oficjalnom grafikem do najnowszej plyty. nie pytajcie skond wiem ale to jest oficjalne

- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

No nie wiem czy nawet nie na motyw przewodni LP 
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

A mi za bzdury sie dostało warna 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jak donosi niemiecki magazyn Rock Hard, premiera The Final Frontier planowana jest na 27 sierpnia.
Czyli: Europa oficjalnie 30 sierpnia (w wielu sklepach będzie już 27-ego), USA 31 sierpnia itd.
http://rockhard.de/index.php?sm=news&mo ... tlichungen
Czyli: Europa oficjalnie 30 sierpnia (w wielu sklepach będzie już 27-ego), USA 31 sierpnia itd.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Dziwne jest to, że panowie kompletnie nic nie mówią na temat nowego albumu... Przed wydaniem poprzednika już na kilka miesięcy przed premierą ciągle gadali jaki to znakomity album, zdradzali listy kawałków itp. Teraz kompletna cisza, poza tytułem nie wiemy kompletnie nic o albumie, który przecież od w sumie długiego już czasu jest skończony.
-
Deleted User 1499
Przynajmniej nie będzie narzekania że tak sie nim podniecali a wyszedł gniot
a swoją drogą skoro album ma wyjść w sierpniu to jakos kwiecień-maj chyba powinien wyskoczyć Singiel?
niekoniecznie, singiel w lipcu by pewnie wystarczyl w normalnych warunkach, chociaz skoro trasa sie zaczyna w czerwcu, wiec pojdzie pewnie tuz przed trasa, albo chwile po rozpoczeciu trasu, tak wiec pierwsze wersje nowego kawalka bedziemy mieli tylko z bootlegu tak jak to bylo z wildest dreams...
dziwne ze akurat niemiaszki maja to info jako jedyniWICKER MAN pisze:Jak donosi niemiecki magazyn Rock Hard, premiera The Final Frontier planowana jest na 27 sierpnia.
za to tu w 100% pewne zrodlo:
http://metalmundus.pl/news.php?readmore=3732#comments
Szkoda, bo fajny Eddie wyszedł